Originally posted by Egmont
If ju insist:
Zurka je bila prvorazredno organizovan, promovisan i sproveden show. Expo je bio krcat vecinom pristojnog sveta (preko 5000 ljudi), gomila gayeva, lezbi, etc. Ljudi su bili uglavnom na alkoholu, sinteticari se nisu primetili na toliku masu, a ja na djusu i "Rosi".
Produkcija dogadjaja je bila skupa, ali ne kic kao sto je to nekada radio Pleasures ili Marlboro. Znaci, vidi se da je skupo, ali sa merom. Zvuk odlican, svetla taman koliko treba za takvo mesto, video nenametljiv, sankovi dobro rasporedjeni. Jedini je problem bio toalet, koji uprkos svojoj velicini nije izdrzao toliku masu.
Prvi je radio novosadski DJ Dee Face, mozda i previse dobar uvod. Raja se palila i zarila do usijanja u pojedinim trenucima. Ovim nastupom je zasluzio da radi na nekoj od narednih Loud & Queer zurki.
Tiga je bio odlican za tako veliku zurku. Krenuo je iz minimal something sto je retko ko iz Dee Face-om napaljene publike razumeo, pa je morao postati mnogo komercijalniji kako bi zurka ostala u zivotu, sto je izazvalo nezadovoljstvo "iskusnih klaberki". Ali je zato masa uzivala. Sto je najbitnije, posto je to vece vazio princip "Everything Counts in Large Amounts".
Ja sam morao oko 3.30 da sa velikim zaljenjem napustim dogadjaj zbog poslovnih obaveza.
žurka je bila organizovana dobro samo u pogledu ozvučenja i dekora hale (koja je odlična), inače sve ostalo je bilo trash.
već od pola jedan su sve garderobe bile zauzete (dosad neviđeno), pa ste morali jedno pola sata /sat provesti potucajući se od jednog do drugog garderobera i kukumavčiti da vam ostavi jaknu - na kraju bi je ostavili gdegod, a dotad bi vam raspoloženje bilo u kurcu.
u jednom wcu je lavabo pao i napravi otvorene rane nekoj devojci (devojka je završila u hitnoj).
trećina mase je bila totalna seljoberija, sa sve pištaljkama i penjanjem na ramena, koja je valjda do kupovine ulaznica mislila da je tiga pevač. brdo ljudi je bilo na sinteticima. što se tiče komentara na žurku, sećam se i klinaca koji su posle žurke pred halom vikali "tigo vrati nam pare" i "iskusnih klaberki" (kako egmont kaže) koji su govorili da je nastup bio totalni bullshit.toliko o zadovoljstvu mase.
što se mene tiče, pored gomile stvari koje su me nervirale to veče (a nevezano za samu žurku) tigini prelazi su mi bili potpuno nenormalni. tiga bi po pravilu puštao neki totalno heroinski minimal a onda, valjda da izvuče stvar, naglo prelazio na apsolutnu komercijalu kao što je "maneater" i ostalo (par pesama knifea, par pesama depechea, par svojih - nekad i neumiksovanih - u svakom slučaju nikako ne nešto malopoznato što očekujete od zvezde ranga jednog tige). "vrhunci" o kojima egmont priča, po mom mišljenju nisu bili ni na vidiku. jedno opšte mučenje.
Originally posted by Egmont
video nenametljiv,
toliko nenametljiv da je 90% njegovog sadržaja činilo besomučno ponavljanje reklama za Beck. i po ovom detalju žurka je apsolutni presedan.
elem, sad mi ne pada ni na pamet da idem na chemicalse kad budu dolazili...