Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
zaljubljivanje nije zdravo previse cesto praktikovati... b arem iz licnog iskustva...

a cuo sam to od okoline... i zbog toga smatram da treba obrazovati omladinu! :protest:
Korisnikov avatar
By Skyen
svesno ili ne imas sliku u glavi osobe u koju bi mogao da se zaljubis. sto ti je ta slika detaljnija, to ti je teze i obrnuto.
By жњ
Originally posted by Skyen
svesno ili ne imas sliku u glavi osobe u koju bi mogao da se zaljubis. sto ti je ta slika detaljnija, to ti je teze i obrnuto.

istina :misli:
Korisnikov avatar
By Blady
Desi mi se.... ali ne u svakog drugog... :)
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ena...Ema...Mina...Tina...Ana....Vanja..Biba...>>>>O boze,ko ce popamtiti sve te divne zeneee :drama:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Skyen
je.
to je kao da imaSS kljuc i trazis bRavu u koju cJe savrseno pasovat.

though, ja sam od one sorte kojoj treba bar 2-3 godine da uOpsste pridje 'vratima' , jos godinu da poQsa ubaChit kljuc, i joS godinu da taj kljuc paSSe.

tako da:
neko me zaintereSira na nedelju do 3 jednom godisnje... al mi onda dosadi, ilI se mesa sa prijateljstvom (kod mene je to redovno), i nema ZALJUBLJIVANJA.

za 24 god sam bila zaljubljena 2-3 puta mozda.
ALI samo jednom PRAVO !!

kako sam starija, vise me vode nekE gornje stvari (mozak), neGO hoUrmoni , za cije manifestacije (leptiricJi, opsesija, lOOdilo itd) smatraju da je THE REAL THING- a u stvari se samo napale. posto to apsolvirah, viSe volim da stvari odvijaju polako.... da upoznajem osobu ,nisu iskljucene fizicke reakcije nikako, ali znam da moja napaljenost ne znaci da je ta osoba 'stvorena za me' .

hemija je extra bitna, ali se ona manifestuje na svim nivoima: mentalnom, emotivnom i fizickom (vecina ljudi racuna samo ovo poslednje).

p.s. lepSe je kad volis, nego kad si zaljubljen :love:
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam nekako naucila da se zaljubljujem u jednu te istu osobu, onoliko cesto koliko se inace zaljubljujem, a to moze biti i vise puta mesecno :love:
i sto je jos divnije, neprekidno se iznova zaljubljujem u osobu koju volim do neba i nazad :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Kittrie
hemija je extra bitna, ali se ona manifestuje na svim nivoima: mentalnom, emotivnom i fizickom (vecina ljudi racuna samo ovo poslednje).
:up:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ono što sam nekad percipirala kao zaljubljenost iz ove perspektive kontam kao hormonski hir. Odrasta čovek... Lako je zaljubiti se, to je nekako nagonski, ali treba umeće i zrelost da bi se veza održala stabilnom. Međutim, to je već deo neke druge teme... :shrug:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Jako retko, ali kad se zaljubim - jebo mamu!
Korisnikov avatar
By TotalControl
Jako teško se zaljubljujem, ali kad se to desi - ne mogu sam sebe da prepoznam!

I would do anything for love!!!
Korisnikov avatar
By Deksi
Skoro pa se to i ne desava...sad sam u situaciji da malo fali...i ne znam sta da radim uopste.Usro sam se.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
... Ne zaljubljujem se toliko cesto... Ali zaljubljenost kod mene ume da traje... Dugo... Jos duze....

... Mene treba pod hitno prevaspitati... Ja se ne usudjujem da pokazem svoju zaljubljenost, i onda cekam... A zudnja traje... I kao sto rekose Kittrie i Dina, "zudnja" kao manifestacija "hemije" u nama, odnosno taj osecaj neispunjenosti, nedopunjenosti, nekompletnosti, ta praznina koja se u vidu precvrsto definisanog vakuuma negde unutar tela stvara nije samo potreba za fizickim sjedinjavanjem....

...Da je tako, situacija bi bila neuporedivo jednostavnija... Zudnja za mentalnim i duhovnim dimenzijama jedne osobe, kao i nezadrziva potreba za razmenom energija u vama je daleko, daleko jaca i teza................ :sigh:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by vanillapuff
Zudnja za mentalnim i duhovnim dimenzijama jedne osobe, kao i nezadrziva potreba za razmenom energija u vama je daleko, daleko jaca i teza................ :sigh:

:sigh:

Najgori osecaj koji postoji.Definitivno.
Mene to ubija u pojam.
By Swanheart
Originally posted by Swanheart
:hmm: recimo jednom u 25 godina...sto bi znacilo da imam jos 5 godina fore
povecavam limit...ae sad jednom u 30 godina :lol:
zaljubljivanje je tako... :hmm: :bljak:
blentave faze koje prate zaljubljivanje :drama:
idealizovanje osobe u koju se zaljubis : :nope:
i onda sve to lepo :noob: iz zivota
:lol:

p.s.
ne zameriti na ovako idiotskom postu,probudila sam se pre 5 minuta
:cigareta:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
Meni prosto nisu jasni ljudi koji se zaljubljuju cesto koliko i menjaju svoj ves. Imam drugarice koje se doslovno zatreskavaju u nekog drugog svakih metar dana, ili cak svake nedelje. Kada raskinu, dozivljavaju to krajnje histericno, ali vec nakon par dana nadju nekog novog, a onaj bivsi/bivsa kao da se nikad nisu ni dogodili...

Nekako mi sve to deluje krajnje povrsno, i onda kad se osvrnem, vidim da je vecina veza upravo takva. Cak i brakova. Strashno!!
Mhm, pazi kad god izadjem vidim bar 2-3 kandidatkinje. Dakle cice koje mi izgledaju fino, rado bih se omastila, bacila ashik ili vec nesto. Onako cisto registrujem da bih mogla da imam sex s njom tu na licu mesta.

E sad, nesto redje im zapravo pridjem, posto neke ni ne deluju kao neko s kim bih zelela da imam razgovor (znam da zvuci sumanuto da bih s nekim radije imala sex nego razgovor, al tako stvari stoje) ili im dam signal da zelim da mi pridju ili meni random zena pridje iz nebuha, koje god. Recimo 2 do 3x mesecno nekoj cici pokupim/dam telefon, nesto cesce zavrsim ljubeci se s njima/pricajuci/sta god. Nekad to izadje na vezicu, nekad na sex kombinaciju, nekad na par dejtova, uglavnom ni na sta, jer se ja na kraju ne latim telefona. Nekako retko ko mi deluje kao neko ko bi mi odgovarao, pa ma koliko slatka, pametna i ne znam ni ja kakva bila. Ne da mi se da tracim 2-3 nedelje na nekog ko ne deluje ich kompatibilno ili na neku zbunjenu bi-courious cicu. Lenja sam. Bih zbog sexa, al zene ocekuju mnogo vise, cak i kad ne misle da ocekuju ista vise.

A uzasno retko retko se zaista zatreskam, onako da ne mogu da dishem ili imam osmeh oko glave i sve te psihosomatske reakcije na nekog, za tako nesto treba vremena da se kod mene razvije, ili ne znam, neko cudo da se desi, al kad se desi, qq. Mozda jednom godisnje, ili jednom u 2 godine, nekad i redje.

I u sustini, ne volim te takve goreopisane veze, ili je prava stvar ili lepo da imamo sex bez neke prevelike drame oko toga, nesto nisam u fazonu da zavrsim s nekim ko bi da me menja, osudjuje i slicno, niti meni treba neko s kim necu biti u potpunosti zadovoljna, pa ma koliko bila sklona kompromisima, upotrebi ruzicastih naocara i slicnom.

Kao sto sam rekla, kod mene izmedju one night standa i braka stoji jako velika rupa, a kako vecina tih zena sto mi se dopadnu nisu predvidjene za ovo drugo, uglavnom bude ovo prvo ili nesto izmedju, al kratkotrajno.

A da ne pricam kako mi se desava tu i tamo da se preko ushiju zaljubim u neku cicu koja je ili krajnje pogresna za mene ili nedostupna. Mada i to je bolje nego neko povrsno baljezganje s nekom bezveznjikavom cicom...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..

Kao sto sam rekla, kod mene izmedju one night standa i braka stoji jako velika rupa, a kako vecina tih zena sto mi se dopadnu nisu predvidjene za ovo drugo, uglavnom bude ovo prvo ili nesto izmedju, al kratkotrajno.
Jedndom u zhivotu pozheleh brak. Sad zhelim da se zaljubim. Al' neshto mi ne ide od ruke. :lol: Tako da...kod mene ostade samo velika rupa. Nema izmedju. Nema pochetka. A nema ni kraja. :doh:
Korisnikov avatar
By m..
Jao ja ne mogu to... Ili je savrsena ili nije (ili mislim da je savrsena neko vreme, qq), al ne mogu kao neke moje drugarice da izlazim s nekim koga zelim prvo da presvucem a onda i reprogramiram.
By D_girlX
Originally posted by жњ
Meni prosto nisu jasni ljudi koji se zaljubljuju cesto koliko i menjaju svoj ves. Imam drugarice koje se doslovno zatreskavaju u nekog drugog svakih metar dana, ili cak svake nedelje. Kada raskinu, dozivljavaju to krajnje histericno, ali vec nakon par dana nadju nekog novog, a onaj bivsi/bivsa kao da se nikad nisu ni dogodili...

Nekako mi sve to deluje krajnje povrsno, i onda kad se osvrnem, vidim da je vecina veza upravo takva. Cak i brakova. Strashno!!
slazem se sa tobom u potpunosti, ni meni to nikada nije bilo jasno.. jbt ako. nekoga volish kako mozes tek tako da ga prebolis, mada vremenom potroshish i suze i zivce..pa sve lakshe podnosish raskide i brze shvatish kada je kra (kad ne ide ne ide)...
Ja iskreno ne znam da li se lako ili teshko zaljubljujem. mislim ljubav je chudna stvar, nikada ne znas kada ce da te pogodi.. niti si ti taj koji odlucuje o tome.. to srce bira.... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Allkey
Jesam ja već pisao ovde?

Ako nisam - prečesto.

Potvrdiće određene osobe na forumu.
By ~ Le Saint X ~
jaoooooooooooooooooooooooo...mani me

kod mene je najgore sto se ja zaljubim
a to i ne znam

i samo posle nekoliko dana, eto mene, slusam Jewel i Mylene Farmer
i sav sam....

:drama:

jebeni romanticar
ili
sta god da je uzrok mojim zaljubljenim stanjima...

blah...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..tesko.Tj,retko.Mislim da sam lako dopaljive prirode..lako se uspalim oko nekog..ali lako me i prodje.A ono da ne znam gde se nalazim,da mi ta osoba udje pod kozu..da ne mogu nikog 2 da poljubim jer je ta osoba to jebeno sto zelim..retko.Ali se desava.I da,strasno sam romanticna.:klavir:
Korisnikov avatar
By Dzi
kapiram da je stvar u tome ko kako dozivljava i sta pod time podrazumeva tj shvata zaljubljenost..ljubav..
licno-imam periode kad zaista volim da se osecam shatro zaljubljenom, a u sustini kuzim da je to again prolazni period,vid potrebe za nekim..ali zato postojali su meseci i godine kad sam kao odano pseto bila..:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Li
Ja kada se zaljubim onda tu osobu jako dugo cuvam u mislima... ali onog trenutka kada se smuvam sa tom osobom prodje me osecaj vrlo brzo pa tako izbegavam da im pridjem i onda se uvek osecam lepo i zaljubljeno... :happy:
By pipinveliki
Originally posted by жњ

sta je tu strasno? njima je mnogo llakse... oni mnogo bolje prolaze
i nemoj misliti da samo zato sto su nasli novu osobu su oreboleli staru
oni samo imaju takav mehanizam odbrane
emocije rade hteli, ili ne

a to oko histerije, zenska posla str8 devojkama je ljubavni zivot jedini zivot ( cast drugacijama )
i onda jos malo sujete
Originally posted by arwen_evenstar
Izuzetno retko. Cini mi se da sam bila zaljubljena dvaput, ili cak samo jedanput.

mi 2
By жњ
Originally posted by pipinveliki
Originally posted by жњ

sta je tu strasno? njima je mnogo llakse... oni mnogo bolje prolaze
i nemoj misliti da samo zato sto su nasli novu osobu su oreboleli staru
oni samo imaju takav mehanizam odbrane
emocije rade hteli, ili ne

a to oko histerije, zenska posla str8 devojkama je ljubavni zivot jedini zivot ( cast drugacijama )
i onda jos malo sujete

eh, stara tema...

e pa, da apdejtujem. moja praksa zaljubljivanja se nije promenila, ali takodje vise nisam toliko skandalizovana tudjim serijskim zatelebljivanjima. ja se nisam promenila, ali stav prema drugima jeste.

samo nastavite da izvlacite moje teme iz naftalina... :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!