Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By amnesia_
Originally posted by colorado
ja sam se sinoc malo svrckao gradom i uslikao ovu. nisam je uopste doterivao. nije ni nista posebno, ali meni je draga.

Slika

jebotezivot!!! kao da je iz nekog sf-a, i to animiranog (il moje odusevljenje proizilazi iz toga sto ispadam seljancura jer nikad nisam vid`la new york ;) )
salim se, bas je wow :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Moa
Fantasticna slika,pogledaj samo kako su se super slozile boje neonskog svetla na zgradi,pa onda ta ulicna svetiljka WOW,ali najvise mi se svidja jel to oblak iznad nebodera?Zaista preterana slikica.
Korisnikov avatar
By KiWi
Prvo Maj, mnogo rano izjutra:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by one of the people
Originally posted by Kiwi
Amaterski. Mada se nadam da ?u nekad dosti?i profi nivo .. jo? sam mali pa se u?im
neki kazu da je potrebno fotografisati 9 godina i da tek onda razumes fotografiju. Nije vazno da li se skolujes u tom polju ili, vazno je da prodje to vreme - zasto - videcu :D

pogledajte http://www.disclosure.ca
sajt koji nudi kolekciju fotografija koje istrazuju Kanadu. Cilj im je da sakupe forotgafije iz svake pokrajine, teritorije, grada i sela u Kanadi.
Visual Database of Canadian Culture.
Fotografijom se bavim od 1995. godine. Moj otac je završio kurseve fotografije i preneo mi je određeno znanje. Sećam se da sam mu pomagao dok je fotografije razvijao.
Imao sam i izložbu fotografija (tri postavke). Posebno sam ponosan što je jedna od postavki bila u organizaciji Foto kino i video saveza Vojvodine. Sada slikam digitalnim fotoaparatom i posebno me interesuju (zbog profesije) makro snimanja.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hajde da oživimo temu. :) na kojoj opremi radiš?
Korisnikov avatar
By Sunce
Počeo sam sa Zenitom, a kasnije sam radio sa Cannon-om (njega sam izgubio na planini). To su bili savršeni klasični aparati, sa velikim spektrom podešavanja.
Sada imam dva aparata:
Zenit i
Cannon Power Shot A95 3x optički zum, 5.0 mega pixels
Korisnikov avatar
By one of the people
nikon F80 film, i nedavno sam uzeo digitalnu Nikon D50. NIkkor 18-70mm i 70-300mm lens i naravno Adobe Photoshop CS. Mac platforma :)
:foto:
Korisnikov avatar
By one of the people
ovo je slikano sa Nikon D50 i nisam nikakve efekte dodoavao, cak ni crop.
Slika

nedavno sam nabavio pinhole kameru. ne znam da li je se neko od vas bavio zabavljao sam takvim stvarkama?
Slika
By жњ
Originally posted by one of the people
ovo je slikano sa Nikon D50 i nisam nikakve efekte dodoavao, cak ni crop.
Slika

nedavno sam nabavio pinhole kameru. ne znam da li je se neko od vas bavio zabavljao sam takvim stvarkama?

:hail:

gde je uslikana?
Korisnikov avatar
By one of the people

gde je uslikana?
Toronto, pored Royal Ontario Museum. Maglovito veče i vide se svetla hodnika u pozadini.
By жњ
cek, ta pinhole camera ima neke veze sa lomografijom ili...
Korisnikov avatar
By mary
fotografije od pre 4 dana, malo modifikovane ;)
(prve dve - nisam mogla da se odlucim izmedju plave i zute, pa postovah obe varijante)

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By one of the people
mary,
odlicne su ti slike!
svidja mi se zuta i crvena varijanta. plava mi je nesto prejaka. odlicni kontrasti i sve ostalo.
Korisnikov avatar
By mary
hvala, one of the people

plava - podseca me na neki cudan horor(ko razume, shvatice :lol: ) ...meni se svidja.
najdraza(sa malo prednosti) mi je ova poslednja fotka.

evo jos dve fotografije

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By one of the people
super su!
ta poslednja pogotovu, odlicna perspektiva ...

Slika
danas je -33C u Torontu ...
Korisnikov avatar
By Sunce
one of the people, odlična ti je fotka. Dopadaju mi se led i tonalitet, dramatično nebo i oblakoderi.
Korisnikov avatar
By mary
@one of the people
ova poslednja je ubedljivo najbolja tvoja fotografija koju sam ja videla, da ne ponavaljam sta je Sunce napisao, stvarno je fenomenalna! :klap:

Slika
Korisnikov avatar
By one of the people
hvala mary i sunce! drago mi je da vam se svidja

ova gore je odlicna - vrlo ostra, svidja mi se kako trava uvlacu u kadar i onda detalji tog spomenika ... odlicno sto je crno bela!
super!
Korisnikov avatar
By mary
hvala :blush:
uf, kontam da pocinjem da smaram, al` sta cu...jace je od mene :bubbles:

Slika
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by mary
hvala :blush:
uf, kontam da pocinjem da smaram, al` sta cu...jace je od mene :bubbles:

Slika
Sviđa mi se fotkica. :klap:
Naziv: Loch-Ness, dok čudovište spava :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by mary

Slika
Mary, fenomenalna fotka. Svidja mi se sto je crno-bela. Dopada mi se tekstura, simbolika, nebo, trava. Jedino sto bih centar paznje malo pomerio na desnu ili na levu stranu. :cheer:
Korisnikov avatar
By mary
Sunce, je li ovako bolje? :)

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Da, meni se dopada i ova varijanta. Najvažnije je da si ti zadovoljna svojom fotkom. Preporučio bih ti da postaviš svoju galeriju na www.betterphoto.com. Na tom sajtu ćeš svašta saznati o fotografiji. :eureka:
Na prvoj fotografiji trava izgleda savršeno i sviđa mi se što je uspravna slika.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!