Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Heee, mislim da je kljucna rech KLINAC :)
Elem, ja sam konjina od 23 pa i dalje to tripujem :)
Ti si porastao/prerastao to.. blago tebi :)
By Korisnica
Tupavosti i gluposti, a sve zavisi kakavvv je ciji kriterijum
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Draco
Enivej, kad su bube u pitanju, nije ni strah, ni fobija, nego pjur paranoja :)
Naime, kad ubijam kokrouch, imam trip da ona nekim talasima salje poziv u pomoc ostalim bubama u hudu i da ce doci milijardu buba kod mene da je osvete.. :psiholog:

A imam i trip da mi hjuuuudz kokrouch pokusava da udje u sobu, ali ne moze da prodje jer joj je telo vece od mojih vrata.. i onda kao vidim onaj njen donji deo, sa reljefnim dlakavim nogama koje mrdaju.. Aaaa, blje!
I hate that dream.
:smeh:

Ja imam slichan trip ili bolje recheno traumu samo kada su u pitanju ose i pchele, poshto ako jednu ubijem, a nesnosno zuje kad se zavuku u sobu direktno atakujuci na moj nervni sistem, imam osecaj kao da ce chitava gomila, dozvana nekim nedefinisanim signalima, da se sruchi na mene.
A, to sve datira od pre nekih 10ak godina kad sam zgazio u osinjak i zakachio 7,8 uboda koji su mi se zamirivali nekih pola godine. Katastrofa.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
kazu da strahove dobijamo u detinjstvu, jer smo preziveli traumaticne situacije ili nas je neko zastrasivao svojim pricama. Ja nisam bila te srece:gitara:
Ali najveci strah mi je to da ne uspem u svojim zivotnim ciljevima koje sam donekle zacrtala, jer neuspeha se najvise plasim. Neuspeh na poslovnom planu mi je najveci strah
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by DarkAngel
kazu da strahove dobijamo u detinjstvu, jer smo preziveli traumaticne situacije ili nas je neko zastrasivao svojim pricama.
Jedino cime su mene plasili je da ce doci tigar <jer sam ih se jako plasila posle nekog odlaska u cirkus> i da ce mi popiti mleko, da bi me naterali da ga pijem jer sam odbijala saradadnju. To sam bila tipa 3 godine max stara.

Inace me niko nije zastrasivao, niti imam traume iz detinjstva. Mozda zato nemam strahove, samo fobije :) ..i poneku paranoju.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Naime, kad ubijam kokrouch, imam trip da ona nekim talasima salje poziv u pomoc ostalim bubama u hudu i da ce doci milijardu buba kod mene da je osvete.. :psiholog:
Ako nekad budes naisla na "Creepshow" Dzordza Romera, nemoj ga gledati...ili bar poslednju pricu preskoci. :)
Korisnikov avatar
By DarkAngel
"Ljudi muceni strahom cesto traze pomoci i saveta i levo i desno, ali uvek i u svemu slusaju samo svoj strah. Njima se stalno cini da niko ne ume da vidi i nece pravo da oceni znacaj i velicinu njihovih strahovanja i stoga im svaki savet izgleda uvredljivo povrsan, neumesan, i nedovoljan. Kad im preporucujete neki fizicki ili psihicki nacin kako da suzbiju ili razagnaju svoj strah, oni vas smatraju naivnim i nedoraslim covekom, a ako pokusate da im dokazete da njihova strahovanja nemaju uopste osnova i da treba da ih odbace kao plod igre nezdravih zivaca, oni pocinju da vas gledaju sa nepoverenjem, cak i sa mrznjom, kao jednog od svojih mnogobrojnih gonilaca."
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Interesantno da skoro niko od nas nije pomenuo tzv urodjene strahove: od jakog i iznenadnog zvuka, od jakog i iznenadnog udarca, od gubitka tla pod nogama.

Bube, zmije, vukovi, baba roge ... svega toga smo naucheni da se plashimo.
Korisnikov avatar
By m..
Naglih glasnih zvukova. Ako promaja zalupi vrata dok citam nesto, garantovano probijam plafon glavom. Ili ako mi macka izleti od nekud gde je nisam ocekivala, strecne me do infarkta.

Inace se plasim da ce mi neka zalutala petarda zavrsiti u kapuljaci (ok znam da su sanse za tako nesto jednake onima da ce mi se Al Pacino pojaviti na vratima prodajuci Kirbi ali mi nije svejedno oko NG).

I to bi bilo to. Ne plasim se smrti, ne plasim se samoce, ne plasim se manijaka, zmija, buba, visine, igala i niceg slicnog.

Jedno vreme sam se kao mala bojala liftova jer sam imala redovnu nocnu moru u kojoj moj brat zajedno s liftom propada dole s 9. sprata. (Naplasili nas da ne bismo uskakali u lift)

Jednom sam pobegla od koze jer sam bila ubedjena da ce me ujesti - gledala me pretecim pogledom, i to je to. Uostalom to je bio prvi put da sam videla kozu uzivo.

Neko vreme sam se bojala pasa jer me je napao chopor i neka kerusha me ujela, al sam to sva sreca prevazisla, sad nemam problem ni da me prati copor. sto je najgore nisam se bojala ujeda nego smaranja po bolnicama posle.

E da, bojim se uvek da je mleko vrisnulo, pa pazljivo citam datum i njuskam ga pre konzumacije, ali to je razumljivo za svakoga ko je ikada imao encounter sa onim mirisom.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by blabla-baby
Interesantno da skoro niko od nas nije pomenuo tzv urodjene strahove: od jakog i iznenadnog zvuka, od jakog i iznenadnog udarca, od gubitka tla pod nogama.

Evo ja sam, upravo.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by blabla-baby

Pa ja nesto i nemam te strahove.

Retko me UPLASI iznenadni zvuk, samo me zbuni na sekund. Mislim, neki bas jak zvuk bi me sigurno prilicno presekao.

Dok moja sestra npr skoci do plafona kada cuje bilo sta iznenadno, ne mora ni da bude glasno.

Opet, i gubitak tla pod nogama mi nije nesto u svesti kao strah.

Mozda je u podsvesti?

Dok su neke zmije otrovne ;)
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ako nekad budes naisla na "Creepshow" Dzordza Romera, nemoj ga gledati...ili bar poslednju pricu preskoci. :)
King i Romero :love:
Ma kakvi, nemam problema sa takvim stvarima, kao sto mi ni Goli rucak nije problem :)
Korisnikov avatar
By m..
Kao klinka sam se uplasila gledajuci gremline. Sad se na horrror smejem vise nego na komedije, medjutim ako nesto naglo izleti, skacem svejedno.
Ja uopste ne reagujem toliko na sliku koliko na zvuk.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Naginjanja kroz prozor, da me neko podigne i vrti, puteva koji naglo poniru pa ti se okrene stomak pri propadanju.
By Paris
sebe (i sopstvene (auto)destruktivnosti) :rafal:

:bubbles: :bicikl:
By Paris
:lol:

znam da lazes :mazi:

...(ali bilo bi ti bolje da me se plasis kuchko :evilgiggle: ) :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Hajde, deco, ne tucite se...vodite ljubav a ne rat :opatica:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Ja se bojim da ce Sasha da me napusti :(
Doktor je rekao da ce dugorocnim dejstvom demerola i to da se desi. :sigh:
Iako znam da bi to bilo i da JESTE najbolje za mene i za moju integraciju u siru (zdravu i normalnu) drustvenu zajednicu, ipak se ponekad bojim :uplasen:
Kako cu opstati bez nje sam u ovom surovom svetu. :(
A najvise se bojim da ce mi nedostajati. :(
Dakle, strah od samoce. :mazi:
Korisnikov avatar
By Val
Napustishe me svi strahovi!

:icequeen:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nemam pojma... Recimo, krvolocnih pasa koji trce ka meni u nameri da me rastrgnu, zmija otrovnica, samoce (ovo uzeti jako uslovno jer je "kako - kad" opcija - nekad pozelim da odem na pusto ostrvo na godinu dana jer mi samoca jako treba!!!!)
Korisnikov avatar
By dead_angel
plaSHim se vampira...........................:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By malecka
plasim se osa i zmija...
...i smrti dragih osoba (kao i da im se bilo sta lose desi)....
...i velikih stvari....
...i ostvarivanja svojih snova (ne kao zelja, nego bas snova), sto nikako ne mogu da izbegnem.....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!