Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by svejednoE, o tome sam i ja razmisljala u vezi s time... Ja kapiram raspodelu na zainteresovanost/zaljubljenost/ljubav... Ali mnogo mi je sveze kada neko oseti zainteresovanost (mrzi da objasnjavam) cesto... K`o mladi luk u prolece... Ne zajebavam..
Mada mogu da se zainteresujem za razne osobe i vise puta dnevno.
Ali ne da se zaljubim.
Originally posted by Dinae, otprilike, tako nešto je i sa mnom
Kod mene je sve to nisko - i zainteresovanost i svidjanje i zaljubljenost... Za ogromnu vecinu ljudi sam sasvim nezainteresovana i skroz ravnodusna (kada su emocije u pitanju). Ali zato u retkim trenucima kad se zaljubim to je prava drama.![]()
Originally posted by DinaI sad znam, ti hoces da se kaze, no aj` ti reci: dal` to ima veze s tim sto si nezainteresovana ili ima veze sa ljudima koje sreces. Ja nesto verujem da je druga opcija dobitna.
Ja ne moram da se mislim...Kod mene je sve to nisko - i zainteresovanost i svidjanje i zaljubljenost... Za ogromnu vecinu ljudi sam sasvim nezainteresovana i skroz ravnodusna (kada su emocije u pitanju). Ali zato u retkim trenucima kad se zaljubim to je prava drama.
![]()
Originally posted by hlaefdige
...uvek mi je zao kada ljudi izgube tu sposobnost...ja to shvatam kao njhovu licnu tragediju, a oni koji to reklamiraju kao jako modernu hladnokrvnost, bukvalno MI SE GADE!!!!!!
Originally posted by Dinawell, ako bi bilo po forumskoj populaciji, LDP bi imao celih 126 poslanika većine i oformio bi dosad vladu... tako da ja ne bih baš rekla da je forum pouzdan uzorak za bilo šta
Meni se ovaj topic dopada jer se pokazalo da ima prilicno ljudi koji se tesko zaljubljuju... nekako mi lakse...
![]()
Originally posted by kiss addictLjubinka, ne kvari ovu bljutavu temu jos bljutavijom. Iliti ne mesaj babe i zabe.Originally posted by Dinawell, ako bi bilo po forumskoj populaciji, LDP bi imao celih 126 poslanika većine i oformio bi dosad vladu... tako da ja ne bih baš rekla da je forum pouzdan uzorak za bilo šta
Meni se ovaj topic dopada jer se pokazalo da ima prilicno ljudi koji se tesko zaljubljuju... nekako mi lakse...
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!