Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Uh...obicno ne smem da pisem niti da govorim stvari kojih se plasim.. :)
Mislim da se najvise plasim raznih bolesti... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Swanheart
setila sam se cega se jos ne plasim nego uzasavam...shahte...znaci stalno sam u tripu da cu da upadnem u shahtu kada stanem na istu :uplasen:
Jao!
Ako postoji najiritantniji strah- to je!

Mama moja nije normalna. Ako ostavim otvorenu (a uvek ostavim otvorenu) ona na svaki zvuk koji zvuči kao da se neko približava kući iskače na prozor i vrišti- pazite šahta je otvorena! I nema veze što su svi ti ljudi po 10 metara daleko od nje... Ne! Najjstrašnije na svetu što može da ti se desi je da ti neko upadne u šaht. :zacepi:

A ja već upao 2 puta. I ništa mi nije bilo.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Marvin

A ja već upao 2 puta. I ništa mi nije bilo.
Nista? :wow:

:misici:
Korisnikov avatar
By Marvin
Refleksi.... refleksi... :misici:

A i ja imam 2 metra.... ja ne mogu nikako da "upadnem" :giggle:
:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Draco
Nemam strahove, samo fobije, ali sasvim lepo zivim i sa njima :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Doxar
Originally posted by Mr.Ja

Volim guzve, volim zmije i gmizavce, volim mrak....
Ne znam da li bi bas voleo zmije kad bi ti se jedna zavukla ispod jastuka kao sto je mojoj baki pre par godina, a ja bio svedok. Rec je o kuci na planini u CG i to se desava, da stvar bude morbidnija i apsurdnija, na spratu, ne u prizemlju. Samo sto ona uvek ima neke rituale namestanja jastuka i posteljine pre spavanja, pa je primetila pre nego sto je legla. Na stranu to sto je zmija bila mala i sto nije bila otrovnica, ja da sam bio u toj situaciji, da sam legao i osetio da mi nesto gmize ispod jastuka ili oko mene, ne znam kako bi infarkt bio izbegnut.
Kako je to moguce, jos na spratu i jos ispod jastuka, i dan danas mi je neshvatljivo i totalno van pameti. Znam samo da bih tesko poverovao u takvu mogucnost da nisam sam prisustvovao svemu tome.
Desilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera. :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
plasim se pasa lutalica,gubitka voljenih osoba,a najvise sebe ponekad... :hmm:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Od realnih stvari-samo od zmija i gmizavaca :(

Emocionalno-da ce ljudi koje volim prerano otici sa ovoga sveta i da ce onaj koga volim otici iz moga zivota pre nego shto mu stignem reci koliko ga.....
Korisnikov avatar
By bigirl
Oooovaj... a zašto svi pišete šahtA... koliko ja znam, kaže se ŠAHT... bez A... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Marvin
Kako gde. I šahta i šaht.
Ja baš primetio da sam napisao i jedno i drugo :giggle:
By Swanheart
Originally posted by bigirl
Oooovaj... a zašto svi pišete šahtA... koliko ja znam, kaže se ŠAHT... bez A... :nesiguran:
ako se ja ne varam poklopac za SHahtu se zove shaht a sama rupa na koju se stavlja taj isti poklopac se zove shahta ( ispraviti me ako gresim )
Korisnikov avatar
By Sky123
duboka voda i to bi bilo to...:bubbles:
Korisnikov avatar
By rial
kako pjesma reče:
"...sanjaj me ja se bojim jutra....."
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
AJKULA ... imam fobiju... ne smem u duboko, a znam da plivam :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by faijnfa
plasim se pasa lutalica,gubitka voljenih osoba,a najvise sebe ponekad... :hmm:

i medveda-duga prica...:shok2:
Korisnikov avatar
By Delete
ako se ja ne varam poklopac za SHahtu se zove shaht a sama rupa na koju se stavlja taj isti poklopac se zove shahta ( ispraviti me ako gresim )
To možda tako u tvom selu, al` u mom se ta "rupa" zove šaht, a poklopac je poklopac.
Korisnikov avatar
By Doxar
Desilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera. :love:
Ti si krvav kako to nonsalantno opisujes kao da zmije svaki dan ispadaju iz posteljine, u stilu desilo se, pa sta. A moglo se dogoditi da nije bila u pitanju crna kucna zmija (mislim da je to smuk, on naraste preko metra) nego npr. sarka i onda ne lezi vraze.
Zaista mi je neshvatljivo da nemas refleksni, intuitivni strah u takvoj situaciji.

Ako nista drugo, bar imas iskustvo spavanja za zmijama.:D
Korisnikov avatar
By svejedno
Ok, ja kapiram da je moj strah (vise trip) oko nevidljivih stvorenja ispod mene negde daleko od obale malo iracionalan, ali ne kapiram sto se ljudi BOJE buba?

Kapiram da se gade. OK.

Ali sta tu ima za bojati se?

Meni su, npr, zmije prelepe, i ne plasim se neotrovnica, ali otrovnicu ne bih smeo da pipnem.

Ali to je realan strah.

Sta ima strasno kod buba?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Davljenja .....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :uplasen:
By Swanheart
Originally posted by Delete
To možda tako u tvom selu, al` u mom se ta "rupa" zove šaht, a poklopac je poklopac.
drugo selo drugi obicaji
By Shoplifter
Kao sto kaze von Trier "mislim da se plasim svega na ovom svetu, osim pravljenja filmova".
A ja ne pravim filmove.
Korisnikov avatar
By Egon
ljudske gluposti

tj kad je neko glup i mocan!
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by svejedno

Meni jedna buba ne predstavlja problem...ali trip da upadam u neku rupetinu u kojoj je skutjena cela kolonija od nekih 500 000 000 buba mi bash deluje zastrashujutje ... mislim da bih nakon toga bio dugo, dugo pacijent neke mentalne ustanove ;)
By Swanheart
sad se vise ne plasim nicega...sad me zaboooooleeee za sve...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Doxar
Ti si krvav kako to nonsalantno opisujes kao da zmije svaki dan ispadaju iz posteljine, u stilu desilo se, pa sta. A moglo se dogoditi da nije bila u pitanju crna kucna zmija (mislim da je to smuk, on naraste preko metra) nego npr. sarka i onda ne lezi vraze.
Zaista mi je neshvatljivo da nemas refleksni, intuitivni strah u takvoj situaciji.

Ako nista drugo, bar imas iskustvo spavanja za zmijama. :D
Hehehe pa da, ja sam fasciniran zmijama. :leviathan:
A tada sam i bio mladji... :D
Sto se tice otrovnica, pa bolje je biti stalozen i ne plasiti se (tj ne vristati mahati rukama i sl) uhvatiti je za glavu i pustiti negde u divljini, nego da se uspanicis pa budes ugrizen... Nece one bez potrebe da ujedaju... :) Isto tako mislim da se ova uvukle neposredno pre nego sto sam se probudio... Osetio bih da nesto gmize oko mene dok spavam, valjda...

on:

da, plasim se duboke vode kojoj ne vidim dno i mogucnosti da se zaglavim negde i da ne mogu da se pomerim (tipa izmedju 2 resetke ili nesto slicno).
Korisnikov avatar
By селпередејз
Strepim od nekih nematerijalnih pojava koje me mogu snaći. Bojim se osuđujućeg pogleda čoveka na autobuskoj stanici, kojeg niko ne primećuje osim mene.
Zmije, gušteri, bube itd., su naši mali prijatelji.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by svejedno

Da, njih sam zaboravila da se setim! :wtf:

Enivej, kad su bube u pitanju, nije ni strah, ni fobija, nego pjur paranoja :)
Naime, kad ubijam kokrouch, imam trip da ona nekim talasima salje poziv u pomoc ostalim bubama u hudu i da ce doci milijardu buba kod mene da je osvete.. :psiholog:

A imam i trip da mi hjuuuudz kokrouch pokusava da udje u sobu, ali ne moze da prodje jer joj je telo vece od mojih vrata.. i onda kao vidim onaj njen donji deo, sa reljefnim dlakavim nogama koje mrdaju.. Aaaa, blje!
I hate that dream.
Korisnikov avatar
By Galateja
Najviše se plašim jevrejske kletve 'dabogda imala pa nemala'. To 'imati' kontam u širem kontekstu, od zdravlja preko ljubavi do ostalog.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Draco

Enivej, kad su bube u pitanju, nije ni strah, ni fobija, nego pjur paranoja :)
Naime, kad ubijam kokrouch, imam trip da ona nekim talasima salje poziv u pomoc ostalim bubama u hudu i da ce doci milijardu buba kod mene da je osvete.. :psiholog:

A imam i trip da mi hjuuuudz kokrouch pokusava da udje u sobu, ali ne moze da prodje jer joj je telo vece od mojih vrata.. i onda kao vidim onaj njen donji deo, sa reljefnim dlakavim nogama koje mrdaju.. Aaaa, blje!
I hate that dream.
:lol:

I ja sam kao klinac imao taj trip! :uplasen: :lol:

Samo ja sam se plasio da te signale salju paukovi posto njih kad ubijes tresu im se nozice i dalje, pa sam kao klinac mislio da je to neki njihov tajni jezik... :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!