Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Snow_Crystal
Vedzbam vedzbam da pohvatam sve vase nacine izrazavanja. :teg2:
Ajmo sad ontopic lezbejkice imaju specifican nacin ponasanja u gay klubovima :rotflmao:
hm?
VASHE?
hm, hm!
By Snow_Crystal
Mislim na forumase.Svako se zeza drugacije,svako ima svoje fore pa se prilagodjavam..Kapis? :domino:
Korisnikov avatar
By shishmish
Mislim na forumase.Svako se zeza drugacije,svako ima svoje fore pa se prilagodjavam..Kapis? :domino:
tuci me jos malo pa cu skapirati :) :lol:

pa i ti si forumas....
Korisnikov avatar
By keramicharka
ovo sam nashla na jednom blogu ali mi ovde lepo upada kao odgovor na postavljeno pitanje:cobanica:

Do you have the intense moments when something is about to happen and you feel that something very important is coming up like a strange coincidence which isn’t really a coincidence but you can’t really say what it is not without ruining the moment so you should just let it happen because today everything comes together in this one coincidence which you’ll look back on, smiling and sometimes wondering what life would have been like if it hadn’t happened but not too long, because you`ll just be grateful that it did happen and that moment is now, at this very moment this magical moment when it’s actually going to happen! …and nothing happens? I have that as well.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by shishmish

hej ljudi, ja ne generalizujem!

svi labudovi su beli
labud je ptica =>

ne kazem ja da je vecina leca igralo fudbal
vec da vecina devojaka koje su igrale fudbal u detinstvu - su lece
skapirala sam te odma, samo sam konstatovala da je najsigurniji nacin pitati:D
ja sam posebno slaba na lece koje su igrale fudbal...:D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da me je neko pitao ovo pre par godina samo bih slegla ramenima i rekla NE ZNAM ali sad sam u jedno sigurna. SVE LEZ devojke su isto gradjene,malo setaju kukovima,totalno imaju drugaciji pogled od str8 devojaka.Ma to se jednostavno oseti kad prodjes pored neke iz tvog "roda".
???????????????????
Mogla bi da odrzis i kratak kurs :) nama koje to ne prepoznajemo. Ja sam skepticna, ali ako ima neke istine u tome rado bih procitala neki iscrpniji opis. Hajde malkice, raspisi se:), udji u detalje, bila bih zahvalna. :pop: :kuvar: :hekla:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by devokICA
Originally posted by shishmish

hej ljudi, ja ne generalizujem!

svi labudovi su beli
labud je ptica =>

ne kazem ja da je vecina leca igralo fudbal
vec da vecina devojaka koje su igrale fudbal u detinstvu - su lece
skapirala sam te odma, samo sam konstatovala da je najsigurniji nacin pitati:D
ja sam posebno slaba na lece koje su igrale fudbal... :D
:lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Pa ne mora da znaci... nikad se ne zna... Imas devojaka kod kojih se to vidi na km i nekih za koje ne bi pomislila da bi stapom pipnule devojku...a u stvari...

Ne mozes sa sigurnoscu znati dok ti ona to ne kaze ali mozes naslutiti na osnovu hoda,oblacenja,noktiju,pogleda...

Inace...ne znam da li je to slucajnost ili sta...sve lez devojke koje znam,iako ih ne znam puno, igrale su fudbal...:zvezdas:
By Swanheart
bas sve su igrale fudbal :hmm:
a sta cemo sa nama koje smo igrale odbojku...cek...to znaci da nisam lezbaca :misli:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Swanheart
bas sve su igrale fudbal :hmm:
a sta cemo sa nama koje smo igrale odbojku...cek...to znaci da nisam lezbaca :misli:
Ma cero ti si lezba i po! Veceras ce da se uvere kako sam u pravu... :smilegrin: :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Hys.
ja nisam igrala nijedan sport /sem ako se balet ne racuna :giggle: , i fitnes u srednjoj :maska: / al sam uvek navijala kada su drugi igrali, posebno devojke, naravno samo zbog timskog duha, ne zbog ozonojanih borbenih devojaka u sorcevima :vruce: :cheer:
By Dionysus
Ја се не слажем са доста тога што је овде речено. (гле чуда!)
Нисам никада била тимски играч и у центру дешавања, али када сам била мања нисам волела ни луткице (мислим хелло, то је ипак обојени комад пластике), али ни нпр. аутомобилчиће, пластичне пушке и слично. Мењала сам се сличицама (ми салвете и нисмо нешто скупљали) и свим тим стварима. А од свих игара сам највише волела друштвене игре (типа игре картама, монопол, ризико и слично). Спортом се не бавим активно, никада и нисам (лоша сам у томе, а ја не желим да радим ствари које ми не иду, мислим, која је поента да тренирам неки спорт, ако ћу бити најгора у екипи?!) осим аеробика :)
Шта знам, волим да шопингујем, обожавам козметику, да се средим и све што уз то иде. Носим и сукњице, хаљинице и бла-бла. Свим ми кажу да не би рекли да гледам девојке (ту укључујем и стрејтере, моју садашњу, њених пар пријатељица, моју драгу бившу (ако неко има искуства-то је она)).
Тако да сматрам да је то да све личимо једне на друге предрасуда. Мислим онда бисмо могли рећи да су све девојке које прате моду обучене исто и још много тога.
Мада, била сам додуше у Алијанси само једном, чињеница је да доста девојака (нарочито буч екипица) фура неки сличан фазон у одевању и понашању.
Korisnikov avatar
By Dina
ja nisam igrala nijedan sport /sem ako se balet ne racuna :giggle: , i fitnes u srednjoj :maska: / al sam uvek navijala kada su drugi igrali, posebno devojke, naravno samo zbog timskog duha, ne zbog ozonojanih borbenih devojaka u sorcevima :vruce: :cheer:
Ja sam trenirala dzudo. Fudbal inace nisam igrala a i ovako mi je najgori sport ali kad je na fizickom bio obavezan (nekoliko casova) bila sam stalno u ekipi jer mi je "lezao". Ali se slazem sa Pink da bavljenje odredjenim sportom, igre iz detinjstva pa i odevanje i izgled nista ne moraju da znace. Vise ljudi teze da se svrstaju u neku grupu pa onda pronalaze razne razloge da su tu pripadali od rodjenja pa na dalje. A ko zna da li se dobro secaju ili ko zna koliko se ljudi ponasalo na taj nacin a da sada nisu u toj grupi.
By Dionysus
Управо тако. То што се мени свиђају девојке није разлог да се не одевам модерно, не носим сукње и хаљине, не волим розе боју (Е, па, обожавам је, али ону лепу, нежну беби-розе), плишане играчке и понашам се релативно женствено.
А опет ако се жена осећа лепше у тренерци, кошуљљмљ, дуксевима, патикама, мартинкама, чему год,без шминке и сл. то не значи да она мора бити лезба, већ је то просто њен стил облачења.
А и за интереспвања исто, мислим, имам другарицу (па, више познаницу, али небитно) која је скроз стр8, облачи се по последњој моди и све то, али обожава фудбал и нема те силе да је одвојиш од тв-а кад је лига шампиона :) )
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ni ja nisam igrala fudbal ni volela pistolje i sl....al eto i ja sam lez...:beba:
By Dionysus
A jos si psihicki labilna :) ) (status)
:) )
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by *PiNkLoVe*

Aha...i ponosim se time... (moram da prestanem da se ponosim mojim idiotlukom):zid:
Korisnikov avatar
By FastForward
odgovaram na temu... prosto vidim kako me neko gleda kad prica samnom, bilo musko ili zensko, vidim. Sto se devojaka tice, nacin odevanja i frizura (po tome se vidi dal se druzi sa gay ljudima, jer najveci uticaj na ono pokazujemo svojim izgledom ima sredina u kojoj se krecemo), dalje... gestikulacija, drzanje, znacenje tetovaza (ako je tetovirana), teme za razgovor,stavivi,tendencija ka feminizmu, koriscenje gay terminologije u govoru, itd itd... to je nesto sto ljudi zovu gaydar, ali nije u pitanju nikakav "dar", prosto prepoznas ljude zato sto ne umeju dobro da se kriju :)
By Dionysus
Originally posted by Zaljubljena

Aha...i ponosim se time... (moram da prestanem da se ponosim mojim idiotlukom) :zid:
Samo se ti ponosi svjim idiotlukom. Tebi lepo, a idiotluk nas ostalih manje dolazi do izrazaja, dakle, dvostruka korist:))
Korisnikov avatar
By Galadriel
Jako mi je drago sto postoji ova tema posto me jako interesuje, ali nazalost ne postoji nesti sto bi moglo da se oznaci kao lez / bi identitet u smislu prepoznavanja na osnovu bilo kojih psihickih obelezja ili fizickih karakteristika.

Ona koja zeli da se prepozna ce to pokazati, ona koja ne zeli ce to vesto kriti. Mislim da postoji isto toliko fem koliko i buch devojaka, zena s tim sto su fem mnogo manje vidljive. Takodje mislim da je neuporedivo veci procenat lezbejki i bisex devojaka koje nikad nece ispoljiti svoju sexualnost ili ce to raditi izuzetno retko. :closet:
Korisnikov avatar
By FastForward
naravno da svuda ima svakakvih, da se ne mogu svi prepoznati i da ne postoji kakrakterna osobina zajednicka za sve lez i bi devojke,posto bi automatski morala biti vezana za seksualnost (jer je to ono sto je ovim zenama zajednicko). Poenta je u tome sto ne moze da se opovrgne uticaj socijalne sredine na bilo koju licnost, hteli mi to ili ne, sredina ima ogroman uticaj na ono sto ispoljavamo u svakodnevnom ponasanju, a to je naravno vid prilagodjavanja sredini. Pretpostavljamo da su zene sa homoseksualnim afinitetima na zapadu u srednjem veku izgledale mnogo drugacije nego u Srbiji i da su sve one izlegale mnogo drugacije nego gay zene danasnjeg vremena. Zato kazem da je moguce prepoznati lez devojku, bila ona buch ili femme, jer ce svojim ponasanjem odati kakvo joj je okruzenje. To se naravno odnosi samo na one koje se krecu u gay krugovima. Neko ko nikad nije video gay osobu a ima gay sklonosti,ponasace se onako kako se ponasaju ljudi koji ga okruzuju, i za tu osobu bi se tesko moglo reci da je gay.
Trazenje zajednicke karakterne osobine na osnovu zajednickih seksualnih preferencija je generalizacija tj isto kao kad kazete: "crnogorci su lenji" ili "pirocanci su skrti" ili "nemci su hladni i proracunati"... To mozda i jeste tako, ali ni u kom slucaju nije urodjeno vec steceno odn usvojeno pod uticajem sredine
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

Aha...i ponosim se time... (moram da prestanem da se ponosim mojim idiotlukom) :zid:
Samo se ti ponosi svjim idiotlukom. Tebi lepo, a idiotluk nas ostalih manje dolazi do izrazaja, dakle, dvostruka korist:))

Nista se ti ne brini dodje i vas idiotluk do izrazaja:giljotina:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Sto se tice mene,mislim da se vidi iz aviona da sam gay(da ne kazem lezbejka) :ubise:

Butch_ica ,hodam ko' musko,volim sport (fudbal,kosarku,odbojku,rukomet,trenirala dzudo-karate,teretana....) :drama: ima jos toga,da ne nabrajam....Kad vidim neku cicu na ulici,blejim ko kreten :ubise: Nosim muski sat,nemam nokte,prsten na palcu,pusim ko' turcin gde god stignem...Brate, nisam ni malo zenstvena...Sta cu :ubise:

Tako da,i ako se nisam outovala (jos uvek) mislim da mi pise na celu "GAY" :glupan: :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Interesantno :psiholog:

Sta je interesantno :opacupa: :cheer:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kako opisujes sebe... :grin: :nokti:
Originally posted by kazanova2007

ima jos toga,da ne nabrajam....Kad vidim neku cicu na ulici,blejim ko kreten :ubise:
Ovo me podesca na mene:opacupa:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Kako opisujes sebe... :grin: :nokti:

ima jos toga,da ne nabrajam....Kad vidim neku cicu na ulici,blejim ko kreten :ubise:
Ovo me podesca na mene:opacupa:

:bye: :yay: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sto se tice mene,mislim da se vidi iz aviona da sam gay(da ne kazem lezbejka) :ubise:

Butch_ica ,hodam ko' musko,volim sport (fudbal,kosarku,odbojku,rukomet,trenirala dzudo-karate,teretana....) :drama: ima jos toga,da ne nabrajam....Kad vidim neku cicu na ulici,blejim ko kreten :ubise: Nosim muski sat,nemam nokte,prsten na palcu,pusim ko' turcin gde god stignem...Brate, nisam ni malo zenstvena...Sta cu :ubise:

Tako da,i ako se nisam outovala (jos uvek) mislim da mi pise na celu "GAY" :glupan: :lood: :lol:
Aj tink aj em in lov :love:
:drama: :dude:
Korisnikov avatar
By Hys.
ah da, samo da dodam-mislim da me nista tako ne odbija kao kad vidim da "butch" zena ima nokte :videlaizbunjenojojbuljilauruke:
Mislim.....valjda je jasno zasto, ne;)
to ko onaj vic kako jezevi vode ljubav-pazljivo, tako kapiram da je i seks sa zenom koja ima duge nokte :nesiguran:
Korisnikov avatar
By vremecuda

Aj tink aj em in lov :love:
:drama: :dude:

Slatkis moj :cvece: :cvece: :cvece:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!