Heh, Sunny, oseti se neka seta u tvom kuckanju..
Elem, moja prica.
Pocelo je nekim nebuloznim tracevima kada se Dina vratila iz Spanije. Cula sam da je tamo upoznala devojku sa foruma, koja me zna i koja siri neke price koje su besmislene. Na sledecoj zurci u Kanu nas je upoznala. Bila sam zbunjena, kao da me je pred ogledalo dovela. Minus pirsinzi. ..a ona je bila najsladje na svetu zbunjena. Svi koji je znaju mogu da zamisle kako neko, ko moze volu rep da iscupa, izgleda kad se pogubi..
Posle zurke sam krenula sa ortakom kuci, na stranu koja ne odgovara ni meni, ni njemu. Tu je opet stajala ona, i dalje zbunjena, prevrcuci kljuc od kola po rukama, kao da ce, ako ga dovoljno puta okrene, na njemu pronaci recept za nestanak gladi u Africi. Toliko predano ga je vrtela.
Nesto dana kasnije..

Heh, hronologija mi nije jaca strana; u mojoj profesiji su variranja od 500-600 godina prihvatljiva, tako da se dani ni ne dovode u pitanje.. Dakle, nesto dana kasnije..bio je lep dan. Suvise lep da bi se protracio na cetvrtom spratu najruznije projektovane zgrade BU. Pokupili smo se sa predavanja i otisli na Kalis da cirkamo. Suvise litara i desetak sati kasnije, zvala je ona, da se vidimo, da odemo na pivo. Kasnije te veceri, recenica koja je nesvesno izletela.. koja je obelezila sve dalje.
Opet nesto dana kasnije, ona - taf baja, uvalila je svojoj bivsoj da me zove da dodjem, kao mini gedering. Dosla sam. Mnogo litara i dildo na podu lifta kasnije, zavrsile smo u njenoj kuhinji. Kao, namerno teramo kontru ostalima i separatisemo se. Da. Uz ogromnu, prepunu pepeljaru, kariranu musemu i pivo sa limunom pricale smo o Kubi, Baskiji, Irskoj, o zivotinjama.. Imale smo cak i radio, ali on kao da nije zeleo da upotpuni atmosferu - nije sustao.. isla je muzika..
Sledeceg dana, u prezrelo podne, probudila me je mama koja me je zvala da bi mi izdiktirala moju adresu za slucaj da sam zaboravila gde zivim. Ne, nisam, ali nisam htela da idem. Bilo je savrseno valjati se po krevetu sa njom, uz Animal planet i price o pandama.. Predvece me je odvezla kuci i rekla mi je da odlucim sta cu, jer sam u tom trenutku bila u vezi. Jos vece ranije sam znala sta hocu.
U stvari, to je bila trojka - zato sto Beograd ima najlepsi zalazak Sunca na svetu.. a mi smo dve budale kojima je to bitno..
Tako je zima, koja ima tendenciju da bude dosadna, proletela. ..a sta smo radile? Heh.. Filozofirale (covek je suvisna karika), popravljale svet (cak i kad bi ti vladala svetom..), rekreirale se (shljiva x2 = rakun), njupsale (imas pavlaku na rukavu), cirkale (dnevna doza b vitamina), ozbiljno pricale o buducnosti (ko bi brodic, a ko pivnicu), prevazilazile zivotne prepreke (kako se toci pivo iz bureta), intelektualno se nadmetale (pazi, pravila su sledeca - koja se prva ispegla, zaspi ili overi je izgubila), kenjale (ja mogu da zivim u neredu ali ne i u svinjcu), opet kenjale tj. iz drugog ugla ('vidi' uz strina mode on tj. leva ruka na boku a desni kaziprst preteci), bavile se vannastavnim aktivnostima (na ulici, u autobusu, po kaficima, gajbama), retorikom (sta to radite? a na sta vam lici?!) ...... ali se sve, nekako, oko 2-3 zavrsavalo Titom.
..onda je zima pocela da prolazi.. Dva beogradska medveda su pocela da se bude iz zimskog sna.. realnost je pocela da taktira po potiljcima.. Bile smo pogubne jedna po drugu. Ona je to shvatila pre mene. Meni je to sinulo negde za moj rodjendan, na Kalisu, dok sam mucila Kochinu violinu. Tada sam i ja shvatila da smo zagrizle vise nego sto smo mogle da podnesemo.
Naravno, tada secanja nisu prestala da se nagomilavaju. Tako je postojao jedan secerko dugih usiju i kratkih nogu koji se zvao Draco iako se nije tako zvao.. ili hladjenje piva koje se zavrsi kupanjem ..ili razbijanje noseva.. ili... ili jos hiljadu stvari, ali vec sam ga oduzila.
..ali ono sto ce zauvek ostati je mogucnost da, onako jatachki, namignemo Beogradu.