- 27 Jun 2007, 16:08
Kako se osecate (ili ste se osecali/e) kad izadjete iz duge veze... Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam... 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ImmemorialOdlicno, hvala na pitanju
Kako se osecate
Originally posted by ImmemorialJos bolje...
(ili ste se osecali/e)
Originally posted by ImmemorialDuge veze? A sta je to duga veza?
kad izadjete iz duge veze...
Originally posted by ImmemorialOsecas se cudno, ili ne znas kako se osecas? Ko da zna, ako ne znas ti?
Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam...![]()
Originally posted by mirth
Treba vremena da se naviknes na novonastalo stanje. Na tu veliku promenu. I treba vremena dok stupis u kontakt sa sobom iznova... Sto, je l', ide vrlo postupno... Taj cudni osecaj i sve sto ti je sada nejasno, sklapace se delic po delic, kao da slazes puzlu od 3000 komada po 10 minuta dnevno. I kad se sve konacno slozi, kad svedes sve bilanse, lupis usput u poneki zid glavom tako slep i pogubljen... e tek onda mozes da padnes u pravu depresiju. Pa da ustanes, otreses guzu, i hajmo jovo nanovo.
Originally posted by m..evo jedne pametne lezbejke!
Pa, ja nemam duge veze, 2 meseca nije duga veza, to je mhm, pa to proleti...
Originally posted by deckoTo kod tebe, decko, je, ustvari, projekcija tvojih ocekivanja prema /u drugu osobu i vidis je onako kako ti zelis, a ne sta je on stvarno...
Grozno![]()
Jbg...svaka bajka ima korice! Ides dalje, pises neku novu...![]()
Mene nekako vise nervira onaj feelin' kad se smuvas s nekim i kako vreme prolazi polako upoznajes tu osobu sve vise, dopires do dubljih slojeva njene licnosti. Upoznajes pokrete. Dodire. I onda posle nekog vremena se zapitas da li je ovo osoba koju sam upoznao? Ili sam samo mislio da je poznajem? Mozda zeleo da poznajem? E to mene ubedaci...![]()
Originally posted by OzirisE moja Ozi, da sam znao da to isto i mene ceka posle mog maratona i to par dana posle tvog, smrc, ma cucemo se vec, videti izjadati, kisss za moju seku.
Kako se osecate (ili ste se osecali/e) kad izadjete iz duge veze... Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!