Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by shishmishskapirala sam te odma, samo sam konstatovala da je najsigurniji nacin pitati:D
hej ljudi, ja ne generalizujem!
svi labudovi su beli
labud je ptica =>
vec da vecina devojaka koje su igrale fudbal u detinstvu - su lece
Originally posted by Snow_Crystal???????????????????
Da me je neko pitao ovo pre par godina samo bih slegla ramenima i rekla NE ZNAM ali sad sam u jedno sigurna. SVE LEZ devojke su isto gradjene,malo setaju kukovima,totalno imaju drugaciji pogled od str8 devojaka.Ma to se jednostavno oseti kad prodjes pored neke iz tvog "roda".
Originally posted by devokICAOriginally posted by shishmishskapirala sam te odma, samo sam konstatovala da je najsigurniji nacin pitati:D
hej ljudi, ja ne generalizujem!
svi labudovi su beli
labud je ptica =>
vec da vecina devojaka koje su igrale fudbal u detinstvu - su lece
ja sam posebno slaba na lece koje su igrale fudbal...![]()
Originally posted by devokICAJa sam trenirala dzudo. Fudbal inace nisam igrala a i ovako mi je najgori sport ali kad je na fizickom bio obavezan (nekoliko casova) bila sam stalno u ekipi jer mi je "lezao". Ali se slazem sa Pink da bavljenje odredjenim sportom, igre iz detinjstva pa i odevanje i izgled nista ne moraju da znace. Vise ljudi teze da se svrstaju u neku grupu pa onda pronalaze razne razloge da su tu pripadali od rodjenja pa na dalje. A ko zna da li se dobro secaju ili ko zna koliko se ljudi ponasalo na taj nacin a da sada nisu u toj grupi.
ja nisam igrala nijedan sport /sem ako se balet ne racuna, i fitnes u srednjoj
/ al sam uvek navijala kada su drugi igrali, posebno devojke, naravno samo zbog timskog duha, ne zbog ozonojanih borbenih devojaka u sorcevima
![]()
![]()
Originally posted by *PiNkLoVe*
A jos si psihicki labilna) (status)
)
Originally posted by ZaljubljenaSamo se ti ponosi svjim idiotlukom. Tebi lepo, a idiotluk nas ostalih manje dolazi do izrazaja, dakle, dvostruka korist:))Originally posted by *PiNkLoVe*
)
Aha...i ponosim se time... (moram da prestanem da se ponosim mojim idiotlukom)![]()
Originally posted by *PiNkLoVe*Originally posted by ZaljubljenaSamo se ti ponosi svjim idiotlukom. Tebi lepo, a idiotluk nas ostalih manje dolazi do izrazaja, dakle, dvostruka korist:))Originally posted by *PiNkLoVe*
)
Aha...i ponosim se time... (moram da prestanem da se ponosim mojim idiotlukom)![]()
Originally posted by kazanova2007Ovo me podesca na mene:opacupa:
ima jos toga,da ne nabrajam....Kad vidim neku cicu na ulici,blejim ko kreten![]()
Originally posted by kazanova2007Aj tink aj em in lov
Sto se tice mene,mislim da se vidi iz aviona da sam gay(da ne kazem lezbejka)![]()
Butch_ica ,hodam ko' musko,volim sport (fudbal,kosarku,odbojku,rukomet,trenirala dzudo-karate,teretana....)ima jos toga,da ne nabrajam....Kad vidim neku cicu na ulici,blejim ko kreten
Nosim muski sat,nemam nokte,prsten na palcu,pusim ko' turcin gde god stignem...Brate, nisam ni malo zenstvena...Sta cu
![]()
Tako da,i ako se nisam outovala (jos uvek) mislim da mi pise na celu "GAY"![]()
![]()
![]()
Originally posted by devokICAOriginally posted by kazanova2007Aj tink aj em in lov
Sto se tice mene,mislim da se vidi iz aviona da sam gay(da ne kazem lezbejka)![]()
Butch_ica ,hodam ko' musko,volim sport (fudbal,kosarku,odbojku,rukomet,trenirala dzudo-karate,teretana....)ima jos toga,da ne nabrajam....Kad vidim neku cicu na ulici,blejim ko kreten
Nosim muski sat,nemam nokte,prsten na palcu,pusim ko' turcin gde god stignem...Brate, nisam ni malo zenstvena...Sta cu
![]()
Tako da,i ako se nisam outovala (jos uvek) mislim da mi pise na celu "GAY"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!