Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Kako se osecate (ili ste se osecali/e) kad izadjete iz duge veze... Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam... :neznam:
By Swanheart
:hmm: tesko pitanje...ne znam nisam bila u toj situaciji...mada meni bi bilo cudno da se posle duge pauze nadjem u vezi...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Za mene je duga veza pojam, nazalost...

Mada mislim da je sve to individualna stvar i dozivljaj...
Mislim i da zavisi sve od odnosa i te 2 osobe, a i razloga za raskid...
Korisnikov avatar
By Zoe
Taj osecaj koji imas je normalan i moras da prodjes kroz to....nekima ide teze, nekima lakse.....bez obzira kako je veza zavrsila.
Potrebno je vreme. Onda ces biti ok ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Upravo sam zatvorila vrata sa njom, posle neverovatnih prozivljenih situacija u poslednjih nekoliko meseci po raskidu.
Osecam se mucno, i bedno, i boli me. Ali se obe smesimo.

Kada su mi neke veze pucale, nisam bila ziva. Ne kazem da sam sada...
Korisnikov avatar
By anche
zivela sloboda! :zastava:

i gde boljeg dana da se raskine! :zastava:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Immemorial
Kako se osecate
Odlicno, hvala na pitanju :smeh:
(ili ste se osecali/e)
Jos bolje...
kad izadjete iz duge veze...
Duge veze? A sta je to duga veza?
Mis`im, za nekog je duga veza sedmica, za nekog, mesec, a za nekog 5 godina, mada znam osobe koje su godinama u vezi i oni to ne smatraju dugom vezom.
Ja, pak, nemam problema sa dugim vezama, cak sam i protivnik istih :)
Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam... :neznam:
Osecas se cudno, ili ne znas kako se osecas? Ko da zna, ako ne znas ti?
Korisnikov avatar
By Scorpycg
Za sad mi veza jos traje tako da nemam iskustava po ovom pitanju :)
Korisnikov avatar
By albatros
grozno,na pocetku.posle,polako popusta.to je individualna stvar,zavisi od hiljadu faktora(tvoje licnosti,duzine veze,kvaliteta veze,samog raskida...)
polako,u jednom trenutku,vreme cini svoje,smanjuju se uspomene...ali do tog perioda, dok ne dodjes, boli.
Korisnikov avatar
By leobg
Kako se osecate (ili ste se osecali/e) kad izadjete iz duge veze... Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam... :neznam:
:no:
By Sixto
Pa nisam imao to iskustvo al verujem da nije svejedno tj da se promena oseti i da nesto nedostaje!
Meni je neobican osecaj imati nekog posle dugo vremena samoce, ne razmisljam u dvoje pa to ti je!
Korisnikov avatar
By decko
Ne volim taj osecaj :nazalost: Odjednom kao da imam vremena za bacanje, osecam da nesto nedostaje, gde god se okrenem imam neki flashback, i tako...ne bitno da li sam raskinuo ja ili druga strana i da li je to bio raskid jer je nesto puklo ili su obe strane mislie da se nastavi svako u svom smeru...

:sigh:
Korisnikov avatar
By decko
Da dodam...

moja stara komsinica je uvek znala kad raskinem :lol: kako ona kaze, po "mom pogledu " :nesiguran:
Tako me je dva puta zaustavila u hodniku tipa "Sto si napravio taj tvoj kuceci pogled? Opet te neka za'ebala?" (ona je malo vise psovala :giggle: ) sve u svemu, ona mi je rece da se tacno vidi... :sigh:
Korisnikov avatar
By mirth
Treba vremena da se naviknes na novonastalo stanje. Na tu veliku promenu. I treba vremena dok stupis u kontakt sa sobom iznova... Sto, je l', ide vrlo postupno... Taj cudni osecaj i sve sto ti je sada nejasno, sklapace se delic po delic, kao da slazes puzlu od 3000 komada po 10 minuta dnevno. I kad se sve konacno slozi, kad svedes sve bilanse, lupis usput u poneki zid glavom tako slep i pogubljen... e tek onda mozes da padnes u pravu depresiju. Pa da ustanes, otreses guzu, i hajmo jovo nanovo.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by mirth
Treba vremena da se naviknes na novonastalo stanje. Na tu veliku promenu. I treba vremena dok stupis u kontakt sa sobom iznova... Sto, je l', ide vrlo postupno... Taj cudni osecaj i sve sto ti je sada nejasno, sklapace se delic po delic, kao da slazes puzlu od 3000 komada po 10 minuta dnevno. I kad se sve konacno slozi, kad svedes sve bilanse, lupis usput u poneki zid glavom tako slep i pogubljen... e tek onda mozes da padnes u pravu depresiju. Pa da ustanes, otreses guzu, i hajmo jovo nanovo.

potpisujem!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bice sve ok....po mom iskustvu sto je veza bila duza, raskid je bio jednostavniji.... dugo sam cekala da me "stigne"...nikad nije.... bice ti potrebno malo vremena dok svakodnevica ne pokrpi te rupe u toku dana... mnogo gore izgleda nego sto u stvari jeste...
...good luck...
Korisnikov avatar
By TotalControl
Nakon izlaska iz duge veze, osjećam se kao da sam sam na svijetu!
Ali vremenom me to prođe - Vrijeme liječi sve!
Korisnikov avatar
By m..
Pa, ja nemam duge veze, 2 meseca nije duga veza, to je mhm, pa to proleti... Anyway u svakom slucaju osecam se ok, zato sto tako zelim, ali ne mogu odmah da nadjem nekog drugog (osim ako se radi o ONS-u, ali ne sa bilo kim, i ne odmah), treba mi neko vreme da dodjem sebi i defragmentiram hard. Mislim ja sam ok kad sam solo, to mi je prirodno stanje, i veza mi je prirodno stanje onda kad je imam, ali iz solo perspektive ne izgleda tako. U svakom slucaju, kad se vec upustim u vezu ili nesto s nekim, racunam da to moze da se zavrsi bilo kad (zelela ja to ili ne), i da krene u bilo kom smeru, i gledam da izvucem maksimum iz toga, i da dam maksimum. Prosto udjem u to bez bilo kakavog straha, ocekivanja i uzivam. I onda kad se zavrsi znam da sam imala predivna 2 meseca ili vec koliko i to mi je dovoljno, ne zalim ni za cim, ne razmisljam sta je moglo biti drugacije. I ne zalim sto je gotovo. Ako je gotovo, to uglavnom znaci da neko nije bio srecan, ili da se uplasio, ili da je to bilo previse heavy, a u takvim uslovima ne bih ni htela da nastavim. Nemam taj trip sada ja sam ulozila nesto pa mi se nije vratilo, jer mi se vratilo kroz to vreme koje smo provele zajedno. I nedostaje mi ta osoba, ali to je nesto s cim sasvim lepo mogu da zivim. U svakom slucaju, dam sebi neko vreme da presaberem utiske i oslusnem svoja osecanja, i vidim sta je to sto sad zelim, da skontam sta nije bilo kako treba, cisto da ne bih ponovo napravila neku gresku (u proceni...), i onda krenem dalje, pa dok ne naleti neko interesantan. Mislim ja nemam taj trip da moram da posedujem nekog po svaku cenu, jos manje zelim da menjam nekog ili da pravim neki veliki kompromis (prosto imam set kompromisa koje ne zelim da pravim, i to su neke stvari na koje obratim paznju u startu, i ne upustam se ni u sta dok se ne uverim da necu morati da ih pravim kasnije, pa sad koliko dobro porcenim situaciju), prosto u vezi zelim da budem ono sto sam, ja, ako nekom to ne odgovara, pa nek nadje nekog ko mu vise odgovara, takodje zelim da osoba s kojom sam bude opustena i svoja. I dok to ide - ide, ako ne ide, logicno je da se rastanemo. Ako se ispostavi da nismo kompatibilne, onda ni nemamo sta da radimo jedna s drugom, ma kolko to savrseno bilo na trenutke. Prosto nemam nameru da budem nesrecna sa nekim, jos manje zelim da neko bude nesrecan samnom. Sve ostalo je ego trip. Meni je bilo dovoljno da mi neko jednom potpuno unisti samopouzdanje da ne dozvolim da se to ikad vise desi, i sasvim dovoljno da mi neko jednom slomi srce da naucim da to hendlujem i znam da ce proci kroz neko vreme. Ostalo su sve neki iracionalni strahovi i tripovi, a to nije nesto s cime moze da se razgovara, pregovara i slicno.
Anyway, radije sam svoja i solo i sa slomljenim srcem ili cime god, nego s nekim s kim nisam svoja.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by m..
Pa, ja nemam duge veze, 2 meseca nije duga veza, to je mhm, pa to proleti...
evo jedne pametne lezbejke! :hail:

a kako je ova albatros uletela iznenada da rekne koju... cudo jedno... :cita:

i da uspomene blede, ne smanjuju se... kolokacije, kolokacije...
Korisnikov avatar
By ns.happy
m... je sve lepo objasnila.
sto je duze trajala veza, raskid bi pre trebao biti obostrani dogovor.. ako ste se voleli godinama, zasto sada prekidati prijateljstvo koje se sigurno stvorilo do sada? znam da boli i sujeta i guza i srce, ali jedno vreme pauziraj od njega. osetices kada je pravi trenutak da ga ponovo vidis i realno sagledas sta osecas...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by ns.happy
znam da boli i sujeta i guza i srce,
:lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze, posle 3 godine zivota zajedno, imas osecaj kao da ti je neko odsekao deo tela... Jako cudan osecaj... Nikako da se naviknem na cinjenicu da nije fer prema njoj da je zadrzavam samo zato sto imam potrebu za njenim prisustvom jer smo 4 godine bile nerazdvojne...
Strasno mi je zao sto je sve na kraju ovako ispalo, i sto sam ja prilicno neocekivano zbog nekih dogadjaja u zivotu krenula dalje...
A taman kad sam se ponadala da ce me najbolji drug tesiti, njemu je decko vratio kljuceve od stana, pokupio stvari i otisao... Groznog li perioda... Uzas!
Korisnikov avatar
By decko
Grozno :(

Jbg...svaka bajka ima korice! Ides dalje, pises neku novu... :sigh:

Mene nekako vise nervira onaj feelin' kad se smuvas s nekim i kako vreme prolazi polako upoznajes tu osobu sve vise, dopires do dubljih slojeva njene licnosti. Upoznajes pokrete. Dodire. I onda posle nekog vremena se zapitas da li je ovo osoba koju sam upoznao? Ili sam samo mislio da je poznajem? Mozda zeleo da poznajem? E to mene ubedaci... :nazalost:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by decko
Grozno :(

Jbg...svaka bajka ima korice! Ides dalje, pises neku novu... :sigh:

Mene nekako vise nervira onaj feelin' kad se smuvas s nekim i kako vreme prolazi polako upoznajes tu osobu sve vise, dopires do dubljih slojeva njene licnosti. Upoznajes pokrete. Dodire. I onda posle nekog vremena se zapitas da li je ovo osoba koju sam upoznao? Ili sam samo mislio da je poznajem? Mozda zeleo da poznajem? E to mene ubedaci... :nazalost:
To kod tebe, decko, je, ustvari, projekcija tvojih ocekivanja prema /u drugu osobu i vidis je onako kako ti zelis, a ne sta je on stvarno...
Korisnikov avatar
By decko
Ne, na zalost nije to, jer da je tako ta iluzija bi trajala duze.

Ja sam mislio na sliku koju svako zeli o sebi da projektuje ali opet ta slika nije to sto su oni u srzi i vremenom kad tad mora ta unutrasnjost da se ispolji i onda shvatis da je taj neko zeleo da bude nesto sto nije. Mozda zeleo da bude to sto ti trazis ili to sto on trazi, ali u svakom slucaju to nije bio on/ona.
I onda zaboli kad shvatis da nisi sa osobom sa kojom si vec sa iluzijom koju taj neko zeli da imas...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ha??? nista te nisam razumeo.
dragi moji, kada je nekom sudjeno da bude sa nekim, ma sta da se desi, bice zajedno. ja poznajem dva lika koji su se upoznali, posle 10 dana poceli da zive zajedno i sada su vec 8 godina u vezi. kada se nadjes sa nekim, kada vam se poklope energije...
Korisnikov avatar
By decko
@ ns. happy - retko se takve stvari desavaju... :sigh:
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Oziris
E moja Ozi, da sam znao da to isto i mene ceka posle mog maratona i to par dana posle tvog, smrc, ma cucemo se vec, videti izjadati, kisss za moju seku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!