Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8U stvari, kao istinita vrednost se uzima svaka celobrojna vrednost različita od 0. A mislim da true i false ni nisu definisane konstante u #define smislu.
s obzirom da u C-u ne postoji boolean tip, false je zapravo konstanta čija je vrednost 0, dok je true 1, pa vidimo da će se evaluirati desna strana terarnog operatora.
Originally posted by 2Q2Bstr8Ja sam upravo poterao ovaj programcic:
jesu, definisane su. macro preprocessor ih zamenjuje upravo nulom i jedinicom.
Originally posted by 2Q2Bstr8Zar ja to nisam rekao u proslom postu?
zapravo, po ANSI C-u i stoji da je true svaka nenula vrednost
Originally posted by 2Q2Bstr8Koliko ja znam, ++ i -- se grupisu zdesna nalevo bez obzira na varijantu, a gospodin Kraus se slaze sa mnom,proverio sam. Osim toga, ako je dat samo jedan operator, onda nema smisla razmisljati o smeru grupisanja i prioritetima, zar ne?
@kralj_biranih_reci: nisu svi unarni operatori desnog grupisanja. prefiksni jesu, ali postfiksni nisu. kako bi izračunao "a--" da je operator desnog grupisanja?
Original
Koliko ja znam, ++ i -- se grupisu zdesna nalevo bez obzira na varijantu, a gospodin Kraus se slaze sa mnom,proverio sam. Osim toga, ako je dat samo jedan operator, onda nema smisla razmisljati o smeru grupisanja i prioritetima, zar ne?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!