Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
ne...pre sam mozda i mogla da oprostim ( mladost - ludost )...ali sad ne...ne varam i ne volim prevare.
By pčelica
Originally posted by urbanbg
Da li oprastate prevaru, kada se desi a i kada je u pokusaju?
:fuckbed:

Ja sam imala veoma različite stavove
u pogledu toga kako bih odreagovala
u tom momentu.
Sad se nešto zamišljam kako bih imala
baš baš emotivan tren bacanja žive sode
u lice uz vrištanje "kurvoooooo"!
(mis'im, imam kompletno odrađen scenario
u glavi baš svega, mimike, pokreta, tog dela
gde otvaram bočicu... heh.)
Korisnikov avatar
By Kittrie
a sSta je PREVARA ??

miSSim, jel to nije kao veri subJektivno obRadjen pojam??
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by urbanbg
Da li oprastate prevaru, kada se desi a i kada je u pokusaju?
:fuckbed:
Hm...zavisi kako gledate na to:roll:
Korisnikov avatar
By Draco
Uh, zavisi od mnogo faktora:

1 Da li je u pitanju neko ko mi bas znaci. Ako jeste, vece su sanse da cu oprostiti, mada ni to nije 100% sigurno jer su, na neki nacin, vece sanse da oprostim nekome ko mi manje znaci iz razloga sto ce me samim tim taj cin manje povrediti. :misli:

2 Stadijum veze. Ako je na samom pocetku - tesko da bih oprostila. Mislim, kao lepo nam je, tek se upoznajemo, pucaju leptirici i to, a ona se tamo jebendishe sa nekim drugim.. More m'rsh! Da je poodmakla veza, pa kao moze da se vadi na to da se uzentala gde sve to vodi, kao postaje ozbiljno, to je plasi, nja, nja, tako neka sranja pa i da prodje.

3 Sa kim. Ako je sa nekim unknown piplom vece su sanse da oprostim nego ako me prevari sa nekom svojom bivsom ili, naopako, nekim svojim or/and mojim kompicem jer kontam da je u prvom slucaju impulsivno deljanje bez emocija.

3 b) Sa tipom - no fcn way da predjem preko toga. Ja posle nekog bubuljicavog kromanjonca da zalazim tamo?! Da, da, ali jedino u njenim snovima.

4 Na koji nacin. Ako je u pitanju privatavanje na jedno vece - ogromne su sanse da cu oprostiti <i, najverovatnije uraditi isto, cisto da pocnemo od pozitivne nule>. Ako je u pitanju sex na jedno vece, tu vec nisam tako velikodusna u prastanju, mada sam svakako velikodusnija nego da je u pitanju shema, bez ili sa sexom included. Za shemu bih je najverovatnije ukantala jer nisam joj ja tamo neko da na meni vaga sta hoce i sa kim, moze kevu svoju da voza, mene ne. To licemerno hoce kaki, nece kaki ne trpim.

5 Kako saznam. JAKO bitan faktor. Ako saznam od devojke licno, jos se i da razmatrati, ako saznam od nekog drugog nema sanse da uopste dodje do faze procesovanja - game over.

Cak i da oprostim, ne bih zaboravila i taj cin bi doveo do nepovratno izgubljenog poverenja i ama bas nikada ne bi moglo da bude isto. Eto, lakse me je ne prevariti, nego prolaziti kroz sve ovo. :cool2:

Mada, da postoji neka pravda u ovom univerzumu, devojka bi trebalo da me prevari sa svim mojim najblizima da bih ja izgladila odnose sa sopstvenom karmom.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ne... :sudija:
Kad sam s nekim,ne svrljam sa strane.Ukoliko se desi da postoji indicija ka tome,onda lepo sednem i pricam sa tom osobom da vidim u cemu je problem :sudija: Jel ocigledno da postoji problem cim sam "pozelela"da je prevarim.Znaci da nesto nije u redu u toj vezi....Da skratim......NE :sudija: :sudija: :sudija:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kazanova2007
Ne... :sudija:
Kad sam s nekim,ne svrljam sa strane.Ukoliko se desi da postoji indicija ka tome,onda lepo sednem i pricam sa tom osobom da vidim u cemu je problem :sudija: Jel ocigledno da postoji problem cim sam "pozelela"da je prevarim.Znaci da nesto nije u redu u toj vezi....Da skratim......NE :sudija: :sudija: :sudija:

Bla, bla, bla... :lol: Da te ne znam, pa i da poverujem. Ovako cjemo ti i ja za koji dan opet da razglabamo na sve te teme. ;)

:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By decko
Mozda bih i oprostio, zavisi od osobe i situacije, ali NIKAD ne bih zaboravio :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Opraštam jedino zlatiborske zore, eventualno ( ali samo eventualno ) i mesečinu iznad mora Crne Gore...
Ostalo ne opraštam.
:)
By Çâðê_DUP
Originally posted by decko
Mozda bih i oprostio, zavisi od osobe i situacije, ali NIKAD ne bih zaboravio :ozbiljan:
Ovo mi nije nikad bilo jasno..pa ako već oprostiš, onda si i zaboravio, mislim, šta znači onda sam čin oprosta, ako ne zaboraviš. I da se ipak nešto promenilo. Onda znači da nisi zaista oprostio. :neznam:

Hajde malo da odajemo tajne...

Svojevremeno sam gledala jednu personu (ne mogu da je nazovem ex, nemam stomak za tu reč) kako se šeta sa navodnim "dečkom", glumeći str8 ribetinu i to meni ispred nosa. Nisam obraćala pažnju na to. Posle toga me je jurila, nije joj bilo jasno kako ja to da ne reagujem. Na prevaru tog tipa zaista ne reagujem vidnoemotivno, samo me nema. I persona se toliko istresira da joj isto više ne padne napamet.

Dosad nisam bila u vezi. Tj nisam bila onako kako ja zamišljam vezu. Ali, imam neke čudne, ekstemne reakcije na to, mogu tako da kažem, naprosto me prevara možda pogodi na drugi način. Kao da je neko izvadio ovu sivu kutijicu zvanu mozak i stavio drugu kutijicu na to mesto u kojoj nema empatije, niti čak ljutnje ka osobi koja me je prevarila. Čak se nasmejem kad mi to kaže u lice ili ako čujem. :lol:
Naravno, ja njoj smireno stavim do znanja da moram odmah da joj vratim istom merom. Onda nastaje histerija i cimanje za ruku i suze. Svi smo mi pomalo sadisti :)
Ne kažem da ja tu osobu ne volim, inače ne bi bilo teksta :)

Eh, ja i ta moja persona :)

E sad, ukoliko manje volim tu osobu, prekidam momentalno kontakt, bez mnogo objašnjavanja. Čak mi dođe i lakše da se to sve na vreme i lepo iskristalisalo. :volinevoli:

Naravno, setite se one iz Biblije, čuvene sentence, da se prevara izvrši najpre u srcu, pa i na pomisao i želju da budete s nekim drugim i da vam znači, makar i ne došlo do fizičke prevare, tako da kažem, vi varate svog partnera.
By brdja
ne baš ... a i ako bih oprostio prevaru ... debelo bih to naplatio ... nisam od smernih likova .. više sam predator ... ako se ne sviđa nekome moja uloga alfa-mužjaka .. neka ide ...:sw:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Angelina777
Ovo mi nije nikad bilo jasno..pa ako već oprostiš, onda si i zaboravio, mislim, šta znači onda sam čin oprosta, ako ne zaboraviš. I da se ipak nešto promenilo. Onda znači da nisi zaista oprostio. :neznam: ........
Pa to ti je, da se ne lažemo , običan ogoljeni prostor za kasniju manipulaciju, nabijanje na nos i igranje na kartu osećaja krivice kod "grešnog" partnera, kad posle poželimo da ga primoramo da učini nešto po našoj volji.
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Pre par miliona godina:

"on ce da se ljubi sa drugom zenom..pa to tako ne moze..zbogom"

I sve tako dok jednog dana ne naletis na nekog koga volis vise od svog ega..e onda bude malo nezgodno..i ne znas u koju rupu da se sakrijes da bi donela pravu odluku..a onda jednostavno ukapiras da to nema veze sa ljubavlju..i nastavis da volis..

Prevaru - flertovanje, sex, ljubljenje, pa cak i paralelnu vezu oprastam sve dok je moje vreme i dalje moje vreme i dok ja ne trpim zbog te druge osobe..ustvari cak i ne oprastam nego jednostavno znam i to je to..sve dok se stvari u nasem odnosu ne menjaju..

Prevaru sa odredjenim ljudima i na odredjenim mestima - e to je posebna kategorija. Nas krevet je off limits i neoprostiv. Isto vazi i za par zena..sve ostalo ne utice na ljubav i postovanje..

Sto ne znaci da bi se isto osecala u sledecoj vezi..sve je stvar dogovora pretpostavljam..i ljudske prirode..
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Jednom sam oprostila, meni je bilo oprastano...

Zavisi sa kim si u vezi, odnosno koliko ti je do tog nekog stalo,
i bas kao sto je ms-dynamite rekla "I sve tako dok jednog dana
ne naletis na nekog koga volis vise od svog ega", verujem da tada
moze da se predje preko svega i oprosti.

Moj odgovor je da.
Korisnikov avatar
By starky
ja bih zelela da mogu,ali :nope: ...jednostavno ne mogu...
Korisnikov avatar
By milichica
ja mislim da je moj odgovor zapravo- ne.. zavisi naravno, kao sto je vec receno, o kome je rec tj. koliko nam je vazna veza, kao i sa kim je prevara bila.. meni je, sem toga da li cu 'oprostiti' u smislu nastaviti da budem sa nekim, vazno i kako se sa svim tim osecam.. ja sam skoro 'oprostila' jer je ona meni bila vaznija od svega.. ali znam koliko me je to rasturalo, i koliko nisam mogla u nekim trenutcima to da smestim u 'bilo i proslo'. i tako sam se sama sa sobom maltretirala skoro godinu dana.. toliko sam zelela da smo zajedno, a toliko nisam znala sta da radim sa prevarom...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Zavisi kome..

Neke osobe su vredne da im se oprosti prevara,
jer su vam srodne duse i provesce te sa njima
ceo zivot...

A neke osobe nisu vredne, jer su samo par stanica
sa vama, i silaze vrlo brzo.. i takvim osobama
ne treba oprostiti jer Vas ne postuju i ne cene,
a da ne govorim o ljubavi...

Zivot se ne planira, zivot se zivi,
ali morate postovati one koje volite,
da ne kazem one koje volite najvise na svetu...

:gric:
Korisnikov avatar
By leobg
Ne, ne oprastam. Kao sto ne oprastam i muvanje pre raskida, odnosno trazenje novog sponzora, a spavanje sa deckom dok ne naidje bolja prilika.
Korisnikov avatar
By Dina
Verovatno ne bih :sudija: Ukoliko bih bila u vezi gde imamo dogovor o vernosti.

U slobodnoj vezi se ne bih bas preterano uzbudila ako bi nekog muskarca i zaboravio... pa ne moze covek bas sve da pamti ;) :lol: (to nije krsenje dogovora mada ja volim iskrenost i vise volim da znam)
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
kad oprostam onda i zaboravimljam , mada ne kazem da sam sve oprastala ..

mada ako skontam da neko pokusava da napravi budalu od mene , odlazim bez ijedne reci... ako se prierem da ne napravim scenu...
:giljotina:

znaci... ne smeta mi da osoba koja je samnom bude s drugim ljudima , ma koliko je volim ... ali ne sme da me laze... to ne oprastam! to je za mene najveca prevara...
Korisnikov avatar
By Shadow
Da li sex sa drugom osobom znači i prestanak ljubavi prema stalnom partneru? Mislim da ne. Posmatram to kao trenutno zadovoljstvo, strast. Naravno, na prvom mestu je iskrenost. Ne bih mogla da podnesem da me neko gleda u oci i pokusava da me ubedi u suprotno... To ne oprastam...
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by *deni*
Originally posted by Angelina777
Ovo mi nije nikad bilo jasno..pa ako već oprostiš, onda si i zaboravio, mislim, šta znači onda sam čin oprosta, ako ne zaboraviš. I da se ipak nešto promenilo. Onda znači da nisi zaista oprostio. :neznam: ........
Pa to ti je, da se ne lažemo , običan ogoljeni prostor za kasniju manipulaciju, nabijanje na nos i igranje na kartu osećaja krivice kod "grešnog" partnera, kad posle poželimo da ga primoramo da učini nešto po našoj volji.
@ Angie - nije bas tako...ja bih zaista oprostio ali vise nikad ne bih mogao da imam poverenja u tu osobu i verovatno bi hiljadu sitnica u trenutku znalo da me povredi kad bi me nesto asociralo na to i na taj nacin kazem 'ne bih zaboravio' a ne tipa da kazem da sam oprostio a nisam.

@ Deni, gresis, bar u mom slucaju posto ako ista mrzim to je ta vrsta manipulacije s obzirom da sam odrastao sa ocem koji je samo to znao da radi, a veruj mi s njim nemam nista zajednicko osim iste krvne grupe i tako ce i ostati. :)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da,prastam ali i vracam:freddy:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
ako je to devojka koju volim i s kojom sam dugo,verovatno ne bih mogla,a ako je neka kratka veza
popuno mi je nebitno sta radi,tako da sto bih oprastala nekom ko mi u startu ne znaci puno.
Korisnikov avatar
By Dzi
..prevaru :yes: .. pitanje koje vrste, uzroka i posledice ;) :zongler:
Korisnikov avatar
By Tomek
Zavisi od milion faktora...
Mislim da bih u nekim slucajevima i zbog same pomisli na prevaru :ostrisekiru:
A ponekad - "Siroko ti polje... Ali dodji do jutra..." :pucaodsmeha: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Vespertine
U pochetku nisam nikome nishta prashtao i sve je bilo ok... Kad sam pocheo da prashtam sve se izvrnulo tako da na kraju josh ja ispadoh grbav pred svetom...

Nema vishe cile mile, vracam se na oprobanu i jednostavnu formulu - Kad je neko govno, pusti vodu za njim:pop:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!