Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
jab' isho!

kolko para?
Korisnikov avatar
By Lionac
ja sigurno...bio sam jos davne..2002..ili 2001 u barutani i bilo je super
Korisnikov avatar
By Skyen
verovatno ocu, mislim, zelim, mislim, da!
Korisnikov avatar
By Egmont
BECKSPERIENCE
predstavlja
TIGA
09.03.2007, 23h
EXPO XXI, Spanskih boraca 74A (kod Super Vera) Novi Beograd

Izvrsna produkcija: Composite

Vec nekoliko godina najveca planetarna elektro-house zvezda, Tiga, nastupice u Beogradu 9.marta 2007. godine u prestiznoj hali Expo XXI.

Njegov prvi veliki hit "Sunglasses at Night" lansirao ga je u orbitu klupske popularnosti nakon cega su usledili remiksi za imena kao sto su Telepopmusik, Felix da Housecat, Kylie Minogue, Depeche Mode ili Moby.

Njegov gostujuci vokal krasi i singlove kao sto su "Comfortably Numb" Scissor Sisters ili "Da Hype," Junior Jacka.

Od 2003. godine nadalje, Tiga postaje redovni gost svetskih Top10 listi serijom neverovatno uspesnih hit singlova kao sto su njegova obrada Nellyjeve "Hot in Herre", zatim "Pleasure From The Bass" (2004.), "You Gonna Want Me" (2005.) i "(Far From) Home" (2006). Svi ovi hitovi ne samo da su postigli milionske tiraze nego su dodatno pojacali njegovu popularnost.

Debi album "Sexor" izasao je 2006 godine, pracen turnejom "Sexor over Europe" i "Sexor over Canada" koja je Tigu ustolicila na mestu najtrazenije pop zvezde medju aktuelnim elektro-house disk dzokejima dok je on postao zasiticeno ime za kampanje korporacija kao sto su Nokia ili Nike.

Cinjenica da je Beograd uvrscen na mapu njegove nove turneje, samo je jos jedno veliko priznanje nasoj klupskoj sceni. Bez svake sumnje, ovo ce biti glavni muzicki dogadjaj prve polovine 2007. u Beogradu.

Domaca podrska: DeeFace i Vlada Janjic.

Pretprodaja ogranicenog broja karata: Bilet Servis, prodajna mesta IPS sirom Srbije i Ticketline

Pleasure from the Bass!
Korisnikov avatar
By deželaš
:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:

ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By deželaš
da li je počela prodaja?

moram od usta da odvajam, unapred...
Korisnikov avatar
By helios
karte su 1500, 1700 i 1900 din
Korisnikov avatar
By Egmont
Karte su 800 dinara, na dan 950. I pocinje prodaja od 23. februara, barem tako kaze vlada janjic na chillout.co.yu forumu. :)
Korisnikov avatar
By helios
ove cene (1500, 1700, 1900) su sa expo-vom sajtu
Korisnikov avatar
By radoznala
i koliko je na kraju? :hmm:
ma, videcu u sredu... :eya:
By Bombina
egmonte,da li mogu na ulaznice kupiti karte i tj nemora da rezervise karte
Korisnikov avatar
By radoznala
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Kupila, odosmo!!!
Aj kent vejt for d tiga tu bigin!!!!
:lizalica:
Korisnikov avatar
By m..
Joj, ma ja sam bila 2002. u Barutani.. sad ne znam da li mi s3e ide jer ce doci brdo shabana kao i na svaku slicnu zurku, uostalom racunam da cu dan ranije da se ubijem na 2 zurke i popijem svaki moguci fond.
Korisnikov avatar
By radoznala
ma ja idem sa koleginicom da poludimo, kao povod..,
Korisnikov avatar
By NemuS
:shmi: hehehe mogli bi da se sretnemo svi negde u bgd pa da otpalimo zajedno na party :alikako:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
I nismo uopste culi utiske????

Inace, moja profesorka marketinga kada je dosao 9.mart rekla je da je velika gay zurka u EXPO-u...dosao Tiga....hahaha....svi su je gledali ,a ja se smejao... :D

:gatara:
Korisnikov avatar
By Egmont
If ju insist:

Zurka je bila prvorazredno organizovan, promovisan i sproveden show. Expo je bio krcat vecinom pristojnog sveta (preko 5000 ljudi), gomila gayeva, lezbi, etc. Ljudi su bili uglavnom na alkoholu, sinteticari se nisu primetili na toliku masu, a ja na djusu i "Rosi".

Produkcija dogadjaja je bila skupa, ali ne kic kao sto je to nekada radio Pleasures ili Marlboro. Znaci, vidi se da je skupo, ali sa merom. Zvuk odlican, svetla taman koliko treba za takvo mesto, video nenametljiv, sankovi dobro rasporedjeni. Jedini je problem bio toalet, koji uprkos svojoj velicini nije izdrzao toliku masu.

Prvi je radio novosadski DJ Dee Face, mozda i previse dobar uvod. Raja se palila i zarila do usijanja u pojedinim trenucima. Ovim nastupom je zasluzio da radi na nekoj od narednih Loud & Queer zurki.

Tiga je bio odlican za tako veliku zurku. Krenuo je iz minimal something sto je retko ko iz Dee Face-om napaljene publike razumeo, pa je morao postati mnogo komercijalniji kako bi zurka ostala u zivotu, sto je izazvalo nezadovoljstvo "iskusnih klaberki". Ali je zato masa uzivala. Sto je najbitnije, posto je to vece vazio princip "Everything Counts in Large Amounts".

Ja sam morao oko 3.30 da sa velikim zaljenjem napustim dogadjaj zbog poslovnih obaveza.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Egmont
If ju insist:

Zurka je bila prvorazredno organizovan, promovisan i sproveden show. Expo je bio krcat vecinom pristojnog sveta (preko 5000 ljudi), gomila gayeva, lezbi, etc. Ljudi su bili uglavnom na alkoholu, sinteticari se nisu primetili na toliku masu, a ja na djusu i "Rosi".

Produkcija dogadjaja je bila skupa, ali ne kic kao sto je to nekada radio Pleasures ili Marlboro. Znaci, vidi se da je skupo, ali sa merom. Zvuk odlican, svetla taman koliko treba za takvo mesto, video nenametljiv, sankovi dobro rasporedjeni. Jedini je problem bio toalet, koji uprkos svojoj velicini nije izdrzao toliku masu.

Prvi je radio novosadski DJ Dee Face, mozda i previse dobar uvod. Raja se palila i zarila do usijanja u pojedinim trenucima. Ovim nastupom je zasluzio da radi na nekoj od narednih Loud & Queer zurki.

Tiga je bio odlican za tako veliku zurku. Krenuo je iz minimal something sto je retko ko iz Dee Face-om napaljene publike razumeo, pa je morao postati mnogo komercijalniji kako bi zurka ostala u zivotu, sto je izazvalo nezadovoljstvo "iskusnih klaberki". Ali je zato masa uzivala. Sto je najbitnije, posto je to vece vazio princip "Everything Counts in Large Amounts".

Ja sam morao oko 3.30 da sa velikim zaljenjem napustim dogadjaj zbog poslovnih obaveza.
Svaka cast na opisu...sada mi jos vise zao sto nisam otisao:( :avalon: :testerica: :bundeva:
Korisnikov avatar
By deželaš
If ju insist:

žurka je bila organizovana dobro samo u pogledu ozvučenja i dekora hale (koja je odlična), inače sve ostalo je bilo trash.
već od pola jedan su sve garderobe bile zauzete (dosad neviđeno), pa ste morali jedno pola sata /sat provesti potucajući se od jednog do drugog garderobera i kukumavčiti da vam ostavi jaknu - na kraju bi je ostavili gdegod, a dotad bi vam raspoloženje bilo u kurcu.
u jednom wcu je lavabo pao i napravi otvorene rane nekoj devojci (devojka je završila u hitnoj).
trećina mase je bila totalna seljoberija, sa sve pištaljkama i penjanjem na ramena, koja je valjda do kupovine ulaznica mislila da je tiga pevač. brdo ljudi je bilo na sinteticima. što se tiče komentara na žurku, sećam se i klinaca koji su posle žurke pred halom vikali "tigo vrati nam pare" i "iskusnih klaberki" (kako egmont kaže) koji su govorili da je nastup bio totalni bullshit.toliko o zadovoljstvu mase.

što se mene tiče, pored gomile stvari koje su me nervirale to veče (a nevezano za samu žurku) tigini prelazi su mi bili potpuno nenormalni. tiga bi po pravilu puštao neki totalno heroinski minimal a onda, valjda da izvuče stvar, naglo prelazio na apsolutnu komercijalu kao što je "maneater" i ostalo (par pesama knifea, par pesama depechea, par svojih - nekad i neumiksovanih - u svakom slučaju nikako ne nešto malopoznato što očekujete od zvezde ranga jednog tige). "vrhunci" o kojima egmont priča, po mom mišljenju nisu bili ni na vidiku. jedno opšte mučenje.

video nenametljiv,
toliko nenametljiv da je 90% njegovog sadržaja činilo besomučno ponavljanje reklama za Beck. i po ovom detalju žurka je apsolutni presedan.

elem, sad mi ne pada ni na pamet da idem na chemicalse kad budu dolazili...
Korisnikov avatar
By Egmont
Za trenutak mi se cinilo da sam zalutao na chillout.co.yu forum. Ne postoji nigde u svetu garderoba dovoljnog kapaciteta da primi odecu 5.700 ljudi. Trebalo bi vise prostora za garderobu nego za ljude. Dodji u 23h pa ces imati gde da ostavis jaknu. Ali, ne moze to tako. Fensi urbani klaberi ne pojavljuju se na mestu dogadjanje pre 1h.

Lavabo pao, pa se devojka isekla. Ne vidim koja je tu greska organizatora. Moze biti jedino greska vlasnika prostora, ako nisu dobro postavili lavabo.

Trecina publike je bila seljoberija. Jeste. Pa? Idi na Kolarac ako ne zelis seljoberiju.

Zamisli, beogradske zurke su pune ljudi na sintetici. Sta te cudi? Pa, Beograd je stekao slavu po konzumentima zabave ove vrste po "kvalitetu" spida. Ti ko da si do pred zurku spavao u stoletnom snu uspavane lepotice, pa si iznenadjen kolicinom sintetickih droga. Opet savet iz prethodnog stava.

Sto se tice kvaliteta mixa zvezde veceri, nisam uopste bio pohvalan. Uostalom, covek je mnogo jaci producent nego DJ. Bas zbog produkcije i jeste fucking star. Ja sam samo rekao da su njegov set i mix sasvim odgovarajuci publici koja to konzumira. A ti si valjda znao na sta ides?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!