Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
E jebem mu više mater i to moje nemanje sportkluba :obesen:
my sentiments exactly :happysmoke:

:D
Korisnikov avatar
By Oziris
Ana ne igra za Fed Cup u Slovackoj zbog povrede. :(
Korisnikov avatar
By spliff
ma dosta je i jj :love: za slovakinje :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa jes' vala, i to sto kazes. :love: JJ
Korisnikov avatar
By Lunja
JJ vs Cibulkova - pa bilo je strasno i bolno za gledati. :placko:
Svaka cast JJ, ali ako se sad povredi, ima da je :oklagija: . Nije fed cup vredan njene povrede.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja nisam mogla da verujem sta je JJ uradila u Fed Cup-u...

Jos uvek ne mogu da verujem do koje je granice otisla... Osecacu dozivotni respect prema toj devojci. :hail: :hail: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
E ljudi, ja nisam bio uopšte u toku.
Aj nek mi neko dajžestuje.

Jelena bila Ana nije? I šta bi? Jelena se nešto ozbiljno povredila? Ili je mogla da se povredi? Sve sam nešto usput čuo...
Korisnikov avatar
By Oziris
Elem: padala je, pruzali su joj pomoc na terenu, plakala je, vristala da ne moze vise, dobila mec sa 2:1 i iznesose je sa terena posle meca. Dajdzest of dajdzest. :D
Korisnikov avatar
By spliff
nadam se da nije ozbiljnija povreda u pitanju :fige:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Jelena ce se na teren vratiti u San Diegu ( 30 Jul ) u suncanoj Kaliforniji :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Oziris
Elem: padala je, pruzali su joj pomoc na terenu, plakala je, vristala da ne moze vise, dobila mec sa 2:1 i iznesose je sa terena posle meca. Dajdzest of dajdzest. :D
I ja sam gledao taj mec. Nikad nisam gledao tezi mec dve teniserke. Sala u kojoj su igrale je bila nepodnosljiva. Izgleda da je bilo jako zagusljivo, a podloga je, kako Jelena kaze, bila sporija od sljake u Parizu. Ovo je odgovaralo Slovakinjama. Mislim da Ana nije fer sto nije igrala.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
Mislim da Ana nije fer sto nije igrala.
a što nije fer? što je rešila da sanira povredu, koju ko zna koliko dugo vuče? što je propustila Fed Kup i San Diego?
pa, s obzirom koliko je ta ista Srbija za koju je trebalo da igra uložila u nju, kao i u ostale tenisere, ne bih ni ja u ovoj situaciji igrala Fed Kup. nego, meni žao što propušta San Diego.
a taj patriotizam i sl. gluposti i to što bi mi voleli da ona igra, meni lično ništa ne znači... bitnije mi je zdravlje te dece nego da li će naša vrla Srbija, u kojoj ni u šta pametno ne ulažu, da bude kao reprezentacija u vrhu.

svaka čast JJ na onom meču u Slovačkoj, pokazala je koliko je VELIKA, ali ja lično nemam trunku razočarenja u Anu što nije otišla. ko zna da li bi i sa njom u ekipi nešto dobro napravili s obzirom na podlogu, sudije ( :puzzle: ) i nevaspitanu "tenisku" publiku.

p.s. ne znam šta mi bi da se raspišem, valjda su mnogo kenjali svi ovih dana po Ani, a svima je bila extra super kad je igrala finale RG i polufinale W.
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Originally posted by kiss addict
Originally posted by Sunce
Mislim da Ana nije fer sto nije igrala.
a što nije fer? što je rešila da sanira povredu, koju ko zna koliko dugo vuče? što je propustila Fed Kup i San Diego?
pa, s obzirom koliko je ta ista Srbija za koju je trebalo da igra uložila u nju, kao i u ostale tenisere, ne bih ni ja u ovoj situaciji igrala Fed Kup. nego, meni žao što propušta San Diego.
a taj patriotizam i sl. gluposti i to što bi mi voleli da ona igra, meni lično ništa ne znači... bitnije mi je zdravlje te dece nego da li će naša vrla Srbija, u kojoj ni u šta pametno ne ulažu, da bude kao reprezentacija u vrhu.

svaka čast JJ na onom meču u Slovačkoj, pokazala je koliko je VELIKA, ali ja lično nemam trunku razočarenja u Anu što nije otišla. ko zna da li bi i sa njom u ekipi nešto dobro napravili s obzirom na podlogu, sudije ( :puzzle: ) i nevaspitanu "tenisku" publiku.

p.s. ne znam šta mi bi da se raspišem, valjda su mnogo kenjali svi ovih dana po Ani, a svima je bila extra super kad je igrala finale RG i polufinale W.
Ma Ana uopste nije povredjena, vec njenog halavog menadzera ( kome Ana na zalost mora da daje veliki deo zarade jer je ulozio dosta para u nju, i mora da radi sta joj on kaze ) boli qrac za fed cup pa zeli da se Ana sto vise odmori kako bi mu donela sto vise $$$ ;)
By pčelica
Mhm, to znači da su menadžeri
drugih sportista gadnjikavi na novac- evo,
JJ npr? Pošto je tema tenis. Igrala žena Fed Cup,
bila očigledno na izmaku snage- i taj napor
joj definitivno iz ekonomskih razloga nije bio
potreban.
Đokoviću se isto ne isplati Davis Cup, pa je igrao
(a tada je imao respiratorne tegobe.)
Korisnikov avatar
By Lunja
Ana NEMA obavezu da igra za fed cup. To je cist luksuz.

Ako ima povredu, a ima, videli smo na Wimbledonu, treba da je leci.

Meni jeste (malo) zao sto nije igrala, ali bi mi bilo mnogo vise zao da propusti US Open (pu pu daleko bilo!) i sl.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja
Ana NEMA obavezu da igra za fed cup. To je cist luksuz.

Ako ima povredu, a ima, videli smo na Wimbledonu, treba da je leci.

Meni jeste (malo) zao sto nije igrala, ali bi mi bilo mnogo vise zao da propusti US Open (pu pu daleko bilo!) i sl.
eto. to se prosto zove racionalno razmišljanje :D
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Originally posted by pčelica
Mhm, to znači da su menadžeri
drugih sportista gadnjikavi na novac- evo,
JJ npr? Pošto je tema tenis. Igrala žena Fed Cup,
bila očigledno na izmaku snage- i taj napor
joj definitivno iz ekonomskih razloga nije bio
potreban.
Đokoviću se isto ne isplati Davis Cup, pa je igrao
(a tada je imao respiratorne tegobe.)

Jelena nema menadzera, sama odlucuje gde ce igrati i sve pare od tunira idu u njen dzep ;)

Jelena nema menadzera jer su je u detinjstvu roditelji finansirali, nisu trazili sponzora ako Ana, u tome je razlika !
Korisnikov avatar
By IriS
a to je loše, što Ana nije imala love kao JJ, pa je tražila sponzore?
one, obe, ulažu u sebe na način koji je njima najbliži. i imaju svako pravo na to. tenis je pre svega individualan sport... i čini mi se da niko ne vodi računa o njima bolje nego oni sami. ako imaju poverenja u menadzere, super za njih.
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
ne kazem da je lose sto Ana nije imala kesa, nego kazem kako ju je ovaj odvratni menadzer sjebao. Nije ovo prvi put da pokazuje kakav je kreten...

Ne govorim nista lose o Ani, jednostavno samo zelim da kazem da nije ona kriva sto nije igrala fed cup i da nije povredjena ;)
Korisnikov avatar
By Christiano
Danas Djokovic-Troicki...hehe...Ko ce da pobijedi???:novine:
Korisnikov avatar
By Christiano
Pa sta mislite ko ce da pobijedi???Ja mislim da ce to biti Justine...Trenutno je najjaca i najbolja...Ako ne ona glas dajem Jeleni...Samo da ne odigra previse turnira kao pred Wimbledon ili Roland Garros...I???Kakva su vasa ocekivanja???:kafa:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisi lepo otvorio temu :hand:

Lunjo, Spliffe učinite nešto!
:smiling:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ste čuli da nam se vraća Devenportova?

NEW HAVEN, CT, USA – Just five and a half weeks after giving birth to her son Jagger Jonathan, three-time Grand Slam champion and 2005 Pilot Pen singles champion Lindsay Davenport has committed to Pilot Pen Tennis presented by Schick, a US Open Series event on the ATP and Sony Ericsson WTA Tour to be held August 17-25 at the Connecticut Tennis Center at Yale, Tournament Director Anne Worcester announced Wednesday.
Korisnikov avatar
By Marvin
Rodila u junu, vraća se u avgustu?!?!?! :wow:

Jest da je dubl, al ono... ja kad kuću sredim 3 dana mi treba da se oporavim a ne dete... Neverovatno!
Korisnikov avatar
By spliff
jeca :love: igra rano ujutru po nashem vremenu

:fige:
Korisnikov avatar
By spliff
pa mislim.....
prvo ide american series
pa tek ond us open

:snob:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin
Rodila u junu, vraća se u avgustu?!?!?! :wow:

Jest da je dubl, al ono... ja kad kuću sredim 3 dana mi treba da se oporavim a ne dete... Neverovatno!
jedna je Devenport :hail2:

pomalo mi nedostaje njena igra, iako mi nikad nije bila medj omiljenim teniserkama. nedostaje mi i Kim Klajsters.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!