Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Draco
Enivej, kad su bube u pitanju, nije ni strah, ni fobija, nego pjur paranoja![]()
Naime, kad ubijam kokrouch, imam trip da ona nekim talasima salje poziv u pomoc ostalim bubama u hudu i da ce doci milijardu buba kod mene da je osvete..![]()
A imam i trip da mi hjuuuudz kokrouch pokusava da udje u sobu, ali ne moze da prodje jer joj je telo vece od mojih vrata.. i onda kao vidim onaj njen donji deo, sa reljefnim dlakavim nogama koje mrdaju.. Aaaa, blje!
I hate that dream.
Originally posted by DarkAngelJedino cime su mene plasili je da ce doci tigar <jer sam ih se jako plasila posle nekog odlaska u cirkus> i da ce mi popiti mleko, da bi me naterali da ga pijem jer sam odbijala saradadnju. To sam bila tipa 3 godine max stara.
kazu da strahove dobijamo u detinjstvu, jer smo preziveli traumaticne situacije ili nas je neko zastrasivao svojim pricama.
Originally posted by DracoAko nekad budes naisla na "Creepshow" Dzordza Romera, nemoj ga gledati...ili bar poslednju pricu preskoci.
Naime, kad ubijam kokrouch, imam trip da ona nekim talasima salje poziv u pomoc ostalim bubama u hudu i da ce doci milijardu buba kod mene da je osvete..![]()
Originally posted by blabla-babyEvo ja sam, upravo.
Interesantno da skoro niko od nas nije pomenuo tzv urodjene strahove: od jakog i iznenadnog zvuka, od jakog i iznenadnog udarca, od gubitka tla pod nogama.
Bube, zmije, vukovi, baba roge ... svega toga smo naucheni da se plashimo.
Originally posted by blabla-babyPa ja nesto i nemam te strahove.
Interesantno da skoro niko od nas nije pomenuo tzv urodjene strahove: od jakog i iznenadnog zvuka, od jakog i iznenadnog udarca, od gubitka tla pod nogama.
Bube, zmije, vukovi, baba roge ... svega toga smo naucheni da se plashimo.
Originally posted by Dzelajza RouzKing i RomeroOriginally posted by DracoAko nekad budes naisla na "Creepshow" Dzordza Romera, nemoj ga gledati...ili bar poslednju pricu preskoci.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!