Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by colorado
ja sam se sinoc malo svrckao gradom i uslikao ovu. nisam je uopste doterivao. nije ni nista posebno, ali meni je draga.
![]()
Originally posted by one of the peopleFotografijom se bavim od 1995. godine. Moj otac je završio kurseve fotografije i preneo mi je određeno znanje. Sećam se da sam mu pomagao dok je fotografije razvijao.Originally posted by Kiwineki kazu da je potrebno fotografisati 9 godina i da tek onda razumes fotografiju. Nije vazno da li se skolujes u tom polju ili, vazno je da prodje to vreme - zasto - videcu
Amaterski. Mada se nadam da ?u nekad dosti?i profi nivo .. jo? sam mali pa se u?im![]()
pogledajte http://www.disclosure.ca
sajt koji nudi kolekciju fotografija koje istrazuju Kanadu. Cilj im je da sakupe forotgafije iz svake pokrajine, teritorije, grada i sela u Kanadi.
Visual Database of Canadian Culture.
Toronto, pored Royal Ontario Museum. Maglovito veče i vide se svetla hodnika u pozadini.
gde je uslikana?
Originally posted by xyzpa slicno je, ova sto sam kupio je od kartona i sam sasavis i videcemo kako ce slike da ispadnu. seems like fun.
cek, ta pinhole camera ima neke veze sa lomografijom ili...
Originally posted by maryMary, fenomenalna fotka. Svidja mi se sto je crno-bela. Dopada mi se tekstura, simbolika, nebo, trava. Jedino sto bih centar paznje malo pomerio na desnu ili na levu stranu.
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!