Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by D_girlX
Prijatelji su ok reagovali...

Bas svi?
Korisnikov avatar
By DarkAngel
moja mama je cackala po mom mob-u :spijun: i pronasla poruke koje nikako nisu smele da ostanu sacuvane....ali jbg-a ostale su. Zena je ostala zaprepascena i bez teksta par minuta,a potom je usledila gomila pitanja: otkut sad to, zasto, kako je pocelo sve, jesi li sigurna da je to dobro za tebe, pa to nije normalno....pa cak je bilo pitanje da li me neko na to prisiljava :trampolina: . Sve je to nagomilala u jednoj recenici, tada sam joj rekla samo da je to neka sitinica i da nije nista ozbiljno. Ali posle nekog vremena provalila je da se sa mnom nesto ozbiljno desava, i da vise to nije ona ista cerkica...Privlacnost prema devojkama nisam krila (dok ocu nisam nikako smela da kazem), ali nikada im nisam rekla sta se sve desavalo sa istim:zongler:. Dok jedne veceri tata nije iz cista mira pitao sta ja mislim o homoseksualcima..ljudi moji knedla mi je zastala u grlu i rekla sam sebi ILI CES DA POCNES DA SE DAVIS ILI CES LEPO SVE DA IM KAZES....JER SE OVAKO VISE NE MOZE (pa makar me izbacili napolje). Od te veceri knedli vise nema :) , moji roditelji znaju (i par dobrih drugara) i ne trude se uopste da me pitaju za to.....mada mislim da i dalje veruju da je to samo deo puberteta koji cu jednostavno da preletim. ALI NE BIH REKLA
By D_girlX
Originally posted by Delete
Originally posted by D_girlX
Prijatelji su ok reagovali...

Bas svi?
hehe ne bas svi oni koji me znaju i koji trebaju da znaju :D
Korisnikov avatar
By Herald
Vec sam rekao da mama zna. Sada je dosao tata na red, a posto se danas vracam kuci ubrzo cu mu se out-ovati. Smisljao sam da bude kao grom iz vedra neba, kao kod mame(ja..sam..peder) ali mislim da cu malkice da ublazim ali sigurno necu filozofirati.
Veoma mi je stalo da on uspe da me razume i prihvati, jer je brizan i pazljiv i malkice dogmatican :) Moram da rizikujem, jednostavno popizdecu.
On dolazi po mene kolima, tako da od tog trenutka zaplet krece...tacnije kad izdjemo iz kola :)
Korisnikov avatar
By ellena
Razmisljam o autovanju duze vreme.Do sada i nisam imala neku priliku jer sam zadnjih par godina zivela bez matoaca,na stanu i malo u inostranstvu.Sada sam vec mesec dana kod caleta i par puta sam imala priliku da budem tu dok on pljuje gay populaciju i naziva to bolescu.Onda ja upadnem nadrndana,uvredjena i pocinjem da ga napadam da ja netolerantan,da bez razloga napada ljude koji ga ni sa cim ne ugrozavaju,da svako ima prava na svoj izbor i zivot...Onda najednom prekinemo raspravu do sledeceg caletovog negativnog komentara.Kevin stav po tom pitamju ne znam,a i kako bi,sa njom sam za svojih 21 god. provela sve kada se sabere mozda godinu dana.Ali s obzirom da su keva i cale uvek terali kontru jedno drugom,i uvek imali suprotna misljenja,nadam se da ce biti tako i sto se tice moje seksualne orijentacije.par meni bliskih ljudi odavno zna,i to su odmah prihvatili.Nisam ni ocekivala drugaciju reakciju,ja se druzim iskljucivo sa ljudima otvorenog uma i S I R O K I H shvatanja
Korisnikov avatar
By Galateja
Baš sam se iznenadila da nisam postovala na ovoj temi.

Rekla sam mojima pre 4 godine. Isprva su teško prihvatili, ali kako je vreme odmicalo smekšali su. Na temu homeseksualnosti sam bila izričita, naoružana argumentima. Na svako njihovo pitanje imala sam opsežan odgovor.

Tata mi je pred smrt rekao nešto tipa 'Ma neka je i devojka, samo da je dobra osoba'.
Mama je sad potpuno ok sa tim. Voli moju devojku i zapanjuje me kako se njih dve dobro slažu. Mama nas redovno posećuje u NS. Čak mi je pričala kako je gledala onu emisiju na FOX-u gde su gostovali Egemont, Paki i Mr. Ja, a da je nisam prethodno pitala.
Ili: pričamo nas dve nešto i ja kažem kako ne razumem zašto se mnoštvo devojaka pali na Andželinu Džoli. Tek će meni mama 'Sad ću ti ja objasniti zašto je to tako. Ona je bila u dugogodišnjoj vezi sa devojkom, bla, bla...'. Ja zapanjena.

Ja sam uvek za autovanje. Kao što je već neko napisao, retko koji roditelj će automatski prihvatiti (pogotovo ako ne pretpostavlja), ali od našeg stava dosta toga zavisi. Ovo naravno nije 'primenjivo' na sve roditelje. Kod mene dosta uticaja ima i to što je moja devojka normalna, stabilna i dobra osoba. Verujem da stav roditelja u velikoj meri zavisi i od toga kakva je osoba sa kojom smo u vezi.

Nije mi problem da isfoliram nebitne ljude (o čemu god da je reč), ali ne mogu lagati one koje mnogo volim, niti mogu gledati kako se raduju unučićima, a da znam da od toga nema ništa.
Korisnikov avatar
By frivolus
Moji ne znaju. Majka nesto sumnja jer sam se negdje u 2. srednje izlanula da mi se svidja drugarica i od tad je zabrinuta, ali sam je ja ubijedila da je to bilo samo nesto prolazno i "pubertetska faza". whatever. :roll: :drama:

ne bih im govorila zato sto bi to bio veliki udarac za nju [tata manje-vise, mislim da bi on bio cool sa tim...], a meni nije neophodno da se njima outujem, bar ne jos uvijek... Ne zivimo zajedno jer studiram u bg-u, nemaju sad neki uvid sta ja to radim u privatnom zivotu. Mozda da sam u nekoj dugoj, ozbiljnoj vezi, tad bih vjerovatno rekla, ali ovako nema potrebe da ih uznemiravam :D
Korisnikov avatar
By ellena
Kad-tad ce doci trenutak kada vise neces moci da smisljas izgovore i da glumis pred njima.Sve ce shvatiti,pre ili kasnije!Ja se nadam da kad moji budu saznali nece biti osudjivanja,saveta,ispiranja mozga i slanja psihijatru!!!
Korisnikov avatar
By frivolus
^ pa to malo izgovora sto smisljam nije nikakav problem. (otisla sam sa drugaricom a ne djevojkom i sl.)
posto sam bisex, imala sam veze sa muskarcima, nisu zabrinuti... iako kazem, mama pooneekad posumnja, kad ja pocnem da branim gay populaciju.
ali nemam problema sa njima.
sta ne znaju ne moze da im naudi.
Korisnikov avatar
By ellena
Masve zavisi od toga kakvi su matorci!Da li su tolerantni ili zagrizeni puritanci,patrijarhalni cistundi ili nesto trece.Ja jedino sto sam saznaka tokom mnogobrojnih rasprava sa caletom oko toga je da on gay populaciju smatra bolesnicima.Kosa mi se dize na glavi od njega i njegovih komentara!I sto je najgore,nikako da ga ubedim u suprotno
By Tale
Nemoj ni da se trudiš,pusti ga dodjavola.
Korisnikov avatar
By ellena
Ne mogu da ga pustim,iritiraju me ljudi sa takvim stavom i takvim pogledom na svet!!!!
Korisnikov avatar
By nsboy
Da, rekao sam im. Tata prihvatio, a mama........valjda, sestra totalno prihvatila s obzirom da je gay frendli osoba. Mama se jos valjda nada da je sve to faza, cak umesto reci „momak” koristi izraz „drug”. No bolje da sam im sada rekao nego za par godina kada dodje vreme zenidbe, onda bi teze podneli. Inace rekao sam im pre nekih dva meseca.
By MirisnaTravica
Veoma interesantne poruke. Volim da citam tudja iskustva. Nekad se na njima najbolje uchi.

:kuca:
By ~ Le Saint X ~
da...

et toq!
:snob:

(mada ovo kazem vec peti put mozda)

ali, sta cu? tipkami se..
:P
Korisnikov avatar
By Herald
jeeeeeeeeeeeeeeee(dva) :)

Otkako sam dosao kuci, razmatrao sam situaciju, najblizu okolinu u koju su ukljuceni tata, mama, baba. Baba je donedavno zivela u selu, ali posto su joj amputirali nogu sada zivi sa nama. A ja se naostrio da se autujem. Medjutim, pored nje tesko je skrenuti paznju na sebe, jer sam se, kao i moji roditelji, skoncentrisao na pomaganje, zabavljanje, sluzenje bake. Izgledalo mi je da ne mogu da podesim parametre za autovanje, ali posle nedelju dana, otprilike, skontao sam da je najbolji termin uvece izmedju 21h i 00h. Tada mama i baba spavaju ili leskare u spavacoj sobi a ja blejim ispred tv-a u dnevnoj sobi i cekam da se tata pojavi :molise:

Naravno potrebno je da ja budem spreman, tacnije smognem snage i izustim koju pravu rec.

Evo ovako je bilo.

Ja i tata smo gledali izbor za mis Srbije. Mama je bila napolju. Baba je spavala.
Smislio sam sta da mu kazem i trebalo je da mu kazem i dok sam se naostravao mislivsi da cu da puknem od uzbudjenja a i tata isto gledajuci misice dosla je mama.

Naostravanje je trajalo oko 30'. Srce je krenulo da mi lupa, ruke tj dlanovi su mi bili ledeni i misici su mi podrhtavali. Ponavljao sam u sebi sta da kazem, neprekidno, nadajuci se da cu izustim nesto..... ali nista.

Zatim su mama i tata otisli u "setnju" sto u prevodu znaci otisli su da se kresnnu( u drugom stanu).

Ja sam ostao sam(ne racunam babu jer je spavala). Ponavljao sam tekst ali naglas. Smirio sam se ali su nocni "setaci" ubrzo stigli. Mama je legla da spava a tata je nastavio da gleda, zajedno samnom, misice.

Posle 15-ak minuta uspeo sam da izgovorim recenicu/ce.

Ja: Zelim jos nesto da ti kazem, sto ti ranije nisam rekao a sto treba da znas. Imam decka i uskoro se zenim.
Tata: Jel!? Ao.
Ja: Nije bas tako ali je ovo bio nacin da ti kazem ono sto sam hteo da ti kazem. Nemam decka i ne zenim se ali je to ono sto zelim.
Tata: Ja tu ne mogu da se mesam. To je tvoj zivot.

Sve sam mogao da zamislim ali da ce ovako da reaguje je bukvalno kao iz najlepse bajke. Zbunio sam se jer sam ocekivao da me kudi, napada a naisao sam na razumevanje. Uglavnom je cutao i ponavljao to je tvoj zivot ja necu da se mesam u njega.
Rekao sam mu da sam ocekivao da me osudjuje tj. da sam ocekivao dosta negativnosti sa njegove strane. Kada sam shvatio da on ne zeli da me napada zacutao sam nakratko. Puls mi se umirio, nisam se tresao, vitalne funkcije su mi se verovatno stabilizovale, barem sam imao takav osecaj. Osetio sam veliko olaksanje, zasuzele su mi oci i kratko sam zaplakao. Naravno od srece, sto sam i tati rekao: "Ja sam sada najsrecniji covek na svetu. Hvala ti"
Korisnikov avatar
By Herald
Autovao sam se juce 2jula u 23:45 i odmah dosao u vec pomenuti stan :) da se iskuckam.
Korisnikov avatar
By nsboy
samo hocu da kazem ako nije rekao mami, onda nije sve reseno cak sta vise nije nista reseno.
Korisnikov avatar
By Herald
Rekao sam prvo sestri, mami i sada i tati. Tata me se malkice boji, cutljiv je vise nego obicno, ne moze dugo da me gleda u oci i drema...Mama mi je rekla da je ona isto zasluzna sto je tako dobro podneo jer ga je zadovoljila tj. kako ona kaze: "bio je zadovoljan". Ima i tu istine :)

Ma sudbina. A i gledao sam da ne bude pun mesec ili mladnjak :D . Ne da sam se pripremao, svaka mi cast. Javno se pohvaljujem.
Korisnikov avatar
By ellena
A da mozda tata nije vech znao za to od mame,pa je zato tako mirno reagovao?
By Çâðê_DUP
keva zna od juche...odlichna reakcija ali ipak zheli da odem na neko savetovanje...isposhtovacu to zbog nje...slichno iskustvo kao i adagio i dark angel...samo cale josh uvek ne zna...keva misli da ce ga to slomiti skroz...keva je potvrdila sopstvene sumnje tako da ono...njoj je bitna moja sreca...a moja ljubav me chini srecnom...
a da provalila je kad je ushla u sobu i videla forum...a onda je usledilo to pitanje kakav je to forum>????i tako je pochela pricha bla bla bla...sve u svemu kul..ja se osecam bolje i lakse mi je...
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by ellena
A da mozda tata nije vech znao za to od mame,pa je zato tako mirno reagovao?

Mama je mislila da ne trebam da mu kazem jer je smatrala da on to ne bi podneo. Sestra jos gori slucaj. Trazila je od mene da se nikako ne autujem dok se ona ne zaposli jer ce nas on navodno izbaciti iz stana, suvise joj je to izgledalo opterecujuce, cak je i plakala. Zato sam resio da nikog ne opterecujem tj. ne pricam sta cu uraditi vec jednostavno uradim. Naravno, ja sam razmisljao savrseno dovoljno da sam mogao da procenim da li treba da kazem ili ne, da li ce to ici meni ili nekom drugom na stetu.

Pravila nema. Svaka situacija je moguca. Rizik je ono na sta sam bio spreman, da bih pomogao sebi a i drugima tj. da ne zivimo u lazima, nesporazumima, grchu vec da dodjemo do relaksacije i harmonije. :grouphug:
Korisnikov avatar
By Preston
Zna preko 30 ljudi, uključujući porodicu, bliske prijatelje, meni dragu rodbinu, i neke bliže ili dalje poznanike.
Roditelji su najviše dramili, u stilu dobićeš batine, sidu i ostalo, ali nekako su progutali. Ne vole baš nešto mnogo da pričaju o tome a nema ni velike potrebe, kad izlazim iz kuće imaju neku predstavu gde sam, s kim i kad se vraćam a ostalo i nije njihova stvar. Glavno mi je da ne moram da se foliram i krijem. Dovodio sam i par dečki, bila je malo napeta situacija ali nikakve probleme nisu pravili.
Što se prijatelja tiče, rekao sam prvo nekolicini najbližih, 3 druga i 2 drugarice, i svi su bili ok, i pružili mi potrebnu podršku u tom periodu (pre 7 godina se sve to događa). Vremenom su odnosi sa nekima od njih postali bliskiji a s nekima udaljeniji, donekle vezano za sex orijentaciju (izlazimo na različita mesta) ali bez homofobije.
Neki od poznanika su prijatelji mojih prijatelja tako da su čuli moje pominjanje momaka, a nekima sam rekao iz inata da me ne bi smarali s kojekavim nabacivanjem drugarica i homofobnim pričama.
"Ja sam gej, jel smeta???" "Ma neeee, nisam ja tako mislio...."
Ako ništa drugo, makar začepe.

Osim što su roditelji par dana malo paničili, nikakvih negativnih reakcija od bilo koga drugog nisam imao, bilo da mi je nešto rečeno u lice bilo da su me ogovarali iza leđa. Jedan lik koga i inače slabo poznajem je prestao da mi se javlja i to je sve.
Korisnikov avatar
By tea92
Ne znaju! Tj, mama me zamalo provalila,jer sam bila zaglavila sa "drugaricom" pola sata u toaletu,a kad smo zajedno izasle nismo bile bas pri sebi... :D Pa je imala burnu reakciju na to,i cak me pitala da li sam gej,na sta sam ja odgovorila,ma bree nisammm,otkud ti to,bla,bla,bla...(sreca pa nisam prasnula u smeh)...i tako,od tad nista u vezi te teme,mada mislim da jos razmislja o tome,jer me cesto od tad,zajebava za momke....:bljak:
By ItIzAj
Večeras sam se autovala svojoj mami. Odreagovala je sjajno :yay:
Kaže da nikad nije ni pomišljala na to da mi se sviđaju devojke, ali da to sad ne menja ništa.
Voli me isto kao i pre nego što sam joj rekla i gleda me istim očima...
Dala mi je par saveta, odvalila par fazona i rekla da je to nešto sasvim normalno.
Plakala sam i smejala se zajedno sa njom.
Razume me, poštuje moje odluke i ne misli da grešim.
Mnogo volim moju mamu :beba:
Korisnikov avatar
By Oziris
E, da se pridruzim "obznanjenima"! :D

Rekla sam!!!! I rekla je da je znala!!! I rekla je da me voli, i da mi ranije nije rekla da zna jer se plasila da cu otici od nje i da joj se nikad necu javiti! I jos mi je rekla da joj nedostaje moja ex i da bi volela da je vidi, i da joj je zao sto nismo vise zajedno...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!