Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bombina
eh zaljubljena i to ja procitah i to je proces tesko pitanje koji nemoguci odgovaraju
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by kazanova2007
Ali....Devojka mi jasno kaze da je strejt (mislim,imala je vezu od par godina sa devojkom,iz koje je izasla)...ali posle toga je odlucila da ostane strejt!
Ma dddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, sere bre...pa mislim da se seksualna orijentacija moze menjati kad god se pozeli, zar mislis da bi homoseksualci postojali????? :glupan:
a što da ne bi? misliš da bi se svi po komandi odrekli svoje homoseksualnosti kad bi mogli?

Nisam to rekla...vec, jednostavno ja MISLIM da ako si jednom bila lez...ne moze se to promeniti kad god pozelis... :protest: :protest:

Zaljubljena... :sweet: :hail: :hail: :hail:
By Bombina
bas me briga za strejtovke pih
nije vredna za to
nije fazonu
Korisnikov avatar
By Val
A kako se meri "vrednost"? :arapin:
By Bombina
vrednost znaci paznje je li tako val
By Bombina
kazanova izgledas da si ti tvrdoglava
ajme recimo - pa cemu se radujes onda?
saljemo cestitke i najlepse zelje..
By Paris
Nisam to rekla...vec, jednostavno ja MISLIM da ako si jednom bila lez...ne moze se to promeniti kad god pozelis... :protest: :protest:
A sto ne bi moglo?
Ja sam veci deo zivota bila strejt, neko vreme lez, a u zadnje vreme uglavnom bi:kokice:
Kada bih ja devojci koja me startuje i koja zna da sam bila sa devojkom rekla da sam sada straight to bi bio kurtoazan nacin da joj stavim do znanja da mi se ne svidja. :tepih:
Mozda bi njoj bilo jasnije kad bih joj rekla da odjebe, ali ego je cudna stvar i prija mu kad mu se poklanja paznja:leviathan:

:evilgrin: :kupanje:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Paris
A sto ne bi moglo?
Ja sam veci deo zivota bila strejt, neko vreme lez, a u zadnje vreme uglavnom bi:kokice:
Kada bih ja devojci koja me startuje i koja zna da sam bila sa devojkom rekla da sam sada straight to bi bio kurtoazan nacin da joj stavim do znanja da mi se ne svidja. :tepih:
Mozda bi njoj bilo jasnije kad bih joj rekla da odjebe, ali ego je cudna stvar i prija mu kad mu se poklanja paznja:leviathan:

Ja mislim da je to nemoguce.... OVO JE MOJE MISLJENJE NEMOJTE ODMAH DA PROTETUJETE:lukavi:

Mislim, ako su mi se devojke ikad svidjale, ono da sam se bas lozila na njih, to ce trajati uvek, nema tu da ja kazem "e od danas sam str8 i gotovo"....NEMA TOGA....
Ali ako je devojka bi...e ni onda ne moze potpuno da se ohladi od devojaka...u slucaju da to pozeli... :vudu:

Ma ljudi kazem vam koliko god da hoce ne mzoze da porekne da joj se devojke jos uvek svidjaju....
Kazanova...GARANTUJEM ti da ona nije str8...ZNACI GARANTUJEM!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By vremecuda
A sto ne bi moglo?

Ja mislim da je to nemoguce.... OVO JE MOJE MISLJENJE NEMOJTE ODMAH DA PROTETUJETE:lukavi:

Mislim, ako su mi se devojke ikad svidjale, ono da sam se bas lozila na njih, to ce trajati uvek, nema tu da ja kazem "e od danas sam str8 i gotovo"....NEMA TOGA....
Ali ako je devojka bi...e ni onda ne moze potpuno da se ohladi od devojaka...u slucaju da to pozeli... :vudu:

Ma ljudi kazem vam koliko god da hoce ne mzoze da porekne da joj se devojke jos uvek svidjaju....
Kazanova...GARANTUJEM ti da ona nije str8...ZNACI GARANTUJEM!!!!!!!!!!!!

:leviathan: :cvece: :cvece: :cvece: Cud je zenska smijesna rabota....
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by m..
Nisu ni sve vredne cekanja.... :D Iz mog iskustva, strpljenje se retko kad isplati. A i kad se isplati, pitanje je koliko se isplatilo.
:lol: :lol: :lol: (ziva istina)

(e vala....svaka ti se dala m..)

:trep:
By Paris
GARANTUJEM ti da ona nije str8...ZNACI GARANTUJEM!!!!!!!!!!!!
Kako mozes da garantujes bilo sta u ime osobe koje ni ne poznajes??????
Korisnikov avatar
By IriS
pa kad ne veruje da postoje bisexualni ljudi koji se zaljubljuju u osobu a ne u pol :ozbiljan:
By Bombina
Originally posted by zbunjena
Originally posted by m..
Nisu ni sve vredne cekanja.... :D Iz mog iskustva, strpljenje se retko kad isplati. A i kad se isplati, pitanje je koliko se isplatilo.
:lol: :lol: :lol: (ziva istina)

(e vala....svaka ti se dala m..)

:trep:
ajde dosta je bilo i tj ja nemam vremena za cekanje, e pa ce one ce dobiti pakao
bas ste mene uznemiravale neka druga korisnica
kazete na mene i da je tesko i i sram vas bilo
i ja cu vama reci -i tesko je za zivote ,nemas pojma,nerazmisljas uopste

kazanova ti nemas pojma ,nepoznanjes cure kakve su ti ,kad imas dusu a one kad tad ima ili nema pazi se
By Bombina
ZAVEZII
By Bombina
Originally posted by kiss addict
pa kad ne veruje da postoje bisexualni ljudi koji se zaljubljuju u osobu a ne u pol :ozbiljan:
da da jeste i to upravo mislim takvi detalji sve se menja
Korisnikov avatar
By vremecuda
kazanova ti nemas pojma ,nepoznanjes cure kakve su ti ,kad imas dusu a one kad tad ima ili nema pazi se
[/quote]

Nemoj da se nerviras Bombi,nije vredno.....Veruj mi,jako dobro poznajem zene,prosto sam ih apsolvirala.Naravno nisam svemocna i ne znam bas sve na svetu..Covek se uci dok je ziv,zar ne...Ali imam dovoljno iskustva sa njima da mogu da to tvrdim (mislim,iz svojih primera)i stojim iza toga...Sto ne znaci da sam u pravu,je li...Ali mislim da jesam iz dosadasnjeg iskustva(iz svojih primera)...Das im dusu i sve na svetu,a one te jasu kako stignu!Dobro je Njegos rekao..."Cud je zenska smijesna rabota" Nadam se da me ostale forumasice nece pogresno shvatiti,Svaka cest izuzetcima..Ima ih,naravno...ali se bojim da ima mnogo vise onih zena koje se hrane tako kad neko pokusava da im skine zvezdu sa neba,a one nista.Kao da su specijalne na celom svetu i ceo svet se vrti oko njih...E pa meni je malo muka od toga,sto je dosta-dosta je...Ili sam ja takve srece pa me sve takve nadju...ispravka....ja nadjem njih!Ali ok...I tacno je,tvrdoglava sam...ali ne bas do te mere kako ti mislis...

Znam i da doticna Z***** verovatno cita ovo,i verovatno se hrani time...Ali dobro,ko zna zasto je to dobro...Za nesto sigurno jeste!
Prezivecu
Tol'ko
By Bombina
ja sam jedina u pravu i otkacila sam se koju su mene uznemiravale i lazima,sve su izmisljaju,ogovoranju kad idu negde uz kafic,negde privatno ko je ko ,sve spominju ..
cuvaj ti dusu koju navodno imas,a one mogu da prevare i nece niko da prizna
primetila sam ,mene nece da priznaju
nisu vredne bas tako ...kako si ti provela ovog praznika,ajmo po sladoled i sunce je:tumble:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a ako si jednom bila strejt? :)
By SUNNY B
heh, pre neki dan sam sedela sa par zena u drustvu, od kojih su mi zapravo dve bivse i jedna sadasnja, te se jedna dosetila da prokomentarise usred neke price kako sunny, tj. ja "ne bi umela da smuva ni gluvu, slepu, nemu i pritom nepokretnu devojku koja nema gde da ode u sobi 2 sa 2", na sta su se svi grohotom nasmejali... :blush: . ..eto...tu je ukratko opisan moj svalerski i smekerski dar..., znaci, losa sam ti ja za takve savete....mada, uglavnom sam dobila sve sto sam htela....
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Bombi
ZAVEZII
Drustvenopozitivna Bomba ucutkuje Paris koja retorskim kritickim pitanjem demantuje Zaljubljnenin komentar.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

Ajde, znaci zaboravite da sam ista rekla...samo skontajte da su joj se ranije svidjale devojke, a sad je odjednom resila da bude str8...ma daaaaaaaaj molim te...
:whatever:
Originally posted by kiss addict

E ovo nije tacno....ja verujem da postoje biseksualci, nemam nista protiv toga...ali devojka je rekla da ce odsad biti str8, a ne BI.... 2 razlicita pojma.... :odrasti:

Originally posted by Lepa Krepa

a ako si jednom bila strejt? :)
E...za to pitaj nekog pametnijeg, nisam vise voljna da pisem na ovu temu...
Korisnikov avatar
By Adenim

E...za to pitaj nekog pametnijeg, nisam vise voljna da pisem na ovu temu...
Hvala ti, ni mi nismo voljni da pises na ovu temu.
By Bombina
uuh vala bas jer nisu zadovoljni
kazanova :spank:
krepac :spank:
paris i zaljubljena :protest:
i to primecujem nisu romanticne jer nemaju nekih stihovi
sve sam ja kapirala
moji stihovi i drustveni stih -Bozija ljubav nas okruzuje i olaksava put...
By Dionysus
Originally posted by Adenim

Drustvenopozitivna Bomba ucutkuje Paris koja retorskim kritickim pitanjem demantuje Zaljubljnenin komentar.
Tebe za predsednika, keve mi. Ili bar za sportskog komentatora (uz zabranu odmeravanja sportista u programu uzivo)))
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
heh, pre neki dan sam sedela sa par zena u drustvu, od kojih su mi zapravo dve bivse i jedna sadasnja, te se jedna dosetila da prokomentarise usred neke price kako sunny, tj. ja "ne bi umela da smuva ni gluvu, slepu, nemu i pritom nepokretnu devojku koja nema gde da ode u sobi 2 sa 2", na sta su se svi grohotom nasmejali... :blush: . ..eto...tu je ukratko opisan moj svalerski i smekerski dar..., znaci, losa sam ti ja za takve savete....mada, uglavnom sam dobila sve sto sam htela....
:roflmao:
I dalje se smejem, hvala sto si me rimajndnula!
meni je i dalje vrh deo 'koja NEMA GDE DA ODE' :lol:

..doduse, onaj nastavak da je cica jos i u komi je bio suvisan..
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by EYA
(ako ti je pravi prijatelj, razumece te i podrzati, biti sa tobom dok ne prevazidjete krizu. ako ti nije prijatelj, onda je bolje da to saznas sto pre.)
Ova recenica se svidja meni i Sashi. Ima izrazito terapeutsko dejstvo. Jesi l' ti neka psiholoskinja? :moby:

Sto se tice osvajanja str8 devojke, zaista ti savetujem da ne zivis u laznoj nadi.
To te moze samo uvaliti u goru dubiozu, plus uzeti ti energiju koja je potrebna za obavljanje vaznijih poslova (za mene su VEZE i zaljubljivanja sasvim efemerna stvar, Sasha mi kaze da sam bezosecajno djubre)
Ukoliko nesto zaista postoji, sam' ce ti se kas'ti, bez mnogo tvog uplitanja, zapravo sto manje- to bolje.
Nemoj potcenjivati moc prijateljstva. :vestica:
Jer iz prijateljstva moze da se izrodi ljubav, a obratno je malo tezi slucaj.

Sashkice, o cemu pricas ti? Idi slikaj! O'ma! I skuvaj mi kafu usput.. :kafa:
Korisnikov avatar
By Myself
Kako je osvojiti?
Nikako.

Nadji neku koja ce biti gay u periodu kada je muvas. Eto.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Bombi
kazanova izgledas da si ti tvrdoglava
ajme recimo - pa cemu se radujes onda?
saljemo cestitke i najlepse zelje..

Ma shta bre tvrdoglava!? To joj prezime! Taman po cenu da sve zube polomi na "nju"... ;)

Kazanova...vidimo se za koji dan. :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!