Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Klasicno, kao i sa svim sto me vise uopste ne zanima u zivotu - jebe mi se da li su zivi ili ne, a o tome sta rade i sl.da i ne govorim. Nikakav kontakt.
Doduse ne volim da ih sretnem ni da ih vidim na ulici... nije zato sto su bivsi, ali... sve sam idiot do idiota i smori me kad ih vidim... :seljache: :seljache: :seljache:
Korisnikov avatar
By Dina
I mene - uopste me ne zanimaju, niti se bavim njima. Kad se sretnemo ispricamo se, sa svima sam ostala u korektnim odnosima ali se ne druzimo, niti zudim za tim sretanjem sa njima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, desavalo mi se da me zovu i da mi se ispovedaju kako, eto uprkos svim mojim navodnim manama, nisu uspeli da nadju boljeg od mene.
Ja sam uvek u tim prilikama raspolozen da saslusam te ispovesti, raspolozen sam i za neobavezni seks sa bivsima, sto da ne, a i za evociranje uspomena.
Treba pamtiti samo lepe stvari u zivotu. Ne znam cemu dramatizacije tipa " jebe mi se da li su zivi ili ne ", sto kaze LOST.
Ja ne mogu da pljujem po svojim bivsim momcima, jer sam sa njima proveo deo svog zivota, pa bih pljujuci po njima, samim tim pljuvao i sebe.
Cak i u slucajevima kada su raskidi prolazili uz svadje i skandale, ja sam sklon da kazem : Nismo pucali jedan u drugog , pa da se mrzimo, okrecemo glavu kad se sretnemo, ili bacamo kletve i anateme !
Korisnikov avatar
By Kiborg
Moje mišljenje je otprilike kao i *deni*jevo, jedino se mimoilazimo u tom delu sa seksom. Sa bivšima mi obično više nije do seksa, tj. nije se dešavalo.
Korisnikov avatar
By Nestao
sve zavisi. jedan me trenutno toliko nervira da se kajem sto sam ga upoznao. :tuc:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by *deni*
..." jebe mi se da li su zivi ili ne ", sto kaze LOST.
Ja ne mogu da pljujem po svojim bivsim momcima, jer sam sa njima proveo deo svog zivota, pa bih pljujuci po njima, samim tim pljuvao i sebe.
Deni, nisi u pravu.
u ovoj prici sam ja fer!!! jer ja kad se sretnemo na ulici imam stav da mi se jebe za njih i mirno prodjem, a oni su u 9/10 slucajeva svom "drugaru" sa kim su tad u drustvu pokazu prstom ka meni, verovatno ga time obavestavajuci da pogleda moje lepe cipele:neto: :neto: :neto: i zato sam ja fer jer mi se jebe jesu li zivi ili ne, a oni su idioti.
i ciji je stav vise fer?
ako nekom ne smeta to pokazivanje.....njegova stvar.

ko ih pljuje?!
a i da to uradim daleko bilo da bih time pljunuo sebe, jer da nisu vredni kritike ja bih jos bio sa njima. prost racun! :hail2:

a nismo (moram reci u mnozini) toliko ugrozeni da od svih srbijanskih i vansrbijanskih pedera moramo da imamo sex bas sa mojim bivsim... mozemo mi to i bolje:zvezda: :zvezda: :zvezda:
Korisnikov avatar
By Rei
Obichno me vishe ne zanima shta se deshava sa njima i nismo u kontaktu.
Ali, zhivo me interesuje shta je bilo sa mojim prvim... Nakon shto smo raskinuli, bukvalno je u zemlju propao! Otishao iz novog sada, nikom iz svog drushtva nije rekao kuda ide i zashto, nikome se nije javljao, niko nije znao kako da ga nadje, dve godine niko nishta nije chuo o njemu. A onda se mrtav ladan pojavio na chatu i kliknuo me da me pozdravi! Nishta nije hteo da pricha, kao, kad se vidimo poprichacemo. I to beshe pre mozhda godinu dana, videli se naravno nismo, a ni chuli od onda...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zavisi, ima ih raznih.
Svima njima je zajednichka jedna stvar a to je da nece igrati u reprizama.
By RACABG
bas se juce izljubih sa svojim bivshim u espehu ok decko ali nam nije ishlo.
sa bivshima sam u fazonu pozdravimo se kada se sretnemo razmenimo par reci
za druzenje sex i slicne kombinacije zanimljivije je nesto novo barem meni
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by L O S T
u ovoj prici sam ja fer!!! jer ja kad se sretnemo na ulici imam stav da mi se jebe za njih i mirno prodjem,....
Ja, vidis, kada na ulici sretnem i spazim nekog poznatog, nemam obicaj da cutke prodjem kraj njega, nego kulturno kazem " Dobar dan" , " Cao ! " ili " Zdravo ", ponekad i uz kraci srdacni razgovor na temu " Gde si, sta ima ? " i sl.
...a oni su u 9/10 slucajeva svom "drugaru" sa kim su tad u drustvu pokazu prstom ka meni, verovatno ga time obavestavajuci da pogleda moje lepe cipele:neto: :neto: :neto:
U takvoj situaciji, ja se ne bih zhenirao, nego bih se chak i shto je moguce lepshe namestio, da bi mogli shto bolje da me osmotre... Josh ako imaju pri sebi digitalac da me slikaju, eto jos vece srece i veselja... :foto:
.... i zato sam ja fer jer mi se jebe jesu li zivi ili ne, a oni su idioti.
i ciji je stav vise fer?
ako nekom ne smeta to pokazivanje.....njegova stvar.
ko ih pljuje?!
a i da to uradim daleko bilo da bih time pljunuo sebe, jer da nisu vredni kritike ja bih jos bio sa njima. prost racun! :hail2:
Oooooo, bebo, nemoj da se zhestish. :beba: Zivot je isuvise kratak, a da bismo ga trovali mrznjom prema bivsim momcima. Rekoh, treba pamtiti samo lepe stvari i lepim stvarima teziti. :mazi:
a nismo (moram reci u mnozini) toliko ugrozeni da od svih srbijanskih i vansrbijanskih pedera moramo da imamo sex bas sa mojim bivsim... mozemo mi to i bolje:zvezda: :zvezda: :zvezda:
Nisam ni rekao da moramo da imamo seks sa bivsima, ali u mom slucaju ta mogucnost nije iskljucena,ako se za to ukaze zgodna prilika, kao sto rekoh.
K`o velim,
kad sam se mogao s njima jebati dok smo bili u vezi, ne vidim zasto bih apriori odbacio mogucnost da to ucinim ponovo, pod drugacijim okolnostima.
Summa summarum,
Manja dramatizacija cele price oko bivsih ne bi bila na odmet.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sticajem nekih okolnosti nisam hteo da ostanem ni u kakvom kontaktu. doduše to se posle pretvorilo u nekakvo pravilo, pa tako ispalo sa svima. mada ima veze tu i različito društvo, različita interesovanja, pa to nekako dođe i očekivano.
Korisnikov avatar
By Adenim
Mnoge volim. Jednog najvise do sada, ali on ne spada u ovu temu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sasvim korektan.

Smesna mi je ekipa koja kada izadje i vidi nekog bivseg/u, onda dolaze drame ("ne mozemo mi u istom kaficu u isto vreme"), pa price o tome kako je neko debil, kreten, ...

strasno :shok:
Korisnikov avatar
By Shmi
Prekinem kontakt uglavnom... nije da sam bas to tako htela nekako se tako namestilo jer mi ne odgovaraju kao osobe... A i nemam bas vremena da gubim sa njima. Hocu da se javim kad ih vidim na ulici na zurki mozda progovorim par reci i to je sve. Po meni sasvim dosta. :shmi:
Korisnikov avatar
By Dominion
Klasicno, kao i sa svim sto me vise uopste ne zanima u zivotu - jebe mi se da li su zivi ili ne, a o tome sta rade i sl.da i ne govorim. Nikakav kontakt.
Doduse ne volim da ih sretnem ni da ih vidim na ulici... nije zato sto su bivsi, ali... sve sam idiot do idiota i smori me kad ih vidim... :seljache: :seljache: :seljache:
:up: :hail:

ne znam jel' mi citas misli ali isto mishljenje :hail:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni tu nije nešto jasno. da li su oni postali "idioti" posle raskida ili su uvek bili "idioti"? ako su uvek bili, zašto si bio u vezi sa "idiotom"?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni tu nije nešto jasno. da li su oni postali "idioti" posle raskida ili su uvek bili "idioti"? ako su uvek bili, zašto si bio u vezi sa "idiotom"?
Da i ja bih jako voleo da cujem odgovore na ova pitanja.
Zgodno bi bilo da odgovori uslede sto je moguce pre.
Narocito bih voleo da cujem koji su to razlozi za stupanje u vezu sa idiotom ( ovo za slucaj da se od pocetka znalo za idiotluk doticnog ).
:)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Bravo, blago tebi:wink:
Stvar licnog izbora:foto:
Ko truje sebi zivot? :njanjanja:
Tako i treba, oni se zaista pokaju zbog svoje greske kad se vrate tebi, daleko bilo da to ima prekriveni....
:kissing:

uvek bili idioti, zato su i bivsi jer sam u nekom trenutku i ja to shvatio:die:
sto bi rekle babe "Bog vidi ljudi ne veruju" sa kim sam ja imao posla:seronjo:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by unic0rn
Sasvim korektan.

Smesna mi je ekipa koja kada izadje i vidi nekog bivseg/u, onda dolaze drame ("ne mozemo mi u istom kaficu u isto vreme"), pa price o tome kako je neko debil, kreten, ...

strasno :shok:
:up:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sa svima sam na zdravo - zdravo.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ne znam ni da li su živi i ne zanima me posebno. Ne u onom negativnom smislu, nego neutralnom. Ne bi mi smetalo da ih sretnem ili da sedimo u istom kafiću, prosto me ne bi bilo briga. Mogao bih i da popričam ako bi hteli, whatever, i tako pričam s gomilom ljudi. Nemam ništa protiv njih. Proživeli smo nešto i uglavnom mi je drago zbog toga, ali to je prošlost.
Korisnikov avatar
By V25
Sa obojicom se da prozboriti. Ovaj prvi se retko javlja, dok ovog drugog katkad spopadnu sms napadi. Ali, ja sam uvek ljubazan. Tako valjda treba.
Korisnikov avatar
By Cruiser
u kakvim ste odnosima sa bivsim momcima?

Ovo je među prvim pitanjima koja treba postaviti liku kojeg si tek upoznao, ako misliš bilo šta ozbiljno s njim.

To pitanje je "switch on" za elementarnu tetkerajsku psihopatologiju. I gledaj mu facu, ako se mrgodi.... beži koliko te noge nose. U suprotnom, skoro je izvesno da ćeš se uskoro najesti (njegovih, od ranije nepojedenih) govana.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by *deni*
Treba pamtiti samo lepe stvari u zivotu. Ne znam cemu dramatizacije tipa " jebe mi se da li su zivi ili ne ", sto kaze LOST.
Bravo.
Mozda nisam prava osoba za ovu temu jer bivshe josh brojim na prste jedne ruke ali su mi josh uvek jako dragi. Chujemo se, chat, sms..drago mi je kad ih vidim, nazalost to nije chesto zbog selidbi... ipak su mi bili jako dragi u jednom periodu zivota i volim da chujem kako su, shta rade...
Korisnikov avatar
By Tweety
jako mi je drago kada sretnem bivseg decka! bili smo vise od godinu dana u vezi, ali su nam se putevi zaista razdvojili (figurativno i bukvalno). uvek kada sam ga sreo posle raskida (raskinuli smo pre cetiri godine), lepo smo se pozdravili i ispricali... :shake:
By жњ
sa momcima?

u shitty odnosima.

imaju obicaj da mnooogo dizu nos nakon raskida i da se svete na neke odredjene nacine bili oni ti koji su raskinuli ili ja... i koji ne moraju ni biti doslovno osveta, nego cisto neko trljanje na nos, prgavljenja i dokazivanja nekim dostignucima i puna usta hvale ne bi li mi stavili do znanja kako sam dobru sansu propustila, jelte...

meni je sve to jako zamorno, pa se trudim da ih obilazim u sirokom luku, pa se s toga drzim gay mesta.

a da... sad sam se setila da sam naisla na jednog bivseg i u alijansi (koji je strejt!!!). jel vam jasno sad o cemu pricam :roll:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Cruiser
u kakvim ste odnosima sa bivsim momcima?

Ovo je među prvim pitanjima koja treba postaviti liku kojeg si tek upoznao, ako misliš bilo šta ozbiljno s njim.

To pitanje je "switch on" za elementarnu tetkerajsku psihopatologiju. I gledaj mu facu, ako se mrgodi.... beži koliko te noge nose. U suprotnom, skoro je izvesno da ćeš se uskoro najesti (njegovih, od ranije nepojedenih) govana.
Ne mora to da znaci... Moj bivsi je sa svim bivsima bio u konfliktima raznih vrsta, isto sa bivsim prijateljima, a mi smo ostali u korektnim odnosima. Da se on pita ostali bismo i prijatelji ali ja to nisam htela jer smatram da je bolje graditi prijateljstva sa ljudima koji mi nisu bili ljubavnici. Ali se fino ispricamo kad se sretnemo. Mada ipak ta informacija moze nesto znaciti npr. da je pojacano sujetan ili neshvacen ili preosetljiv ili problematican na neki drugi nacin... Samo sto se ne mora odmah zbog toga odustati od veze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!