Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Mada mogu da se zainteresujem za razne osobe i vise puta dnevno.

Ali ne da se zaljubim.

To je drugo.

Pretpostavljam da je stvar u tome kako ko shvata zaljubljenost.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by svejedno
Mada mogu da se zainteresujem za razne osobe i vise puta dnevno.

Ali ne da se zaljubim.
E, o tome sam i ja razmisljala u vezi s time... Ja kapiram raspodelu na zainteresovanost/zaljubljenost/ljubav... Ali mnogo mi je sveze kada neko oseti zainteresovanost (mrzi da objasnjavam) cesto... K`o mladi luk u prolece... Ne zajebavam..
E, sad, mnogi mesaju zainteresovanost & zaljubljenost i to je super za njih, na laznjaka su se popeli nivo iznad...\
Neka uzivaju! Ziveli!!!
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne moram da se mislim... :lol: Kod mene je sve to nisko - i zainteresovanost i svidjanje i zaljubljenost... Za ogromnu vecinu ljudi sam sasvim nezainteresovana i skroz ravnodusna (kada su emocije u pitanju). Ali zato u retkim trenucima kad se zaljubim to je prava drama. :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dina
Kod mene je sve to nisko - i zainteresovanost i svidjanje i zaljubljenost... Za ogromnu vecinu ljudi sam sasvim nezainteresovana i skroz ravnodusna (kada su emocije u pitanju). Ali zato u retkim trenucima kad se zaljubim to je prava drama. :drama:
e, otprilike, tako nešto je i sa mnom :yes:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ja ne moram da se mislim... :lol: Kod mene je sve to nisko - i zainteresovanost i svidjanje i zaljubljenost... Za ogromnu vecinu ljudi sam sasvim nezainteresovana i skroz ravnodusna (kada su emocije u pitanju). Ali zato u retkim trenucima kad se zaljubim to je prava drama. :drama:
I sad znam, ti hoces da se kaze, no aj` ti reci: dal` to ima veze s tim sto si nezainteresovana ili ima veze sa ljudima koje sreces. Ja nesto verujem da je druga opcija dobitna.
A ono pre sto si rekla: da li je 'zaljubljivost sposobnost koja moze da se gubi & dobija' ne verujem u to... Kapiram da ce doci sa DNK/A dokazima, no ne verujem u to...
Korisnikov avatar
By Dina
Kiss addict :kiss:

Echo,
:neznam: prosto je tako... Moj decko smatra da je psihofizicki sklop koji mene privlaci redak. A za sve ostalo sam ravnodusna...
Korisnikov avatar
By Egon
iskreno sam nekog voleo samo dvaput u zhivotu ...

a dopadne mi se dnevno najmanje tri devojke i eventualno jedan tip,
sta cju kad su lepsa populacija u gradu ( u grchkoj sam dozhiveo potpuno suprotno)

a zaljubim se paaa ... recimo jednom u dva tri meseca mi neko zavrti malo mozak ...
Korisnikov avatar
By Hys.
krenuh da brojim, onako iskreno, od zabavista, kolko sam puta bila zaljubljea do moje skoro 27 godine:
--dacha, 6 razred osnovne, najbolji drug
-m., 8 razred
-b.-3 srednje
-bo.-4 srednje
-anna-1 faksa
-A.,-posle 1 faksa, do dana danasnjeg
-M.-pre godinu dana
-confucius, pre 8 meseci

Mislim da nije mnogo.
ne zaljubljujem se cesto, a voleh i volim jos uvek
dve osobe.
obe, mene potpunjuju.
konacno.
:hvala:
By spf 3000
Originally posted by hlaefdige
...uvek mi je zao kada ljudi izgube tu sposobnost...ja to shvatam kao njhovu licnu tragediju, a oni koji to reklamiraju kao jako modernu hladnokrvnost, bukvalno MI SE GADE!!!!!!

joj sestro kako si ovo lepo srochila :hail2:
hladnokrvnih mi je iskreno zao iako se njima ebe za to sto ih ja zalim, i verovatno im je i vishe nego udobno tu gde su.
a od 'hladnokrvnih' mi se oh well, baca pegla :maji: :hand:
inache lichno se zaljubljujem jako retko. chak nisam sigurna da sam nekad onako pravo i bila zaljubljena :glupan:
(sto najmanje ima veze sa hladnokrvnoscu. ako nista sushta sam suprotnost tome :colorado: )
ali npr. dovoljno je da mi se neko koliko samo svidi pa da me to drzi bas dugo, ili cesce uopste ne pusti :dude:
Korisnikov avatar
By radoznala
ne zaljubljujem se cesto, ali je intenzivno kad se desi. cesce se dogodi da se crushiram... i posle :prst:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by baby_girl
Izuzetno retko. Cini mi se da sam bila zaljubljena dvaput, ili cak samo jedanput.
I da, jos nikad nisam bila zaljubljena u devojku, onako da sam bash volela..
By Tigar89
Užasno mogu samo da kažem da sam zaljubljen već 4 godine u jednog tipa. Uvek se nešto natežemo, a na sredi ništa. Ovo leto idemo skupa na odmor i ja se nadam da će nešto konkretno da bude.

Poželite mi sreću
By Swanheart
:hmm: recimo jednom u 25 godina...sto bi znacilo da imam jos 5 godina fore
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se ovaj topic dopada jer se pokazalo da ima prilicno ljudi koji se tesko zaljubljuju... nekako mi lakse...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni se ovaj topic dopada jer se pokazalo da ima prilicno ljudi koji se tesko zaljubljuju... nekako mi lakse...

Meni nije lakse ali ajde :mazi:
Korisnikov avatar
By IriS

well, ako bi bilo po forumskoj populaciji, LDP bi imao celih 126 poslanika većine i oformio bi dosad vladu... tako da ja ne bih baš rekla da je forum pouzdan uzorak za bilo šta :neznam:
By Paris
Ne dešava se. Jer taman kad nađem nekoga ko mi se sviđa, ta osoba me uguši toliko da ne pruži šansu da se blaženo blentavo stanje javi :peca:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Paris ti mora da si mi neka sestra iz druge dimenzije :lol:
By Paris
Originally posted by Zonche

Meni nije lakse ali ajde :mazi:
Meni jeste :sweet:
By Paris
kako si pogodio ?:sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by kiss addict

well, ako bi bilo po forumskoj populaciji, LDP bi imao celih 126 poslanika većine i oformio bi dosad vladu... tako da ja ne bih baš rekla da je forum pouzdan uzorak za bilo šta :neznam:
Ljubinka, ne kvari ovu bljutavu temu jos bljutavijom. Iliti ne mesaj babe i zabe. :oklagija:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Paris
kako si pogodio ? :sweet:
Javilo mi se :hug: :mazi:
By Paris
Javilo mi se :hug: :mazi:
:obraz:

A meni bi bash prijalo jedno zaljubljivanje sada :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Zonche!
I meni vala...
I jedna lepa vezica :)

Doduse bar mi se lako neko dopadne-crush i tako to...ali mora malo vremena da prodje da se zacopam :love:
By Dionysus
ZA nekoga ko ima 18 godina smatram sebe prilicno ozbiljnom osobom, koja ne gubi glavu.
2 puta u zivotu sam volela 1) devojku sa kojom sam bila skoro 2,5 goe. u veyi i 2) sadasnju devojku sa kojom sam (za sada) nesto manje od cetiri meseca
Desi mi se s vremena na vreme da neko privuce moju paznju i da me zainteresuje (kada soliram, naravno, ovako ne), ali to ne moze da preraste u zaljubljenost, ako nema reprociteta...
Pre ove dve devojke mogu reci da me je ozbiljnije privlacila/intersovala/svidjala mi se jedna str8erka (imala sam samo 14g. da se oprostiti), ali nista nije blo, tako da to nikada nije dobilo sansu da predje u zaljubljenost ili nesto vise. I da u pauyama mi se desilo da me mozda jos 1 ili2 osone yaintersuju, onak nista preterano, ali dovoljno da par dana razmisljam o njima.
Nikako ne smatram da je nezaljubljiva priroda tragedija, cak naprotiv, smatram da ljudi koji kazu da se zaljubljuju na svakih 5 dana ili ne razlikuju zaljubljenost od svidjana/privlacnosti ili bespotrebno rasipaju svoj emotivni potencijal okolo...
Anyway, nista licno, to je samo moje misljenje...
By SUNNY B
hmmm, pa recimo da sam zaljubljive prirode pa se relativno cesto zaljubljujem, ali to su ona obicna, prolazna "vikend" zaljubljivanja - u necije ruke, ramena, kosu, nos, itd...pa se onda oladim za par dana i tako sve u krug, pritom to ne narusava moju vezu, doduse jednom jeste, ali takve stvari vise ne praktikujem, fala bogu. ako je to greh, onda cu da ispastam, ali jedino sto mogu da uradim po tom pitanju jeste da se zauvek sklonim od ljudi da bih prosto predupredila odvlacenje paznje, sto je socijalno neprihvatljivo. enivej, povremeno se zaljubim u neke u koje sam vec nekada bila zaljubljena, cesto se zaljubljujem iznova i iznova u svoju zenu i tako stalno, ali sve to sa ljubavlju nema ama bas nikakve veze. to je nesto sasvim drugo. ili cak trece. a u svakom slucaju je bolje da o tome ne pocinjem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!