Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Skyenje.
svesno ili ne imas sliku u glavi osobe u koju bi mogao da se zaljubis. sto ti je ta slika detaljnija, to ti je teze i obrnuto.
Originally posted by Swanheartpovecavam limit...ae sad jednom u 30 godina
recimo jednom u 25 godina...sto bi znacilo da imam jos 5 godina fore
Originally posted by жњMhm, pazi kad god izadjem vidim bar 2-3 kandidatkinje. Dakle cice koje mi izgledaju fino, rado bih se omastila, bacila ashik ili vec nesto. Onako cisto registrujem da bih mogla da imam sex s njom tu na licu mesta.
Meni prosto nisu jasni ljudi koji se zaljubljuju cesto koliko i menjaju svoj ves. Imam drugarice koje se doslovno zatreskavaju u nekog drugog svakih metar dana, ili cak svake nedelje. Kada raskinu, dozivljavaju to krajnje histericno, ali vec nakon par dana nadju nekog novog, a onaj bivsi/bivsa kao da se nikad nisu ni dogodili...
Nekako mi sve to deluje krajnje povrsno, i onda kad se osvrnem, vidim da je vecina veza upravo takva. Cak i brakova. Strashno!!
Originally posted by m..Jedndom u zhivotu pozheleh brak. Sad zhelim da se zaljubim. Al' neshto mi ne ide od ruke.
Kao sto sam rekla, kod mene izmedju one night standa i braka stoji jako velika rupa, a kako vecina tih zena sto mi se dopadnu nisu predvidjene za ovo drugo, uglavnom bude ovo prvo ili nesto izmedju, al kratkotrajno.
Originally posted by жњslazem se sa tobom u potpunosti, ni meni to nikada nije bilo jasno.. jbt ako. nekoga volish kako mozes tek tako da ga prebolis, mada vremenom potroshish i suze i zivce..pa sve lakshe podnosish raskide i brze shvatish kada je kra (kad ne ide ne ide)...
Meni prosto nisu jasni ljudi koji se zaljubljuju cesto koliko i menjaju svoj ves. Imam drugarice koje se doslovno zatreskavaju u nekog drugog svakih metar dana, ili cak svake nedelje. Kada raskinu, dozivljavaju to krajnje histericno, ali vec nakon par dana nadju nekog novog, a onaj bivsi/bivsa kao da se nikad nisu ni dogodili...
Nekako mi sve to deluje krajnje povrsno, i onda kad se osvrnem, vidim da je vecina veza upravo takva. Cak i brakova. Strashno!!
Originally posted by жњsta je tu strasno? njima je mnogo llakse... oni mnogo bolje prolaze
Originally posted by arwen_evenstar
Izuzetno retko. Cini mi se da sam bila zaljubljena dvaput, ili cak samo jedanput.
Originally posted by pipinvelikiOriginally posted by жњsta je tu strasno? njima je mnogo llakse... oni mnogo bolje prolaze
i nemoj misliti da samo zato sto su nasli novu osobu su oreboleli staru
oni samo imaju takav mehanizam odbrane
emocije rade hteli, ili ne
a to oko histerije, zenska posla str8 devojkama je ljubavni zivot jedini zivot ( cast drugacijama )
i onda jos malo sujete
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!