Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SwanheartJao!
setila sam se cega se jos ne plasim nego uzasavam...shahte...znaci stalno sam u tripu da cu da upadnem u shahtu kada stanem na istu![]()
Originally posted by DoxarDesilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera.Originally posted by Mr.JaNe znam da li bi bas voleo zmije kad bi ti se jedna zavukla ispod jastuka kao sto je mojoj baki pre par godina, a ja bio svedok. Rec je o kuci na planini u CG i to se desava, da stvar bude morbidnija i apsurdnija, na spratu, ne u prizemlju. Samo sto ona uvek ima neke rituale namestanja jastuka i posteljine pre spavanja, pa je primetila pre nego sto je legla. Na stranu to sto je zmija bila mala i sto nije bila otrovnica, ja da sam bio u toj situaciji, da sam legao i osetio da mi nesto gmize ispod jastuka ili oko mene, ne znam kako bi infarkt bio izbegnut.
Volim guzve, volim zmije i gmizavce, volim mrak....
Kako je to moguce, jos na spratu i jos ispod jastuka, i dan danas mi je neshvatljivo i totalno van pameti. Znam samo da bih tesko poverovao u takvu mogucnost da nisam sam prisustvovao svemu tome.
Originally posted by SwanheartTo možda tako u tvom selu, al` u mom se ta "rupa" zove šaht, a poklopac je poklopac.Originally posted by bigirlako se ja ne varam poklopac za SHahtu se zove shaht a sama rupa na koju se stavlja taj isti poklopac se zove shahta ( ispraviti me ako gresim )
Oooovaj... a zašto svi pišete šahtA... koliko ja znam, kaže se ŠAHT... bez A...![]()
Originally posted by Mr.JaTi si krvav kako to nonsalantno opisujes kao da zmije svaki dan ispadaju iz posteljine, u stilu desilo se, pa sta. A moglo se dogoditi da nije bila u pitanju crna kucna zmija (mislim da je to smuk, on naraste preko metra) nego npr. sarka i onda ne lezi vraze.
Desilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera.![]()
Originally posted by Deletedrugo selo drugi obicajiOriginally posted by SwanheartTo možda tako u tvom selu, al` u mom se ta "rupa" zove šaht, a poklopac je poklopac.Originally posted by bigirlako se ja ne varam poklopac za SHahtu se zove shaht a sama rupa na koju se stavlja taj isti poklopac se zove shahta ( ispraviti me ako gresim )
Oooovaj... a zašto svi pišete šahtA... koliko ja znam, kaže se ŠAHT... bez A...![]()
Originally posted by svejednoMeni jedna buba ne predstavlja problem...ali trip da upadam u neku rupetinu u kojoj je skutjena cela kolonija od nekih 500 000 000 buba mi bash deluje zastrashujutje ... mislim da bih nakon toga bio dugo, dugo pacijent neke mentalne ustanove
Sta ima strasno kod buba?
Originally posted by DoxarHehehe pa da, ja sam fasciniran zmijama.Originally posted by Mr.JaTi si krvav kako to nonsalantno opisujes kao da zmije svaki dan ispadaju iz posteljine, u stilu desilo se, pa sta. A moglo se dogoditi da nije bila u pitanju crna kucna zmija (mislim da je to smuk, on naraste preko metra) nego npr. sarka i onda ne lezi vraze.
Desilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera.![]()
Zaista mi je neshvatljivo da nemas refleksni, intuitivni strah u takvoj situaciji.
Ako nista drugo, bar imas iskustvo spavanja za zmijama.![]()
Originally posted by svejednoDa, njih sam zaboravila da se setim!
Sta ima strasno kod buba?
Originally posted by Draco
Enivej, kad su bube u pitanju, nije ni strah, ni fobija, nego pjur paranoja![]()
Naime, kad ubijam kokrouch, imam trip da ona nekim talasima salje poziv u pomoc ostalim bubama u hudu i da ce doci milijardu buba kod mene da je osvete..![]()
A imam i trip da mi hjuuuudz kokrouch pokusava da udje u sobu, ali ne moze da prodje jer joj je telo vece od mojih vrata.. i onda kao vidim onaj njen donji deo, sa reljefnim dlakavim nogama koje mrdaju.. Aaaa, blje!
I hate that dream.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!