- 28 Nov 2006, 23:37
Trudim se :shy:
@Denny
Samo napred! Podrzavamo te
Originally posted by cokaHvalaOriginally posted by *PiNkLoVe*kako je moja teta doktorka pametnaOriginally posted by dennyboyJbg, josh sam mala pa ne znam shta je shtaOriginally posted by *PiNkLoVe*hvala na podrsci, divno je znati da je neko jos uz tebe, a za tvoju informaciju ftm u naslovu teme znaci female to male tj promena zanskog u muski pol. hvala jos jednom svima, nisam ni slutio koliko vas sve ovo zanima pa ci, nadam se biti redovan sa izvestavanjem. pozz:kralj:
Denny
Podrzavam te u potpunosti. Veoma si hrabar da se za tako nesto odlucis u zemlji u kojoj mi zivimo.
Ako ti treba moralna ili bilo kakva druga podrska, tu sam.
I redovno nas obavestavaj. A kad za koju godinu sve bude gotov i da te vidimo srecnog i zadovoljnog![]()
I jos samo jedno ti si rodjen kao musko, pa prelazis u zensko operacijom ili obrnuto?![]()
![]()
Gledala sam pre par meseci emisiju o par momaka u slicnoj situaciji. Ja licno ne poznajem nikog takvog, ali mogu samo da zamislim kako nije lako ziveti sa tim. A ja sam osoba koja bi svakome pruzila podrsku da istraje i bori se za sebe i svoju srecu![]()
![]()

@Denny
Samo napred! Podrzavamo te