Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by urbanbg
Da li oprastate prevaru, kada se desi a i kada je u pokusaju?
![]()
Originally posted by urbanbgHm...zavisi kako gledate na to:roll:
Da li oprastate prevaru, kada se desi a i kada je u pokusaju?
![]()
Originally posted by kazanova2007
Ne...![]()
Kad sam s nekim,ne svrljam sa strane.Ukoliko se desi da postoji indicija ka tome,onda lepo sednem i pricam sa tom osobom da vidim u cemu je problemJel ocigledno da postoji problem cim sam "pozelela"da je prevarim.Znaci da nesto nije u redu u toj vezi....Da skratim......NE
![]()
![]()
![]()
Originally posted by deckoOvo mi nije nikad bilo jasno..pa ako već oprostiš, onda si i zaboravio, mislim, šta znači onda sam čin oprosta, ako ne zaboraviš. I da se ipak nešto promenilo. Onda znači da nisi zaista oprostio.
Mozda bih i oprostio, zavisi od osobe i situacije, ali NIKAD ne bih zaboravio![]()
Originally posted by Angelina777Pa to ti je, da se ne lažemo , običan ogoljeni prostor za kasniju manipulaciju, nabijanje na nos i igranje na kartu osećaja krivice kod "grešnog" partnera, kad posle poželimo da ga primoramo da učini nešto po našoj volji.Originally posted by deckoOvo mi nije nikad bilo jasno..pa ako već oprostiš, onda si i zaboravio, mislim, šta znači onda sam čin oprosta, ako ne zaboraviš. I da se ipak nešto promenilo. Onda znači da nisi zaista oprostio.
Mozda bih i oprostio, zavisi od osobe i situacije, ali NIKAD ne bih zaboravio![]()
........
Originally posted by *deni*@ Angie - nije bas tako...ja bih zaista oprostio ali vise nikad ne bih mogao da imam poverenja u tu osobu i verovatno bi hiljadu sitnica u trenutku znalo da me povredi kad bi me nesto asociralo na to i na taj nacin kazem 'ne bih zaboravio' a ne tipa da kazem da sam oprostio a nisam.Originally posted by Angelina777Pa to ti je, da se ne lažemo , običan ogoljeni prostor za kasniju manipulaciju, nabijanje na nos i igranje na kartu osećaja krivice kod "grešnog" partnera, kad posle poželimo da ga primoramo da učini nešto po našoj volji.Originally posted by deckoOvo mi nije nikad bilo jasno..pa ako već oprostiš, onda si i zaboravio, mislim, šta znači onda sam čin oprosta, ako ne zaboraviš. I da se ipak nešto promenilo. Onda znači da nisi zaista oprostio.
........
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!