Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by hlaefdigemeni se ne svidja, ali gotivim zacetnike bilo kog pravca u knjizevnosti.
volim fantazije...ali sto je meni taj Tolkin dosadan, majko mila....uopste ne vidim zasto je on tako poseban
Originally posted by hlaefdigeda, probablemente sea asi..
hmmmm....
...moguce....fantazije jesu dovoljno pitke za svakoga, i lako prenose temu i ideju......
...ne verujem da u novim generacijama (sta god to znacilo) ima manje duhovnih ili inteligentnih, sirokih, dubokoumnih, ili kakvih vec ljudi...verovatnije mi je da se sve vise citavo drustvo orjentisano ka konzumaciji, pa samim tim i kulturni sadrzaji kojima su ljudi izlozeni su mahom consumer-oriented (naravno, ovo je veliko generalizovanje). prostim recima, citalac preferira "lakse" stivo, jer je za potrosacki orjentisan um "konformnije"
Originally posted by Sixto
Ne moze se o Tolkinu govoriti u iseccima!
Treba obuhvatiti celo delo da bi se stekao utisak o velicini i razradi ideje o Srednjoj i Prekomorskim Zemljama cija deskripcija ne pocinje recenicom 'Bio jednom jedan kralj' vec recenicom 'Neka bude svetlo...'!
Zamisliti, poceti i opisati ceo jedan svet od postanja, tri istorijska doba, sa kompletnom genealogijom dobrog dela likova je zaista za divljenje!
Ako se nekom ne dopada stil, tema i sl to je ok, al je zaista malo preterano reci da covek nema crtu genijalnosti u sebi!
Originally posted by Sixtopodseca na biblijski fazon..
Ne moze se o Tolkinu govoriti u iseccima!
Treba obuhvatiti celo delo da bi se stekao utisak o velicini i razradi ideje o Srednjoj i Prekomorskim Zemljama cija deskripcija ne pocinje recenicom 'Bio jednom jedan kralj' vec recenicom 'Neka bude svetlo...'!
Zamisliti, poceti i opisati ceo jedan svet od postanja, tri istorijska doba, sa kompletnom genealogijom dobrog dela likova je zaista za divljenje!
Ako se nekom ne dopada stil, tema i sl to je ok, al je zaista malo preterano reci da covek nema crtu genijalnosti u sebi!
Originally posted by жњIndeed. Blaster
Dzordz R. Martin, serijal "Pesme Leda i Vatre"
E ovo je BLASTER!!!! vrh vrh vrhhhh!!! mnogo manje topao i "deciji" od Dzordana, njegova suprotnost, ali zaaatoooo, akcija, spletke, seks, incest, zavere, magija, ljubav, zombiji, zmajevichovek je ubacio SVE i kontam da me jos stosta ocekuje.... ma odusevila sam se!! Trenutno citam drugu knjigu i ne pusta me da se odlepim!!!
Neko citao artemisa faula, vukodava i sl??? vidjam ih na policama knjizara al mi neki instinkt govori da im ne prilazim. da li sam u pravu?Jesi.
Originally posted by Dirrty19ghobita mi je cale chitao pred spavanje kad sam bila bash mala mala mala...i tu knjigu obozhavam...
Procitao sam Hobita... i mogu reci da sam odusevljen iako pomalo razocaran zato sto ima samo jedva 300 strana![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!