Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by KiwiDa..cudno je to...i ja trazim muskarca koji ce mi sluziti, voleti samo mene, maziti se s drugim frajerima, a da im ja naredjujem....obozavam gledati dva frajera kako se maze...uz sve volela bih i jednu cicu povremeno samo za mene ...Originally posted by trampVidim ja da je ovo početak jednog divnog prijateljstva ... što se tiče lezbejstva i biseksualnosti, slažem se ... ali bilo bi lepo da ovde negde postoji žena koja bi mogla da voli jednog muškarca (mene) i mnogo žena
necemo te bijemo![]()
kako prava lezbaca da bude bi ... ako je 100% lezbaca ne moze istovremeno biti bi po definiciji, ne? a pale i mene pederi![]()
ima par slatkih koji navrate u lezbacku kafanu u NY pa se lepo pofataju na moju veliku radost![]()
...
Originally posted by SabotagENemoj pričati?
Ako je tema ZENSKI adut onda treba izabrati izmedju stvari koje muskarci nemaju.
Onda to bude zenstvenost,jel?Osim ako ne racunamo feminizirane muskarce.
![]()
Originally posted by SabotagEŠto ne bi "pametovala"? Pa, forum i služi za diskutovanje.
Zene imaju a muski pol ne?To si napisala.Pa ja koliko se razumem u muskarce i muski pol,mislim da znam sta to oni imaju a mi nemamo i obrnuto.Ali dobro,u svakom slucaju necu da pametujem,i onako ih ovde ima dosta koji to rade.
Originally posted by SabotagE
A sto se medjunozja tice,ne bih komentarisala,od takvih misli krene mi voda na...usta.
Originally posted by SabotagESram te bilo
Deriste,imala bi i ti snage kada bi malo manje spopadala zene,a malo vise pratila teme na forumu...![]()
![]()
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...E, mojne mene da stavljate tamo gde se pominje medjunozje, nisam ja tu nista kuvala, ja sam zauzeta zena..Originally posted by SabotagE
A sto se medjunozja tice,ne bih komentarisala,od takvih misli krene mi voda na...usta.
![]()
Postoji u2u za intimna pitanja... Pored toga msn... I na kraju Zwezdica...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!