Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by OzirisI ja sam gledao taj mec. Nikad nisam gledao tezi mec dve teniserke. Sala u kojoj su igrale je bila nepodnosljiva. Izgleda da je bilo jako zagusljivo, a podloga je, kako Jelena kaze, bila sporija od sljake u Parizu. Ovo je odgovaralo Slovakinjama. Mislim da Ana nije fer sto nije igrala.
Elem: padala je, pruzali su joj pomoc na terenu, plakala je, vristala da ne moze vise, dobila mec sa 2:1 i iznesose je sa terena posle meca. Dajdzest of dajdzest.![]()
Originally posted by Suncea što nije fer? što je rešila da sanira povredu, koju ko zna koliko dugo vuče? što je propustila Fed Kup i San Diego?
Mislim da Ana nije fer sto nije igrala.
Originally posted by kiss addictMa Ana uopste nije povredjena, vec njenog halavog menadzera ( kome Ana na zalost mora da daje veliki deo zarade jer je ulozio dosta para u nju, i mora da radi sta joj on kaze ) boli qrac za fed cup pa zeli da se Ana sto vise odmori kako bi mu donela sto vise $$$Originally posted by Suncea što nije fer? što je rešila da sanira povredu, koju ko zna koliko dugo vuče? što je propustila Fed Kup i San Diego?
Mislim da Ana nije fer sto nije igrala.
pa, s obzirom koliko je ta ista Srbija za koju je trebalo da igra uložila u nju, kao i u ostale tenisere, ne bih ni ja u ovoj situaciji igrala Fed Kup. nego, meni žao što propušta San Diego.
a taj patriotizam i sl. gluposti i to što bi mi voleli da ona igra, meni lično ništa ne znači... bitnije mi je zdravlje te dece nego da li će naša vrla Srbija, u kojoj ni u šta pametno ne ulažu, da bude kao reprezentacija u vrhu.
svaka čast JJ na onom meču u Slovačkoj, pokazala je koliko je VELIKA, ali ja lično nemam trunku razočarenja u Anu što nije otišla. ko zna da li bi i sa njom u ekipi nešto dobro napravili s obzirom na podlogu, sudije () i nevaspitanu "tenisku" publiku.
p.s. ne znam šta mi bi da se raspišem, valjda su mnogo kenjali svi ovih dana po Ani, a svima je bila extra super kad je igrala finale RG i polufinale W.
Originally posted by Lunjaeto. to se prosto zove racionalno razmišljanje
Ana NEMA obavezu da igra za fed cup. To je cist luksuz.
Ako ima povredu, a ima, videli smo na Wimbledonu, treba da je leci.
Meni jeste (malo) zao sto nije igrala, ali bi mi bilo mnogo vise zao da propusti US Open (pu pu daleko bilo!) i sl.
Originally posted by pčelica
Mhm, to znači da su menadžeri
drugih sportista gadnjikavi na novac- evo,
JJ npr? Pošto je tema tenis. Igrala žena Fed Cup,
bila očigledno na izmaku snage- i taj napor
joj definitivno iz ekonomskih razloga nije bio
potreban.
Đokoviću se isto ne isplati Davis Cup, pa je igrao
(a tada je imao respiratorne tegobe.)
Originally posted by Marvinjedna je Devenport
Rodila u junu, vraća se u avgustu?!?!?!![]()
Jest da je dubl, al ono... ja kad kuću sredim 3 dana mi treba da se oporavim a ne dete... Neverovatno!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!