Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by devokICA
Originally posted by kazanova2007
Sharm....Inteligencija....Energija... :blenta:
upravo tako :up:

:mazi: :poklon: :sweet: :cvece:
Korisnikov avatar
By Hys.
@kazanova ka' ces da postujes u mojoj temi :dancingfever:
:gric:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by devokICA
@kazanova ka' ces da postujes u mojoj temi :dancingfever:
:gric:

Sa' cu :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
najveci zenski adut kao i muski je intuicija..jebo te sto sam dosadan...neeee grudi.. :sise:
By Dom_bi_cica
Originally posted by Kiwi
Originally posted by tramp
necemo te bijemo :mazi:

kako prava lezbaca da bude bi ... ako je 100% lezbaca ne moze istovremeno biti bi po definiciji, ne? a pale i mene pederi :sigh:

ima par slatkih koji navrate u lezbacku kafanu u NY pa se lepo pofataju na moju veliku radost :yay:
Vidim ja da je ovo početak jednog divnog prijateljstva ... što se tiče lezbejstva i biseksualnosti, slažem se ... ali bilo bi lepo da ovde negde postoji žena koja bi mogla da voli jednog muškarca (mene) i mnogo žena :D ...
Da..cudno je to...i ja trazim muskarca koji ce mi sluziti, voleti samo mene, maziti se s drugim frajerima, a da im ja naredjujem....obozavam gledati dva frajera kako se maze...uz sve volela bih i jednu cicu povremeno samo za mene ...
By Dom_bi_cica
Ah da. od uzbudjenja zaboravih navesti sta je moje uskustvo pokazalo da je najveci zenski adut....
Uz britak um, brz jezik, sarm i sve ostalo moje 8-ice ipak dobiju najvise paznje :) I od zena i od muskaraca.
By Garbo
Inteligencija.
Sharm.
Energija.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Lepota i pamet u kombinaciji, duh, pozitivnos, duhovitost. :ruzan:
Korisnikov avatar
By Insomnia
najveci adut, hm, svest o sebi i o drugima
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ako je tema ZENSKI adut onda treba izabrati izmedju stvari koje muskarci nemaju.
Onda to bude zenstvenost,jel?Osim ako ne racunamo feminizirane muskarce.
:glupan:
By ...Sitnicava...
Originally posted by SabotagE
Ako je tema ZENSKI adut onda treba izabrati izmedju stvari koje muskarci nemaju.
Onda to bude zenstvenost,jel?Osim ako ne racunamo feminizirane muskarce.
:glupan:
Nemoj pričati?

Ženstvenost nije adut jer muškarci nemaju tu karakteristiku, pa je zato ne možemo ni porediti.

Ja sam temu doživela kao iznošenje onoga što žene imaju, a muški pol ne, dakle neka karakteristika po kojoj smo u prednosti - naš ADUT.

A mislim da sve što imaju žene (često naglašavana odmerenost, inteligencija, šarm...) poseduju i oni.

To je to.

;)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Pa ako je tako onda ispada da je polni organ najveci zenski adut?
Korisnikov avatar
By SabotagE
Zene imaju a muski pol ne?To si napisala.Pa ja koliko se razumem u muskarce i muski pol,mislim da znam sta to oni imaju a mi nemamo i obrnuto.Ali dobro,u svakom slucaju necu da pametujem,i onako ih ovde ima dosta koji to rade.
By ...Sitnicava...
Zene imaju a muski pol ne?To si napisala.Pa ja koliko se razumem u muskarce i muski pol,mislim da znam sta to oni imaju a mi nemamo i obrnuto.Ali dobro,u svakom slucaju necu da pametujem,i onako ih ovde ima dosta koji to rade.
Što ne bi "pametovala"? Pa, forum i služi za diskutovanje.

Nego...

Ja sam stava da ne postoji ni jedna osobina koju muškarci imaju, a mi ne. Da je sve to isto, individualno. Ako želiš, nabroj te karakteristike, zanima me...

:cekam:
Korisnikov avatar
By SabotagE
...Posto je ovo gej forum i posto u vecini tema raspravljamo o gej ljudima i posto smo mi gej,onda smatram da je najveci zenski adut upravo to sto zena zenu najbolje poznaje,sto ponekad ume da bude i lose,ali necemo sad o tome.
Uh,kad postujem ispod sitnicave imam tremu kao da odgovaram pred profesorom predmet koji nisam dobro naucila.
By ...Sitnicava...
:lol:

Ne znam čemu sada strah, onu bolesnu mačku sa avatara sam davno uklonila... :lol:

Pazi - adut kao osobina. Naprimer, muškarci se smatraju (navodno) karakternijim, odlučnijim od žena uopšte uzev.

Zatim, žene su viđene kao nežnija bića od muškaraca.

Što bi reklo da je muški adut, recimo, odlučnost, a ženski nežnost.

A ja onda kažem da su to za mene gluposti jer je sve individualno.

;)
Korisnikov avatar
By SabotagE
...Ma kako bre ne znas cemu strah?!A cime se ti zanimas?
A sto se aduta tice onda neka najveci zenski adut bude razmisljanje glavom i mozgom,a ne onim izmedju nogu!
Sitnicava,jel sam polozila,jel sam polozila? :tamoamo: :tamoamo: :tamoamo:
By ...Sitnicava...
Pa, i to je individualno. :njanja:

Čime se zanimam? - Trenutno seminarskim i ovom tematikom. :P

Što se uspešnosti polaganja tiče - čim pomeneš međunožje, postajem neuračunljiva, tako da ću trezvenije glave da ti dam...

...

Odgovor na to pitanje. :lol:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Pa dobro sitnicava,rekosmo vec da je sve individualno,dakle jel moj odgovor moze da se oceni bednom dvojcicom ili padam na popravni?
A sto se medjunozja tice,ne bih komentarisala,od takvih misli krene mi voda na...usta.
Ma mislila sam iz cega je taj seminarski,tj tvoja struka je...?
Korisnikov avatar
By SabotagE
Deriste,imala bi i ti snage kada bi malo manje spopadala zene,a malo vise pratila teme na forumu... :D :wink: :njanjanja:
By ...Sitnicava...

A sto se medjunozja tice,ne bih komentarisala,od takvih misli krene mi voda na...usta.
:smeh:

Postoji u2u za intimna pitanja... Pored toga msn... I na kraju Zwezdica... :lol:

I nećemo više da off-ujemo.

A ti, Blond Brate... Ccc... :zacepi:

Ima onih koji ne poistovećuju forum sa trash zonom. :njanja:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Glavni zenski adut je individualna stvar,a glavni sitnicavin adut pored ociju je u2u. ;)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Deriste,imala bi i ti snage kada bi malo manje spopadala zene,a malo vise pratila teme na forumu... :D :wink: :njanjanja:
Sram te bilo :shamar:
Ja samo kad popijem spopadam, a ovako nikad... :bouncy:
Mislim...spopadas zene preko moje grbace...i to mi je hvala :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Aport:lol:
Budi fina,bicu fina,bice zena,bicemo happy... :D e takoc :mazi:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...

:smeh:

Postoji u2u za intimna pitanja... Pored toga msn... I na kraju Zwezdica... :lol:

E, mojne mene da stavljate tamo gde se pominje medjunozje, nisam ja tu nista kuvala, ja sam zauzeta zena.. :giggle:

Ne pravite se fine i naivne (kao sto niste) ni jedna ni druga, obe vas odlichno znam.. :P :iskusenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!