Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by *deni*Deni, nisi u pravu.
..." jebe mi se da li su zivi ili ne ", sto kaze LOST.
Ja ne mogu da pljujem po svojim bivsim momcima, jer sam sa njima proveo deo svog zivota, pa bih pljujuci po njima, samim tim pljuvao i sebe.
Originally posted by L O S TJa, vidis, kada na ulici sretnem i spazim nekog poznatog, nemam obicaj da cutke prodjem kraj njega, nego kulturno kazem " Dobar dan" , " Cao ! " ili " Zdravo ", ponekad i uz kraci srdacni razgovor na temu " Gde si, sta ima ? " i sl.
u ovoj prici sam ja fer!!! jer ja kad se sretnemo na ulici imam stav da mi se jebe za njih i mirno prodjem,....
Originally posted by L O S TU takvoj situaciji, ja se ne bih zhenirao, nego bih se chak i shto je moguce lepshe namestio, da bi mogli shto bolje da me osmotre... Josh ako imaju pri sebi digitalac da me slikaju, eto jos vece srece i veselja...
...a oni su u 9/10 slucajeva svom "drugaru" sa kim su tad u drustvu pokazu prstom ka meni, verovatno ga time obavestavajuci da pogleda moje lepe cipele:neto:![]()
![]()
Originally posted by L O S TOooooo, bebo, nemoj da se zhestish.
.... i zato sam ja fer jer mi se jebe jesu li zivi ili ne, a oni su idioti.
i ciji je stav vise fer?
ako nekom ne smeta to pokazivanje.....njegova stvar.
ko ih pljuje?!
a i da to uradim daleko bilo da bih time pljunuo sebe, jer da nisu vredni kritike ja bih jos bio sa njima. prost racun!![]()
Originally posted by L O S TNisam ni rekao da moramo da imamo seks sa bivsima, ali u mom slucaju ta mogucnost nije iskljucena,ako se za to ukaze zgodna prilika, kao sto rekoh.
a nismo (moram reci u mnozini) toliko ugrozeni da od svih srbijanskih i vansrbijanskih pedera moramo da imamo sex bas sa mojim bivsim... mozemo mi to i bolje:zvezda:![]()
![]()
Originally posted by L O S T
Klasicno, kao i sa svim sto me vise uopste ne zanima u zivotu - jebe mi se da li su zivi ili ne, a o tome sta rade i sl.da i ne govorim. Nikakav kontakt.
Doduse ne volim da ih sretnem ni da ih vidim na ulici... nije zato sto su bivsi, ali... sve sam idiot do idiota i smori me kad ih vidim...![]()
![]()
![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Da i ja bih jako voleo da cujem odgovore na ova pitanja.
meni tu nije nešto jasno. da li su oni postali "idioti" posle raskida ili su uvek bili "idioti"? ako su uvek bili, zašto si bio u vezi sa "idiotom"?
Originally posted by *deni*Bravo.
Treba pamtiti samo lepe stvari u zivotu. Ne znam cemu dramatizacije tipa " jebe mi se da li su zivi ili ne ", sto kaze LOST.
Ja ne mogu da pljujem po svojim bivsim momcima, jer sam sa njima proveo deo svog zivota, pa bih pljujuci po njima, samim tim pljuvao i sebe.
Originally posted by CruiserNe mora to da znaci... Moj bivsi je sa svim bivsima bio u konfliktima raznih vrsta, isto sa bivsim prijateljima, a mi smo ostali u korektnim odnosima. Da se on pita ostali bismo i prijatelji ali ja to nisam htela jer smatram da je bolje graditi prijateljstva sa ljudima koji mi nisu bili ljubavnici. Ali se fino ispricamo kad se sretnemo. Mada ipak ta informacija moze nesto znaciti npr. da je pojacano sujetan ili neshvacen ili preosetljiv ili problematican na neki drugi nacin... Samo sto se ne mora odmah zbog toga odustati od veze.
u kakvim ste odnosima sa bivsim momcima?
Ovo je među prvim pitanjima koja treba postaviti liku kojeg si tek upoznao, ako misliš bilo šta ozbiljno s njim.
To pitanje je "switch on" za elementarnu tetkerajsku psihopatologiju. I gledaj mu facu, ako se mrgodi.... beži koliko te noge nose. U suprotnom, skoro je izvesno da ćeš se uskoro najesti (njegovih, od ranije nepojedenih) govana.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!