Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kuneprvo to, a zatim skinula mrak sa sopstvenim sinom. jerbo joj je himen morao pući na rođenju istog, kad već nije pre toga.Originally posted by bananicaOprosti, no Mare je silovana... Prvo psihički u snovima i viđenjima, zatim u stvarnosti... duhovnoj, dakako...
@ 2kune: Znaci, OK, svak ima pravo da pise debilitete. Ali, ti si, brate, pretjerao. Uzas.
![]()
![]()
![]()
![]()
Elem, tko je Maru šta pito?![]()
Originally posted by polarlicht4.1
Konkretna tema na stranu jer ne može manje da me zanima, nego - otkud tolika opsednutost Isusom i hrišćanstvom na ovom forumu?
Jer svima je jasno da Hrist kao silovan nije više Hrist jer onda nije muško a bog nemože a da nebude muško, prvi, veliki i najlepši.bog je bespolno bice, a ti si, ipak, nepismen
Meni se to cini kao dosta zanimljiva ideja...Da tebe neko razapne, jel bi te uteshila chinjenica da je Isus pre tebe bio zakucan za isti? Bullshit.
I mislim da bi moglo da bude dosta utesno za neke zrtve silovanja, da znaju da to SASVIM SIGURNO nije nikakva sramota, jer eto, i Hrist je bio silovan...
Originally posted by Sutekhne, ali to nije isto...zato sto je kod silovanja veliki deo zrtvine traume posledica sramote i straha da ce biti stigmatizovan/a od strane drustva zato sto je bio/la silovan/a....Meni se to cini kao dosta zanimljiva ideja...Da tebe neko razapne, jel bi te uteshila chinjenica da je Isus pre tebe bio zakucan za isti? Bullshit.
I mislim da bi moglo da bude dosta utesno za neke zrtve silovanja, da znaju da to SASVIM SIGURNO nije nikakva sramota, jer eto, i Hrist je bio silovan...
O_O
I zato bi bilo, ne samo istorijski interesantno, nego cak i korisno, stvarno se zapitati: da li je Hrist silovan? ...
e, sad da li je to stvarno istina, o tome je Marks zapoceo temu, i izneo jedan posredan, ali nimalo slab argument:u to vreme je za Rimske vojnike silovanje bilo uobicajen nacin postupanja sa pritvorenicima...
Originally posted by Sutekh
Ako bi se ispostavilo da je dapache bio silovan, jel bi to znachilo da mi moramo da budemo silovani, ne bi li mu se priblizhili?![]()
![]()
Originally posted by Sutekhcitas me ko otvorenu knjigu
Ovo mi pomalo zvuchi na pokushaj opravdavanja neke fantazije.. bash imam neki chudan osecjaj![]()
citas me ko otvorenu knjiguHaha!![]()
priznajem, lozim se na to, ali nije uopste u tome stvar, nisam zato postovao ovde
"Velika je važnost te činjenice na razini društva da su silovane žene nevine i zaslužuju podršku i sućut. Kako će suprug, obitelj i uža okolina reagirati, ovisi o stupnju obrazovanja i prethodnoj kvaliteti braka.Slazhem se sa ovim.
po toj logici, dosta bi moglo da pomogne saznanje da je i Hrist silovan...zato mislim da je korisno pricati na ovu temu....A sa ovim se ne slazhem..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!