stigli smo do Milosevica
tolko o nekrofiliji...
nista, poslacemo javni poziv da Sinod, SANU i Kurir posalju po jednog predstavnika koji ce biti moderatori foruma i urednici sajta.
Valjda cemo tako postatu Srbougodni i necemo iritirati strejtere koji ce jedva cekati da nas tako podobne prihvate u svoje drustvo.
A dotle, pobiti femi tetke i butch devojke, momci u teretane i dnevna doza od 3 utakmice boksa, devojke u shopping, kod shminkera i u solarijum.
Da slucajno ne bude nesto drugacije od onog sto strejteri hoce.
Ili da ne prodjemo kao Milosevic.
em, svasta su ove diskusije iznele na videlo.
pojedinci izgleda ne mogu da prihvate cinjenicu da ce neko biti homofob bio neko ne znam kako str8looking, pisao neko po nekome, bio bichevan ili gutao spermu jer se ipak jebe u dupe ili gura prste u picku. (nikako nikome da padne na pamet da sve to i oni rade, samo se ne osecaju krivim zbog toga!) i da tu ne moze nikakav afirmativan stav ili negativan stav ni novina ni Breda Pita i Angeline Jolie nista da uradi.
Tolerancija se ne dobija vezbajuci konformizam, trulim kompromisima i igranjem pod maskama.
Daleko od toga da svi treba da napisemo na chelu ja sam nekrofil, ali ne treba ni da se strepi sta ce neko heteroseksualan da pomisli ako slucajno kazemo nesto sto nije za njega normalno.
Ovo prevazilazi konkretan problem - diskusije o nekrofiliji - nego u jedan princip, koji sto se moderiranja foruma tice povlaci vrlo zanimljivo pitanje - gde je granica konformizma? kakve diskusije dopustiti a kakve ne? ko to moze da odredi i da li ce uvek biti u pravu? ili zatvoriti forum, chat, oglase.. mozda i sajt? jer.. mogu da vredjaju?
I mislim da je vreme da se shvati jedna stvar, to sto su homofobi homofobi nema veze ni sa fem ljudima, ni sa buch devojkama, ni sa pisanjem, gutanjem sperme ili sta vec, ni sa nekrofilskim shalama ni sa odlaskom na prajd ili u gay klub. To isto vazi i za autohomofobiju - ako vec zelite da zivite po nametnutim pravilima to je vas izbor, ali nemojte mrzeti druge zbog toga sto ste nemocni da sebi priznate da ta pravila jednostavno nisu vasa, i da zivite po tudjem obrascu u kome se ne osecate kao vi.
Prosto receno, i te fem tetke i ostala ekipa po kojoj je najlakse osuti paljbu treba da zive.
I tek momenta kada budete shvatili da vi niste strejt niti cete biti, niti cete moci da zivite takav zivot, i da sve nabrojane kategorije moraju da zive isto kao i vi, pa ma koliko vama ne bilo interesantna ni njihova pojava ni fetishi ni nacin zivota - i to su ljudi, koji isto tako jebeno imaju pravo na zivot, ljubav i statijaznam koliko i vi i ti strejteri kojima se prilagodjavate.
Tema o nekrofiliji po meni nit je skandal nit je problem. Zajebavali smo se na toj temi kao i na ostalima. Problem bi bio ako bi se takve teme namnozile do besvesti, i ako bi to stvarno postalo ovdasnja preokupacija.
Ovako sutra na naslovnoj strani Kurira moze da izadje kako ja koristim Lakiboy_ns-a kao seksualnog roba da bi on dobio zvezdicu na forumu. I sta tu sve moze da se iskonstruise.
Tako moze sa sto drugih tema. I sta? Na kraju mozemo samo da pricamo o gradskom prevozu (ako nas zbog kritike istog ne bi proglasili anti lokal patriotama) i kvalitetu kafe i sta ti ja znam. Gde to vodi?
izgubih nit.. nije ni bitno..