Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By srbija
licno im nisam rekao,ali znam da odawno znaju,sumljaju....ali je to je moj izbor i u drugom ziwotu bi bio owo sto sam i ne kajem se ..... :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
By dion_de_courbel
Meni ne znaju ni mama ni tata...niti ce da saznaju...otprilike znaju oni s kojima sam bio, i to je to.
Ne planiram ni da im kazem, kad se i prikaze takvo nesto na TVu, oni kao i svi ksenofobi sa nasih prostora, prokomentarisu kako je to nesto perverzno, bolesno i ne znam kakvo.... ja se uvek pobunim, cak sam to i radio dok nisam krenuo "stranputicom", ali nikad nisu ni posumnjali.....niti mislim da hoce.... oni to smatraju kao nesto potpuno apstraktno...
osim toga, moji su kao poznati, a i ja planiram da budem javna licnost, pa necu da to znaju siroke narodne mase, kako to ne bi mogao niko da mi prebacuje....stavise....zbog svega toga otici cu u inostranstvo da studiram, a jedno vreme i da zivim da bih mogao da se ponasam po sopstvenom nahodjenju... toliko.........
Korisnikov avatar
By mezimce
Ne znaju,a i ne treba da znaju.Moj zivot,moja stvar!:prst:
Korisnikov avatar
By Adenim
Zvanicno ne, ali bi me bas zanimalo kako bi mi mama reagovala kada bih je pitao:
''Mama, jel znas da sam gay? Zanima forumase...." :nokti:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ne...........još im nisam ništa rekla...e nameravam to u skorije vreme....ne znam kako.... :elektro: :elektro: :elektro:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Znaju i Mama i Baka i Deka i svi su ok sa tim :D
Korisnikov avatar
By Baldy
Nemam ni mamu ni tatu tako da nikome ne moram polagati račune. ...a znaju oni koje to zanima i koji me ne gledaju kroz prizmu onoga što radim u svom krevetu u svojoj spavaćoj sobi...
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
Znaju i ni malo nisu ok s tim... ali sta je tu je... prave se ludi, nikad nista ne pitaju, upucuju poglede tipa sve nam je jasno... ali cute... tako im je valjda lakse...
Korisnikov avatar
By nesha84
keva kao i sve sama provalila..i eto vec 2 god nece da se pomiri sa tim, nemamo komunikaciju-nesto traljavo; sa burazerom nepricamo na tu temu...
mada taman sam pomislio da se malo oladila kad ono cujem od uze rodbine kako se raspituje da li sam bio tu i tu sa deckom -koga ona zna i roditelje...

p.s deckovi roditelji- keva uvek znala i podrzaval maksimalno i mene i njega i pokusavala oca da prevaspita...
a cale uzas i jos nacin na koji je saznao- zatekao nas na delu:)
u pocetku katastrofa tipa" da nisi pusio k... po bgd upisao bi fax na bidzet" itd ,ali sad je u nekom super fazonu zaposli se pa da dobijes stan

cudo su roditelji.....ali definitivno treba im vremena:cool2:
By Snow_Crystal
NOUP i tako treba da ostane.Nemam zivaca da se raspravljam sa njima na tu temu, ne opet.....:vudu:
Korisnikov avatar
By schatzist
e ovako, da podelim i ja moje iskustvo sa vama, mada sam ga podelio sa celom makedonijom u novinama i na TV-u :) :

nis, mart mesec, 2004. godina....

tada sam tek poceo da se druzim sa gayevima i totalno zapostavio str8 drustvo...
upoznali su mog decka, kao nekog novog naj-druga....a on je bio totalno transgender....tako da su i mene poistovetili sa njim...
i bilo je hiljadu pitanja tipa ko je on, odkud sada on odjednom...da nije mozda peder na sta sam ja odgovarao "pa i da je jeste, nista strasno, dok ne bude pokusao nesto sa mnom...."
onda sam za vikend otisao u beograd sa njim, u "X" :)
njegov cale je nasao moj broj fixnog (tada jos uvek nisam imao mobilni) i pozvao kod mene kuci....fino se covek popricao sa mojim caletom...rekao mu da nas je hvatao kako imamo sex, da pravimo sranja u njihovoj kuci i kako smo mnogo agresivni....sto naravno nije istina...coveka nikada nisam ni video...
ali zato kada sam dosao kuci, na vratima me sacekalo: "jesi li ti peder?!" baj maj mam :)
-"ma daj bre kevo, odkud ti takva glupa ideja?"
-"zvao je milosev otac i rekao to i to...!"
-"ma glupost, nikada nisam ni video tog coveka, ne znam cak ni gde zive..."
i tu sam se izvukao...
nisu me dirali posle toga...
a sa ovim sam raskinuo...

a onda :D
moje prihvatanje sebe i ulazak u Lambdu :D

:boxer: :boxer: :boxer: :boxer: :boxer: :boxer: :boxer:

tamo sam postao clan pocetkom septembra, uzeo neke Labrisove brosure i dobro se potkovao jer sam planirao da se autujem... :D
ali...
drugog novembra, leta gospodnjeg 2004., isao sam popodne u skolu, prepodne sam otisao u prokuplje da se upoznam sa jednim deckom (inace moj cale je iz blaca, a mislio sam da je na poslu prepodne kada sam kretao od kuce (nis-blace oko 60 km a prokuplje je na pola puta))...
bio je lep dan, setali smo glavnom ulicom i krenuli prema stanici da bih stigao na vreme u skolu..
prpustio jedan bus, jer su nis i prokuplje jako dobro povezani, otprilike bus ide na 15ak minuta...ali u tom busu je bio moj cale koji je imao slobodan dan i vracao se od njegove keve...bilo je oko 13h...i video me iz busa...
dosao sam kuci oko 19:30h posle skole...
seo sa mojima u dnevnoj sobi i oni poceli da me ispituju sto nisam bio u skoli i ko je lik sa kojim sam setao prokupljem...
ja sam im rekao da ih se ne tice ko je on i da sam bio u skoli, otisao sam u svoju sobu i legao na krevet...
onda je keva dosla za mnom i nastavila torturu :lol: :

-"ko je on i zasto nisi bio u skoli?!" :pms:
-"ne tice te se i bio sam u skoli, ako ne verujes pozovi razrednu!" :right: :shtap:
-"da znas da cu je pozvati, a sada mi reci ko je on?!" :pms:
-"e to te se stvarno ne tice!" :right: :shtap:
onda se u meni javio neki prkos, ili sta je vec bilo...da sam pozeleo da joj kazem sve, ali me je strah od moguceg sprecavao…
-"kako me se ne tice, ja sam tvoja majka i moram da znam sve!!!!?" :pms: :cupakosu: :shtap:
kaze, dok skida DRVENU klompu, cini mi se da je bila leva noga i udara me petom u koleno!
-"alo bre!" kazem ja, "mozda i ne zelis da znas!"
-"moram da znam, ja sam te rodila!" :shtap:
-"jel moras!?"
-"MORAM!" :shtap: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap:
-"JA SAM PEDER!"
e onda me zagrlila, i pocela kroz suze posle krace pauze:
-"nisi ti kriv, mama ce da ti pomogne da nadjes devojku, niko nece da zna za ovo"..
-"ali ja ne zelim devojku..."
-"pa, kako ne zelis????"
-"pa sta ce mi?"
-"nista ti ne brini..."
onda sam joj predlozio da odemo kod psihologa, psijatra (a znam za foru da bi vecina psihologa mene pustila a nju zadrzala... :D ) sta je ona odbijala i govorila mi da nisam bolestan vec da sam upao u pogresno drustvo...
onda sam, posle par minuta kada je prosao prvi sok, okrenuo pricu na zezanje....tipa: stavice oglas po novinama, banderama i mesnim zajednicama da trazi plodnu snaju da joj rodi unucice :lol:
sutra me odvela u shoping, ni sada mi nije jasno zasto (mozda ga je uopste planirala a isto kao ja ne voli da menja planove), a usput se i ona salila, kao koga cu da joj dovedem na veceru kada se budem odselio a ona me pozove...
onda je i predlagala da se preselim kod njene sestre u kanadu da ovde ne bih imao problema...
par meseci posle toga sam je uputio u queer pricu i sada je skoro sve ok, sem sto se jos uvek nada da je to prolazna faza te da cu se vremenom uozbiljiti i da cu naci devojku i imati tradicionalnu porodicu.... :sweet: :placko:

sada se spremam da je odvedem na gay zurku :D :sweet: :zastava: :colorado: :swan: :dance:
Korisnikov avatar
By muzika86
a sta je sa caletom? i zasto kazes "njena sestra u kanadi" zar to nije tvoja tetka?
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
moja prica je pomalo specificna. :sweet:

ja sam bio savrseno dete, mama, tata, decja soba..nema kontrasta..nesto kasnije, na studijama, sam u vrevi zivota, cak i danas, sred sastanka eminentnih clanova ULUS-a, ali uz pomoc doktora sve manje i manje. :doktor:

oduvek sam znao da sam biseksualac, cak i pre nego sto sam osetio da me obuzima povremeno osecaj kao da nisam svoj, kao da sam negde bio, nasred neke tutnjave haosa, imao sam dozivljaj raspolucenoga bitka i tela kao bezdana u koji sam grunuo, nepripremljen. :placko:

kasnije mi je doktor objasnio da je to period fuge i da se ne secam ko sam bio tad i sta sam radio.

od roditelja sam se rano odvojio. oni su i dan danas, sivi poslovni ljudi, vrte se u svojim egocentricnim malim svetovima, vrte se muceni prazninama, sastancima rodbine, svadbama, ruckovima, ne znajuci da imaju i sina i kcer- kcer koja je ponikla iz moje glave kao atina iz zevsove.

Ponekad sam pokusao da podelim sa njima svoje strahove, svoje sumnje u postojanje drugog u meni, tog varljivog ogledala, ali mama mi je govorila:
-hajd molim te sasha, ta devojka iz tvoje glave! opet si pustio mashti na volju. da nije to neka tvoja devojka?

-ne, nije san, nije masta, nije devojka-kao nesto mekano sto hoce da uspuze i ispuze sa zidova, toliko je odbojan glas mojih roditelja odzvanjao u meni, negirao i moje postojanje, moje drugo ja..kako sam i kako mogu da ocekujem od njih nesto vise?

Oni veruju da sam uspesni vajar, koji se uvek vrati kuci bogatoj porodici sa nesto duzom bradicom (zivimo u dva razlicita naselja, odvojeno), pravi veseljak, njihov srebrni porod, naslaga biserja od sneznih perlica, ne tamo neki bljutav skart bljuzgavica. :ledeni:

Priznajem da me boli sto moje roditelje ne zanima kako se ja osecam, bitno im je da zivim kao muva ispod krivog kartona pritisnutog pritiskivacem za hartiju; polako sam se odvojio od njih, ne usudjujuci se da otvorim usta, znajuci da nema ko da me cuje, dok se samo katkad u mracnim nocima samoce cuje slabo krcanje moga stomacnoga trakta. potrebna mi je njihova ljubav i prihvatanje :(

Sashkicini roditelji su drugaciji, ali ona ce vam to vec ispricati kada se ja budem...umorio, kad ona "preuzme" sve..volim je, jednostavno, verujem da me cini mnogo boljim covekom i kompletnijom osobom, iako je krajnji cilj svega da potpuno nestane.

:hypno:
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by muzika86
a sta je sa caletom? i zasto kazes "njena sestra u kanadi" zar to nije tvoja tetka?
ne, moja tetka je Mr.Ja :lol:
salim se :D

rekao sam njena sestra u kanadi zato sto i caletova sestra zivi u kanadi, pa ako kazem tetka u kanadi nece biti dovoljno prcizno :D
a cale je kreten :D
sa njim imam los odnos od kada znam za sebe...
za cetiri meseca koliko sam u beogradu nisam ga ni jednom cuo preko telefona...
komunikacija nam je jako losa, tj gotovo da ne postoji mnogo pre nego sto sam se autovao...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Evo ja sam zavrsila sa mazanjem noktica a Sasha se umirio tako da cu vam ja ispricati moju pricu...

Ja sam usvojena...

Prva stvar koje se secam je da sam u kasnom detinjstvu lutajuci ulicama sela ispred baste jedne kuce.
Padala je kisa tog dana, bas kao i danas...

Plakala sam, nisam znala ko sam ni sta sam, znala sam samo da sam...Drugacija...

A onda mi je prisla zena svetle kose sa kisobranom i uhvatila za ruku. Odvela u kucu i nahranila me i osusila. Bila je tako nezna i topla, puna ljubavi.

Povremeno sam nestajala od njih sto im nije smetalo.
Resili su jos onda da me usvoje. Dali su mi topli dom... Bila sam dete umetnika.

Rekla sam im da sam drugacija, da osecam da moje bice ima drugu stranu koja je snaznija, i rekla sam im za svoju seksuanost. Oni su bili liberalni ljudi i prihvatili su to uz osmeh i sa recima "Volimo te kakva god bila Sashkice nasa!"

Vidjamo se sa vremena na vreme ali oni dosta putuju po svetu posto se njihov rad ceni, ali smo u stalnom kontaktu. Upoznali su i Sashu i rekli su da im je divan, bas kao ja.

Eh...Stvarno sam imala srece...
Samo da nije onih ljudi koji su me par puta zaustavljali na ulici i tvrdili da sam njihova i "gde sam opet nestaO" zivot bi mi bio mnogo laksi. Muke sam imala sa njima kroz odrastanje.

A sto se mog odlaska tice...Zao bi mi bilo. Nedostajace mi moji, nedostajace mi Sasha...Ali ako je to bolje po njega i po sve nas, necu se boriti.
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by SashaVsSasha
Evo ja sam zavrsila sa mazanjem noktica a Sasha se umirio tako da cu vam ja ispricati moju pricu...

Ja sam usvojena...

Prva stvar koje se secam je da sam u kasnom detinjstvu lutajuci ulicama sela ispred baste jedne kuce.
Padala je kisa tog dana, bas kao i danas...

Plakala sam, nisam znala ko sam ni sta sam, znala sam samo da sam...Drugacija...

A onda mi je prisla zena svetle kose sa kisobranom i uhvatila za ruku. Odvela u kucu i nahranila me i osusila. Bila je tako nezna i topla, puna ljubavi.

Povremeno sam nestajala od njih sto im nije smetalo.
Resili su jos onda da me usvoje. Dali su mi topli dom... Bila sam dete umetnika.

Rekla sam im da sam drugacija, da osecam da moje bice ima drugu stranu koja je snaznija, i rekla sam im za svoju seksuanost. Oni su bili liberalni ljudi i prihvatili su to uz osmeh i sa recima "Volimo te kakva god bila Sashkice nasa!"

Vidjamo se sa vremena na vreme ali oni dosta putuju po svetu posto se njihov rad ceni, ali smo u stalnom kontaktu. Upoznali su i Sashu i rekli su da im je divan, bas kao ja.

Eh...Stvarno sam imala srece...
Samo da nije onih ljudi koji su me par puta zaustavljali na ulici i tvrdili da sam njihova i "gde sam opet nestaO" zivot bi mi bio mnogo laksi. Muke sam imala sa njima kroz odrastanje.

A sto se mog odlaska tice...Zao bi mi bilo. Nedostajace mi moji, nedostajace mi Sasha...Ali ako je to bolje po njega i po sve nas, necu se boriti.
disturbing....
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Moji znaju ali ubedjuju sebe (posebno majka) da to nije istina, da je prolazna faza i sl.
By IvanTb
Ja sam nov na ovom forumu, i uopste u ovom cellom svetu. Kod menne niko ne zna da sam to, cak i dalje furam s curama.

Par puta mi se omaklo na moru i to mi je bio najbolji sex u zivotu. Al kapiram da bi mi zivot bio mnogo gadan kad bih krenuo tim putem, pa ne planiram nista da radim po tom pitanju.
By IvanTb
eh sad... sto si tako surov
taman sam mislio da sam nasao utociste :grin:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by IvanTb
Ja sam nov na ovom forumu, i uopste u ovom cellom svetu. Kod menne niko ne zna da sam to, cak i dalje furam s curama.

Par puta mi se omaklo na moru i to mi je bio najbolji sex u zivotu. Al kapiram da bi mi zivot bio mnogo gadan kad bih krenuo tim putem, pa ne planiram nista da radim po tom pitanju.
Decace, TO ima ime. Homoseksualac, peder, tetka, gay, queer, peskir.... (mozak mi staje... :nokti: )

TAJ put te ceka kad-tad. A sto pre shvatis da protiv sebe ne mozes, to ce tvoja deca imati manje sanse da im tata 'ostaje kasno u kancelariji' ili ima iznenadne 'sluzbene vecere'. Veruj mi, poznajem ih gomilu. :ples:

A TO pitanje ima jako jednostavan odgovor, i sto pre pocnes da uzivas u njemu, u sebi, bices daleko manje isfrustriran...
Korisnikov avatar
By Escobar
mala! :zmija:

vidis da sam sva didakticna veceras :freddy:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Uh sva sam sada vlazna! Uzmi me :domino:

Samo pomeri se od Ivana da mu ne pozli slucajno :lol:
By IvanTb
a valjda ce se naci neko momce da mi drzi glavu... :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne znaju, i ne treba ni da znaju. :neto:
By D_girlX
mama predpostavlja. .. ali ne govorimo o tome, tata ne zna- ni ne treba da zna, tetka je iskopala na myspace-u moj profil gde pishe lesbian! pa je navodno zvala hitnu da dodje po nju..posle mi je prichala ako je to istina onda sam luda i brukam porodicu, da trebam kod psihijatra i naterala me da se zakunem da nije tako.. sto sam morala uraditi (iako sam lezbejka, njoj sam se zaklela da nisam) i na myspace-u sam obrisala seksualno opredeljenje :(
Prijatelji su ok reagovali...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!