Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by muzika86ne, moja tetka je Mr.Ja
a sta je sa caletom? i zasto kazes "njena sestra u kanadi" zar to nije tvoja tetka?
Originally posted by SashaVsSashadisturbing....
Evo ja sam zavrsila sa mazanjem noktica a Sasha se umirio tako da cu vam ja ispricati moju pricu...
Ja sam usvojena...
Prva stvar koje se secam je da sam u kasnom detinjstvu lutajuci ulicama sela ispred baste jedne kuce.
Padala je kisa tog dana, bas kao i danas...
Plakala sam, nisam znala ko sam ni sta sam, znala sam samo da sam...Drugacija...
A onda mi je prisla zena svetle kose sa kisobranom i uhvatila za ruku. Odvela u kucu i nahranila me i osusila. Bila je tako nezna i topla, puna ljubavi.
Povremeno sam nestajala od njih sto im nije smetalo.
Resili su jos onda da me usvoje. Dali su mi topli dom... Bila sam dete umetnika.
Rekla sam im da sam drugacija, da osecam da moje bice ima drugu stranu koja je snaznija, i rekla sam im za svoju seksuanost. Oni su bili liberalni ljudi i prihvatili su to uz osmeh i sa recima "Volimo te kakva god bila Sashkice nasa!"
Vidjamo se sa vremena na vreme ali oni dosta putuju po svetu posto se njihov rad ceni, ali smo u stalnom kontaktu. Upoznali su i Sashu i rekli su da im je divan, bas kao ja.
Eh...Stvarno sam imala srece...
Samo da nije onih ljudi koji su me par puta zaustavljali na ulici i tvrdili da sam njihova i "gde sam opet nestaO" zivot bi mi bio mnogo laksi. Muke sam imala sa njima kroz odrastanje.
A sto se mog odlaska tice...Zao bi mi bilo. Nedostajace mi moji, nedostajace mi Sasha...Ali ako je to bolje po njega i po sve nas, necu se boriti.
Originally posted by IvanTbDecace, TO ima ime. Homoseksualac, peder, tetka, gay, queer, peskir.... (mozak mi staje...
Ja sam nov na ovom forumu, i uopste u ovom cellom svetu. Kod menne niko ne zna da sam to, cak i dalje furam s curama.
Par puta mi se omaklo na moru i to mi je bio najbolji sex u zivotu. Al kapiram da bi mi zivot bio mnogo gadan kad bih krenuo tim putem, pa ne planiram nista da radim po tom pitanju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!