Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ZaljubljenaOriginally posted by Lepa KrepaOriginally posted by Zaljubljenaa što da ne bi? misliš da bi se svi po komandi odrekli svoje homoseksualnosti kad bi mogli?Originally posted by kazanova2007Ma dddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, sere bre...pa mislim da se seksualna orijentacija moze menjati kad god se pozeli, zar mislis da bi homoseksualci postojali?????
Ali....Devojka mi jasno kaze da je strejt (mislim,imala je vezu od par godina sa devojkom,iz koje je izasla)...ali posle toga je odlucila da ostane strejt!![]()
Nisam to rekla...vec, jednostavno ja MISLIM da ako si jednom bila lez...ne moze se to promeniti kad god pozelis...![]()
![]()
Originally posted by ZaljubljenaA sto ne bi moglo?
Nisam to rekla...vec, jednostavno ja MISLIM da ako si jednom bila lez...ne moze se to promeniti kad god pozelis...![]()
![]()
Originally posted by ParisOriginally posted by ZaljubljenaA sto ne bi moglo?
![]()
Ja sam veci deo zivota bila strejt, neko vreme lez, a u zadnje vreme uglavnom bi:kokice:
Kada bih ja devojci koja me startuje i koja zna da sam bila sa devojkom rekla da sam sada straight to bi bio kurtoazan nacin da joj stavim do znanja da mi se ne svidja.![]()
Mozda bi njoj bilo jasnije kad bih joj rekla da odjebe, ali ego je cudna stvar i prija mu kad mu se poklanja paznja:leviathan:
![]()
![]()
Originally posted by ZaljubljenaOriginally posted by ParisOriginally posted by ZaljubljenaA sto ne bi moglo?
![]()
Ja sam veci deo zivota bila strejt, neko vreme lez, a u zadnje vreme uglavnom bi:kokice:
Kada bih ja devojci koja me startuje i koja zna da sam bila sa devojkom rekla da sam sada straight to bi bio kurtoazan nacin da joj stavim do znanja da mi se ne svidja.![]()
Mozda bi njoj bilo jasnije kad bih joj rekla da odjebe, ali ego je cudna stvar i prija mu kad mu se poklanja paznja:leviathan:
![]()
![]()
Ja mislim da je to nemoguce.... OVO JE MOJE MISLJENJE NEMOJTE ODMAH DA PROTETUJETE:lukavi:
Mislim, ako su mi se devojke ikad svidjale, ono da sam se bas lozila na njih, to ce trajati uvek, nema tu da ja kazem "e od danas sam str8 i gotovo"....NEMA TOGA....
Ali ako je devojka bi...e ni onda ne moze potpuno da se ohladi od devojaka...u slucaju da to pozeli...![]()
Ma ljudi kazem vam koliko god da hoce ne mzoze da porekne da joj se devojke jos uvek svidjaju....
Kazanova...GARANTUJEM ti da ona nije str8...ZNACI GARANTUJEM!!!!!!!!!!!!
Originally posted by zbunjenaajde dosta je bilo i tj ja nemam vremena za cekanje, e pa ce one ce dobiti pakaoOriginally posted by m..
Nisu ni sve vredne cekanja....Iz mog iskustva, strpljenje se retko kad isplati. A i kad se isplati, pitanje je koliko se isplatilo.
![]()
![]()
(ziva istina)
(e vala....svaka ti se dala m..)
![]()
Originally posted by Zaljubljenaa ako si jednom bila strejt?
![]()
Originally posted by BombiDrustvenopozitivna Bomba ucutkuje Paris koja retorskim kritickim pitanjem demantuje Zaljubljnenin komentar.Originally posted by ParisZAVEZIIOriginally posted by ZaljubljenaKako mozes da garantujes bilo sta u ime osobe koje ni ne poznajes??????
GARANTUJEM ti da ona nije str8...ZNACI GARANTUJEM!!!!!!!!!!!!
Originally posted by ParisOriginally posted by ZaljubljenaKako mozes da garantujes bilo sta u ime osobe koje ni ne poznajes??????
GARANTUJEM ti da ona nije str8...ZNACI GARANTUJEM!!!!!!!!!!!!
Originally posted by kiss addict
pa kad ne veruje da postoje bisexualni ljudi koji se zaljubljuju u osobu a ne u pol![]()
Originally posted by Lepa KrepaE...za to pitaj nekog pametnijeg, nisam vise voljna da pisem na ovu temu...
a ako si jednom bila strejt?![]()
Originally posted by SUNNY GIRL
heh, pre neki dan sam sedela sa par zena u drustvu, od kojih su mi zapravo dve bivse i jedna sadasnja, te se jedna dosetila da prokomentarise usred neke price kako sunny, tj. ja "ne bi umela da smuva ni gluvu, slepu, nemu i pritom nepokretnu devojku koja nema gde da ode u sobi 2 sa 2", na sta su se svi grohotom nasmejali.... ..eto...tu je ukratko opisan moj svalerski i smekerski dar..., znaci, losa sam ti ja za takve savete....mada, uglavnom sam dobila sve sto sam htela....
Originally posted by EYAOva recenica se svidja meni i Sashi. Ima izrazito terapeutsko dejstvo. Jesi l' ti neka psiholoskinja?
(ako ti je pravi prijatelj, razumece te i podrzati, biti sa tobom dok ne prevazidjete krizu. ako ti nije prijatelj, onda je bolje da to saznas sto pre.)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!