Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by someone
Ewo ja tju :]

Nakon nekog wremena opet sam je srela ali sam tada imala prawi nick i pochela sam da prcham sa njom,ona narawno nije znala da se radi o istoj osobi,tek kasnije nakon dugo wremena sam joj to priznala. . Od tada je pochela da me juri,ja nisam htela da budemo zajedno ali sam nakon 2 nedlje popustila i dala joj shansu.Tada nishta nisam osecala prema njoj,ali polako me je owajala. . .

Zaljubila sam se u nju do ushiju,bila sam spremna swe da uradim,swe da joj dam...
A, ja kreten uvek mislila, da ako na prvi pogled ne bude nicega, kasnije gigurno nece biti nista...ma koliko se trudila da je osvojim (da me osvoji)... :glupan: :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
T. je bila drugarica decka sa kojim sam se ja tada zabavljala. Moj prvi susret sa njom je bio susret sa njenim glasom na njegovoj telefonskoj sekretarici. Zenstven i promukao istovemeno... Vise nego sexy.
Do tada sam imala nekoliko devojcica, ali su to bile prolazne vezice, nista bitno.
Nekoliko dana kasnije smo se upoznale. Imala je plavu, kratku kosu i plave oci. Slatka. Luda. Pozitivna, duhovita, obrazovana... Jedino me je nerviralo to sto pusi, al' 'ajde... Rec po rec, i mi se poljubismo prvi put. Ljubila se bolje nego svi sa kojima sam se ljubila do tada. Grlila me je i odvukla u krevet...
Kasnije, te noci, nismo prestajale da se ljubimo ni u taksiju kojim sam ja isla kuci, a ona je isla da me isprati. Sta je taksista mislio, nije nam bilo vazno.

Vidjale smo se s vremena na vreme, bila mi je uvek malo cudna, ali me je to na neki nacin i privlacilo. :lood: Radila je u kaficima kao konobarica, ali se meni tu nesto nije bas slagalo sa njenim izgledom... Isla je na privatne casove glume, spremala se za prijemni. Secam se, spremala je 'Hasanaginicu'.

Noc pred prijemni ju je uhvatila trema, malo je popila i pozvala me, da pita mozemo li da se vidimo. Otisle smo na sok, a onda na bazene na Kosutnjaku, koji tada nisu radili. Kupale smo se gole i vodile ljubav u vodi, noc je bila pomalo sveza, ali su zvezde sijale samo za nas...

Polozila je prijemni, upisala je glumu. Prva godina je prosla u magnovenju, ona je imala mnogo obaveza, tako je bar pricala, nismo se cesto vidjale. Znala sam da laze, ali sam je pustala. :zavist:

Jednom mi je pukao film. Sedele smo za stocicem u dnevnoj sobi, iz inata joj nisam dala da pusi. :seljache: Onda sam joj rekla da zaista ne znam kako je uspela da polozi ispite na glumi, jer po mom misljenju nema talenta ni trunke, da sam je izvalila da laze, svasta sam joj rekla. Bilo mi je jasno da se desava nesto, ali nisam znala sta. Onda je priznala sve. Poslovna pratnja i jos svega i svacega je tu bilo... Nije mi smetalo, smetalo mi je samo to sto mi nije rekla ranije, sto me je konstantno lagala.

Pricala je da ce da ide u London, a mobilni pretplatnik je imao poruku Italijanskog operatera... Nikada vise nije bila dostupna. Kraj. Ne znam gde je sada, ne znam ni da li ziva, nista... Gone with the wind... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"bio je jedan od najboljih drugova moje tadasnje devojke"

"T. je bila drugarica decka sa kojim sam se ja tada zabavljala"

:smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:lol:

Pa, dobro - to je valjda normalno kad si :biskvit:
By Çâðê_DUP
Alysse je istrcala iz arene u kojoj se igrao hokej,a Holden za njom.u toj sceni nije bilo kishe...svadjali su se...25 put na tv-u je bio film "chasing amy",nismo obracali paznju na film,ona je bila okrenuta ledjima i tada chini mi se josh nije plakala...sekund pre one famozne rechenice Holdena SAMO ZELIM NORMALNU VEZU,poljubila sam je u rame...tada sam chula da plache...prvi put smo se posvadjali,chak ne mogu to nazvati svadjom,ne mogu reci ni da me je povredila,to je jedan od onih momenata kad neko drugi ima neshto shto je vashe,pa makar i na sekund...

-Ustani....ustani pogledaj me...

-Tebi ce biti lakshe bez mene...ja sam idiot...ne zelim da te povredjuem,pre cu raskinuti nego da te povredim...ti to ne zasluzujes...

-Cuti...kako mozes da kazes tako nesto...ti definitivno nisi idiot..a ja cu preci preko svega shto se desi izmedju nas samo da te zadrzhim kraj sebe...

cutali smo...

-shta te muchi...

-trenutno me jedino muchi to shto nemam cigaretu...

-da li zhelish da...

-Ne[rekla sam i pre zavrshetka rechenice]

-da li si sigurna da ne zelis da ti nadjem cigaretu...

-ne znam...[tad vishe nisma bila sigurna u svoje rechi]
na par sekundi nestala je iz sobe i ja sam sela na krevet,kroz glavu su mi prolazili nashi momenti...
donela mi je cigaretu i zapalila sam...

-kako mozes???

-izvini nisam htela da te povredim....sve si shvatila pogreshno...najbolje je da cutim...

tada smo oboje ucutali...

u sledecem momentu njene ruke su bile na mom licu...pocela sam da ih ljubim,njene usne su bile blizu ali sad su mi bili bitniji drugi delovi njenog tela...u tom trenutnku sam je zavolela josh vishe...
njene suze su nestale...ljubili smo se polako...pochela je kisha...
samo sam zelela da lezim pored nje i cutim...ubrzo smo zaspale...

Sledece jutro sve je bilo kako treba...Ustala je skuvala chaj,legla u krevet i gledala me kako spavam...Njen pogled me je probudio,bila je nasmejana odmah je izmamila i moj osmeh...Skuvala je supu i onda smo ruchali kao neki brachni par subotom...vratili se u krevet i ljubili...ta noc nam je promenila mnogo stvari u vezi...volim je mnogo vishe...zhelim je mnogo vishe...i ona to zna...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh...

Ovo nije prica o mom prvom decku, ali je jedna koju najintenzivnije pamtim..

vidio sam njegov oglas na gayserbia sajtu.. bio je jednostavno PRESLADAK, i momentalno sam ga kontaktirao, i to na broj telefona koji je imao u profilu. Javila se sekretarica, na kojoj je bio snimljen najprijatniji glasic koji sam ikada cuo.. kasnije smo razgovarali, duuuugo.... ali je ostalo na tome.

posle nekoliko mjeseci, tokom kojih smo se culi i dopisivali, on je dosao kod mene (well, ne bas u moju kucu, ali to je neka druga prica..) na produzeni vikend, koji je donosio radost raja na zemlji.
prije nego sto je posao, rekli smo jedno drugom da se volimo (i zaista jesam, a siguran sam - i on!) i da cemo ostati zajedno...
i ostali smo skupa, uz dogovor da cemo imati otvorenu vezu.
ja nisam imao zalju da se kresem sa bilo kim, ali sam par dana pred njegov dolazak pozvao tipa sa kojim sam se ranije ...hm... s vremena na vrijeme, i spavao sam sa njim - samo zato sto sam htio da sebi pokazem da jos uvijek imam kontrolu. neopisivo je kako sam se prljavo i jadno osjecao posle toga.
kada smo se vidjeli opet, posle dvadesetak dana, rekao mi je da je on bio sa dvojicom za to vrijeme, i to sa jednim cak 2 puta.
zamolio sam ga da "zatvorimo" nasu vezu, jer ja nisam bio spreman da ga dijelim sa bilo kime.
trajali smo jos neko vrijeme, a razdvojenost mi je parala grudi, jutra su mi bila sumorna, prazna i opora, noci pune prevrtanja po krevetu, znoja i suza, a dani telefonskih razgovora, poruka...
onda sam shvatio da ne mogu vise tako. da je bolje da prekinemo, jer je to sto smo imali bilo samo mucenje za obojicu, i nisam bio spreman da se jos vise vezem za nekog koga cu gledati par puta godisnje.
poslao sam mu pismo, koje sam pisao satima, jecajuci i odustajuci po nekoliko puta.
cim sam ga stavio u sanduce, pokajao sam se.
kajem se i dan-danas...
By Sixto
Ufff pa de da pricam o starim ljubavima!
Da je valjalo trajalo bi! Uglavnom niko se nije dovoljno korektan da se pored njega i ostane! Uprkos svemu nepopravljivi romantik, VERUJEM DA JOS IMA SRECNIH LJUBAVI!
Korisnikov avatar
By IriS
@Sunny i Draco S A V R Š E N O :placko:

edit šteta što je drugi deo priče obrisan
Korisnikov avatar
By Draco
Heh, Sunny, oseti se neka seta u tvom kuckanju..

Elem, moja prica.

Pocelo je nekim nebuloznim tracevima kada se Dina vratila iz Spanije. Cula sam da je tamo upoznala devojku sa foruma, koja me zna i koja siri neke price koje su besmislene. Na sledecoj zurci u Kanu nas je upoznala. Bila sam zbunjena, kao da me je pred ogledalo dovela. Minus pirsinzi. ..a ona je bila najsladje na svetu zbunjena. Svi koji je znaju mogu da zamisle kako neko, ko moze volu rep da iscupa, izgleda kad se pogubi..

Posle zurke sam krenula sa ortakom kuci, na stranu koja ne odgovara ni meni, ni njemu. Tu je opet stajala ona, i dalje zbunjena, prevrcuci kljuc od kola po rukama, kao da ce, ako ga dovoljno puta okrene, na njemu pronaci recept za nestanak gladi u Africi. Toliko predano ga je vrtela.

Nesto dana kasnije.. :) Heh, hronologija mi nije jaca strana; u mojoj profesiji su variranja od 500-600 godina prihvatljiva, tako da se dani ni ne dovode u pitanje.. Dakle, nesto dana kasnije..bio je lep dan. Suvise lep da bi se protracio na cetvrtom spratu najruznije projektovane zgrade BU. Pokupili smo se sa predavanja i otisli na Kalis da cirkamo. Suvise litara i desetak sati kasnije, zvala je ona, da se vidimo, da odemo na pivo. Kasnije te veceri, recenica koja je nesvesno izletela.. koja je obelezila sve dalje.

Opet nesto dana kasnije, ona - taf baja, uvalila je svojoj bivsoj da me zove da dodjem, kao mini gedering. Dosla sam. Mnogo litara i dildo na podu lifta kasnije, zavrsile smo u njenoj kuhinji. Kao, namerno teramo kontru ostalima i separatisemo se. Da. Uz ogromnu, prepunu pepeljaru, kariranu musemu i pivo sa limunom pricale smo o Kubi, Baskiji, Irskoj, o zivotinjama.. Imale smo cak i radio, ali on kao da nije zeleo da upotpuni atmosferu - nije sustao.. isla je muzika..

Sledeceg dana, u prezrelo podne, probudila me je mama koja me je zvala da bi mi izdiktirala moju adresu za slucaj da sam zaboravila gde zivim. Ne, nisam, ali nisam htela da idem. Bilo je savrseno valjati se po krevetu sa njom, uz Animal planet i price o pandama.. Predvece me je odvezla kuci i rekla mi je da odlucim sta cu, jer sam u tom trenutku bila u vezi. Jos vece ranije sam znala sta hocu.

U stvari, to je bila trojka - zato sto Beograd ima najlepsi zalazak Sunca na svetu.. a mi smo dve budale kojima je to bitno..

Tako je zima, koja ima tendenciju da bude dosadna, proletela. ..a sta smo radile? Heh.. Filozofirale (covek je suvisna karika), popravljale svet (cak i kad bi ti vladala svetom..), rekreirale se (shljiva x2 = rakun), njupsale (imas pavlaku na rukavu), cirkale (dnevna doza b vitamina), ozbiljno pricale o buducnosti (ko bi brodic, a ko pivnicu), prevazilazile zivotne prepreke (kako se toci pivo iz bureta), intelektualno se nadmetale (pazi, pravila su sledeca - koja se prva ispegla, zaspi ili overi je izgubila), kenjale (ja mogu da zivim u neredu ali ne i u svinjcu), opet kenjale tj. iz drugog ugla ('vidi' uz strina mode on tj. leva ruka na boku a desni kaziprst preteci), bavile se vannastavnim aktivnostima (na ulici, u autobusu, po kaficima, gajbama), retorikom (sta to radite? a na sta vam lici?!) ...... ali se sve, nekako, oko 2-3 zavrsavalo Titom.

..onda je zima pocela da prolazi.. Dva beogradska medveda su pocela da se bude iz zimskog sna.. realnost je pocela da taktira po potiljcima.. Bile smo pogubne jedna po drugu. Ona je to shvatila pre mene. Meni je to sinulo negde za moj rodjendan, na Kalisu, dok sam mucila Kochinu violinu. Tada sam i ja shvatila da smo zagrizle vise nego sto smo mogle da podnesemo.

Naravno, tada secanja nisu prestala da se nagomilavaju. Tako je postojao jedan secerko dugih usiju i kratkih nogu koji se zvao Draco iako se nije tako zvao.. ili hladjenje piva koje se zavrsi kupanjem ..ili razbijanje noseva.. ili... ili jos hiljadu stvari, ali vec sam ga oduzila.

..ali ono sto ce zauvek ostati je mogucnost da, onako jatachki, namignemo Beogradu.
Korisnikov avatar
By IriS
drago mi je da si vratila... pogled na priču iz oba ugla je uvek interesantan, a vas dve ste to divno sročile... i rasplakale me :placko:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Draco

Nesto dana kasnije.. :) Heh, hronologija mi nije jaca strana; u mojoj profesiji su variranja od 500-600 godina prihvatljiva, tako da se dani ni ne dovode u pitanje.. Dakle, nesto dana kasnije..bio je lep dan.

Sledeceg dana, u prezrelo podne, probudila me je mama koja me je zvala da bi mi izdiktirala moju adresu za slucaj da sam zaboravila gde zivim.
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by kiss addict
drago mi je da si vratila... pogled na priču iz oba ugla je uvek interesantan, a vas dve ste to divno sročile... i rasplakale me :placko:
I mene, jbt :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
ha...sve sto sam mogla da unistila sam,naravno da sam uradila tako..oprosteno mi je bilo 5000x....ali ne,drkala sam je koliko je ona mogla da izdrzi,moje detinj. ponasanje,agresivna svaka recenica,pijancenja-zovem je u 4h ujut. jer ne znam gde sam...da me nadje...ljubljenje sa ko zna kim pred njom...eee sve je mogla da oprosti...volimo se i sad jako-magicna privlacnost-ali veza nikako,unistavano se stalnooo...e da,80% veze sam ja ukenjala,zao mi je....volim je na neki nacin i sada,kao i ona mene,ali ne mozemo zajedno ili cemo se poubijati ili...tako nesto...
Sta sam htela da kazem ne znam,ali slobodnooooo mozete da preskocite moj post :)
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by faijnfa
ha...sve sto sam mogla da unistila sam,naravno da sam uradila tako..oprosteno mi je bilo 5000x....ali ne,drkala sam je koliko je ona mogla da izdrzi,moje detinj. ponasanje,agresivna svaka recenica,pijancenja-zovem je u 4h ujut. jer ne znam gde sam...da me nadje...ljubljenje sa ko zna kim pred njom...eee sve je mogla da oprosti...volimo se i sad jako-magicna privlacnost-ali veza nikako,unistavano se stalnooo...e da,80% veze sam ja ukenjala,zao mi je....volim je na neki nacin i sada,kao i ona mene,ali ne mozemo zajedno ili cemo se poubijati ili...tako nesto...
Sta sam htela da kazem ne znam,ali slobodnooooo mozete da preskocite moj post :)
a sto si bila takva?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by jenny
Originally posted by faijnfa
a sto si bila takva?

Kad biH znala...:goran:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pokupila decka u diskacu zarad vrlo eksplicitnih aktivnosti i ako moze bez suvisne price i razmene telefona....

....i tako zavrsismo u krevetu sest dana, uglavnom bez price...a onda je poceo da govori...pa da se dere na mene...pa sve vise....i tako sve dok mu nisam rekla da je pajser i da vice jer se zaljubio...meni je trebalo jos 24 casa da se zaljubim....i super nam je....samo se deremo!
Korisnikov avatar
By Galateja
Priča o jednoj nesrećnoj ljubavi s kraja 2002. i tokom 2003., ako se to uopšte može nazvati ljubav.

Na prvoj godini faksa među svim tim logoričnim koleginica, dotična je ćutala. Njeno ćutanje, facijalna ekspresija, prav hod... bili su veoma erotični. Poželela sam da je imam. Napisala joj ljubavno pismo. Rekla je kako ne može verovati i da je mislila da su moji česti pogledi u cilju podsmevanja njoj. Rekla da je strejt i da ima dečka. Moja strast se tad rasplamsa. Ako ne računam pubertet, to je bio period života kad sam najviše mislila o seksu.
Epilog je bio da sam je videla na faksu krajem 2003 sa dečkom, da sam osetila neverovatnu ljubomoru i da mi je bilo potrebno neko vreme da se oporavim. Posle toga sam se vodila krilaticom 'voli one koji tebe vole'.

Eto... Nije nešto romantično bilo, ali je zato strast bila intenzivna.

Ako je išta dobro u tome, jeste moje autovanje samoj sebi, jer pre toga sam živela u uverenju da sam hetero.
Korisnikov avatar
By new_queer
Pozdrav!!!

Evo i moje pricie...price kojoj je dosao kraj samo kao da nisam spreman to da prihvatim.

Ipak mi je to bio PRVI put i za prvi put moglo je da bude bolje.. da mi ne ostavi gorak ukus...

Kada sam dosao na studije u Beograd on je bio prvi kolega kog sam upoznao, bili smo i cimeri jedno vreme postali jako dobri drugovi...posle par godina sticajem okolnosti ponovo smo postali cimeri.

Sve je bilo ok, posle mog dolaska u stan raskinuo je sa devojkom ali to kao i da nije bitno.....samo jedne noci navalio je na mene, ja nisam znao sta da radim.....kontao sam kako cu jednog dana da budem sa likom... ali nisam ocekivao da to bude s neba pa u rebra, bez razgovora bez muvanja...

Prvi put sam mu rekao da necu, drugi takodje... a treci sam pristao, nismo radili nista posebno, malo drkanja i to je to...

Kada je video da sam postao navucen na hvatanja pod cebetom poceo polako da me kulira.. s vremena na vreme me je palio....pa odbacio....a ja sam bivao sve napaljeniji i napaljeniji...poceo sam da ga volim....

Vremenom smo prestali i da razgovaramo iako smo ziveli jedan pored drugog....vremenom je sve postalo mucno, poceo sam da se osecam odacenim i izigiranim, ma sta on hoce uopste.......da li je gay ili nije....pitao sam se???
On je od onih sto su u fazonu...''pederi su najgori treba ih pobiti'' to kaze po danu a nocu cimeru gura ruke u bokserice!!!

Vremenom nisam vise znao sta da radim, jedno vreme sam bio u inostranstvu u nadi da ce nesto da se promeni ....

U medjuvremenu sam se i ja menjao...nisam vise hteo uopste da ragovaram sa njim...kada sam se vratio u stan hteo je opet da bude samnom....ali nisam smeo da mu dozvolim da me ponovo zajebava!!!

Pre mesec dana sam konacno presekao.. spakovao kofere i krenuo....nisam siguran da li mu je bilo zao ili ne...pitao me je zasto idem...konj bre... kakvo pitanje....zato sto ja vise nisam mogao da izdrzim..

Na vratima smo se jako zagrlili... zagrljaj je trajao dugo, posle toga sam istrcao na bulevar i trcao preko celog N. Beograda...da pobegnem od njega zauvek...

Kada pomislim da treba da se vidm sa njim u septembru...muka me hvata, osecam se izigrano, odbaceno.....sav trnim .... da li je doslo vreme da shvatim da ja vise jednostavno nemam sta da trazim sa njim?????

Da li se ovako nesto samo meni desilo???

pozdrav!!!!
By Shoplifter
Originally posted by new_queer

zagrljaj je trajao dugo, posle toga sam istrcao na bulevar i trcao preko celog N. Beograda...da pobegnem od njega zauvek...

:roflmao:

... mozemo bezati kroz njive i shljivike, ali da li zaista mozemo pobeci od sebe, ili... od BULEVARA USPOMENA???
turururu turururu (zona sumraka turururu)

ok. svidja mi se pricica, voleo bih i ja jednog tako cimera, ali na zalost, nije mi subda uslisila svakonocne molitve.

nego, dobro dosao na forum, i lepo se provodi

:mazi:
Korisnikov avatar
By svichky
ljudi moji, ovo su prelepe priche, zaista...ne volim da se pekmezim ali svaka te dirne, hteo ti to ili ne, na neki nachin...predivno zaista...ja verujem da nista nije vechno ali da u vezi treba uzivati dok traje...kad iz nekog razloga ona prestane da zadovoljava individuu na emotivni, seksualni ili koji vec nachin, za nju primaran ona nastavlja...a tada jedna polovina najcesce biva ostavljena i povredjena...tako da iskrene ljubavi inache jesu tuzne barem za onoga ko pati...ali se svi moraju sloziti da je sve pa cak i tuga na kraju vredna ekstaze i strasti koja je nekada trajala u odnosu dvoje ljudi a sada je samo jedna uspomena...ali doduse to nam samo i ostaje...
Korisnikov avatar
By new_queer
Originally posted by Shoplifter
Originally posted by new_queer

zagrljaj je trajao dugo, posle toga sam istrcao na bulevar i trcao preko celog N. Beograda...da pobegnem od njega zauvek...

... mozemo bezati kroz njive i shljivike, ali da li zaista mozemo pobeci od sebe, ili... od BULEVARA USPOMENA???
turururu turururu (zona sumraka turururu)

ok. svidja mi se pricica, voleo bih i ja jednog tako cimera, ali na zalost, nije mi subda uslisila svakonocne molitve.

nego, dobro dosao na forum, i lepo se provodi

:mazi:

Hvala ti na dobrodoslici, skroz sam nov ovde... i nadam se da cu se lepo provesti!!!!

Dusan
By Tresh-grl
Upoznala sam je u septembru prosle godine u Beogradu,pocele da se druzimo,nisam znala za nju a ni ona za mene.
Ona je imala decka vec 4 meseca,nestabilna veza i tako to.
Ja i njen decko smo bili zajedno na jednoj zurci i ona je saznala preko nekih ljudi za to.
Tu smo zakacile i od svadje je doslo do prvog poljupca.
Trajalo je 2 meseca i onda sam ja otisla.
Ona sad ima drugog decka,ona je strejt kao i ne izlazi na takva mesta.
Sad kad je vidim u Beogradu uhvatim je i pravim se kao da se nista nije promenilo,znam da ona to zeli jer se uvek na kraju prepusti ali jednostavno previse prepreka je tu.
Daljina,njen decko,njeno negiranje svoje seksualnosti,moj temperament i cinjenica da me ne drzi mesto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!