Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
@eya
direktno si me prozvala, pa moram jos ovo da napisem :
nije to moj moto.i to je karikiranje, sto si ti napisala. i ne mislim da oni nisu svesni da mi postojimo.po meni, znaju da postojimo, u krajnjoj liniji smo to i pokazali onom gay paradom i nekim akcijama Labrisa...znaci, postojimo, samo treba da izgradimo dobru(realnu) sliku o nama i da im objasnimo da mi nismo ni pedofili ni nekrofili.

i kazes, cilja aktivizma je VIDLJIVOST. po koju cenu? po cenu da su svi gay ljudi nekrofili i da ne smes da izadjes, recimo, na gay zurku jer ce da te sacekaju da tuku pedera-nekrofila. imaju dupli motiv. -ovim sam, naravno, preterala. ali, mozete da shvatite sta hocu da kazem. :)
By aldlfr
Originally posted by Nicodemus
Nista mi se to nije dopadalo od samog pocetka, nije mi bilo ni duhovito ni intrigantno. A ovo je tek sad autogo. Maljkoviceve apologije necu ni da citam. Ovo aktivira secanje na ono sto se desilo u Nemackoj, i tu nema nikakvog kempa ni zezanja, nego je glupost (nastala u dokolicarenju).
i to druga za redom posle Patrijarha Pavla a sve u cilju da se dokaze kao da je forum "demokratskog" karaktera...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by mary
@eya
direktno si me prozvala, pa moram jos ovo da napisem :
nije to moj moto.i to je karikiranje, sto si ti napisala. i ne mislim da oni nisu svesni da mi postojimo.po meni, znaju da postojimo, u krajnjoj liniji smo to i pokazali onom gay paradom i nekim akcijama Labrisa...znaci, postojimo, samo treba da izgradimo dobru(realnu) sliku o nama i da im objasnimo da mi nismo ni pedofili ni nekrofili.

i kazes, cilja aktivizma je VIDLJIVOST. po koju cenu? po cenu da su svi gay ljudi nekrofili i da ne smes da izadjes, recimo, na gay zurku jer ce da te sacekaju da tuku pedera-nekrofila. imaju dupli motiv. -ovim sam, naravno, preterala. ali, mozete da shvatite sta hocu da kazem. :)
Tamo pise da Mr. Nekrofil nije gay.......
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Adenim
Originally posted by Egmont
Jebo vas bog. Get a life.
Bog je mrtav....
Psovka je u duhu teme.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by aldlfr
i to druga za redom posle Patrijarha Pavla a sve u cilju da se dokaze kao da je forum "demokratskog" karaktera...
A koja je bila prva i sta je to sa Patrijarhom Pavlom?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by EYA

ako dobro razumem, tvoj moto je : ˝bolje da misle da ne postojim nego da misle lose o meni˝ ?

ja bih se radije suocila sa cinjenicom da me neko ne ceni takvu kakva jesam, nego da me ˝voli˝ onakvu kakva nisam (tj kakva se pravim da jesam)

i tu se razilazimo. nema potrebe dalje da se objasnjavamo.

a aktivizam za svoj prvi cilj mora postaviti VIDLJIVOST.
jer ako NAS NEMA , o kome uopste da stvaramo IMAGE (koji, po mom misljenju i nije toliko bitan, jer me i dalje zabole ko sta misli o meni) !?

i da dodam sad: sto se tice mita o snazi ˝pogresne slike˝ o nekome il necemu, zasto mislite da je vecina ljudi spremna pre da poveruje u lazi o nama, nego da nas dozivi kao ljude ?

vazno je da cuju sta imamo da kazemo.
a to se ne moze desiti ako se pravimo da ne postojimo.
1.
Ok,slazem se,ali je ceo problem u tome sto mi NISMO nekrofili...Da jesmo pa da nas boli dupe i da budemo u fazonu "Ko me voli-voli me"

2. Imidz je jedan od bitnijih faktora pri predstavljanju onoga sto imamo da kazemo, jer sa njim pristupamo osobi koja prima informaciju od nas i od toga dosta zavisi da li i kako ce je primiti.
By aldlfr
Originally posted by Paki
Kad kupiš Kurir, iščitaš ga pažljivo, pomisliš na tren da izađeš iz te ljušture koju sebi sama stavljaš možda i shvatiš... Na kraju krajeva, nisam nigde napisao ni da je dobro ni da je loše, jednostavno branim koncept slobodne diskusije o SVEMU. Deželaš i EYA su imali nerava i volje da pišu, pa su ispisali nešto sa čime se ja duboko slažem. A ti i ja možemo o ovome pričati i raspravljati uživo, zar ne?
a o kakvoj ti ljusturi pricas? -ali nemoj mi odgovarati na ovo.
ajmo ovako - ko uglavnom kupuje Kurir, i za koga su napravljene te novine? za iste one koji su nas 2001 tukli na ulicama(ili su spremni da to urade, ili u najboljem slucaju, samo nas mrze). e sad, kad istim tim ljudima napises pederi su i nekrofili, pored naravno, pedofila. taj isti citalac Kurira ce pomisliti - ti bolesni pederi hoce da mi `ebu i mrtvo dete :shok: i ide da izdelje neku motku za sledecu gay paradu ili gay komsiju ili za nekog ko se vraca sa zurke. ovo moje razmisljanje je ekstremno, ali nije nemoguce. zar ne? i sta ti mislis, da prosecan citalac Kurira kupuje te novine da bi citao lazi ili istinu(hocu reci, on ne kapira da je vise od pola u tim novinama izmisljotina)

ti i ja mozemo pricati uzivo(i hocemo :mazi: ), ali ne o ovome :)
lepo receno, mary, svaka cast
Korisnikov avatar
By Zonche!
Da, i ja se do nekle slazem sa mary...lepo receno
By aldlfr
Lazare Pavlovicu,
mozemo pricati o ovome i uzivo, ali mislim da je vec dosta receno. ne bezim od toga, samo mi vise nije zanimljivo. I nemoj mi o tome da ne sagledavam problem sa svih strana, to bih mogla ja tebi da kazem. i nisam rekla da ce biti pogrom, vec da samo postoji mogucnost da nas na jos jedan nacin etiketiraju.

i nisam paranoicna, Lazare Pavlovicu. Samo realna :hmm:

i super si sto smeri kazes da izadje iz klozeta i da je autohomofobican. lepo, zaista. verovatno mislis da sam i ja autohomofobicna...zaista nisam.

@eya
pa recimo da su oni vecina koja tako misli i ima pogresnu sliku o nama. i cemu onda aktivizam kad nas bas briga sta 'oni' misle.

nema me vise na ovoj temi.
opet pametno,ako pocnemo da se ponasamo u stilu "Milosevica" kome nije bilo vazno sta mediji pisu (jer se istina zna) zavrsicemo kao on...
By aldlfr
Originally posted by EYA

@eya
pa recimo da su oni vecina koja tako misli i ima pogresnu sliku o nama. i cemu onda aktivizam kad nas bas briga sta 'oni' misle.
ako dobro razumem, tvoj moto je : ˝bolje da misle da ne postojim nego da misle lose o meni˝ ?

ja bih se radije suocila sa cinjenicom da me neko ne ceni takvu kakva jesam, nego da me ˝voli˝ onakvu kakva nisam (tj kakva se pravim da jesam)

i tu se razilazimo. nema potrebe dalje da se objasnjavamo.

a aktivizam za svoj prvi cilj mora postaviti VIDLJIVOST.
jer ako NAS NEMA , o kome uopste da stvaramo IMAGE (koji, po mom misljenju i nije toliko bitan, jer me i dalje zabole ko sta misli o meni) !?

i da dodam sad: sto se tice mita o snazi ˝pogresne slike˝ o nekome il necemu, zasto mislite da je vecina ljudi spremna pre da poveruje u lazi o nama, nego da nas dozivi kao ljude ?

vazno je da cuju sta imamo da kazemo.
a to se ne moze desiti ako se pravimo da ne postojimo.
pa ako vec po svaku cenu treba da pozemo da "nas ima" onda sto se ne pojavite na gay pride-u, nije vazno sto ce da vas biju,vazno da vas ima?
ppffff
staviti sebe izmedju cekica i nakovnja i to bez ikakve potrebe je ravno mazohizmu i ne toliko daleko od ...nekrofilije
By aldlfr
Bog je mrtav....
opet ovaj satanista:die:
posle vam kriv djavo sto Kurir pise sto pise i sto navijaci biju!
Korisnikov avatar
By M M and I
Bog je mrtav....
Kanda je on postao zrtvom tog nekrofila...
Korisnikov avatar
By Adenim
Bog je mrtav....
U mojoj ideologiji bozanstva tj ono sto ti nazivas Bogom ja zovem priroda nema djavola.....

I briga me bas sta Kurir, novine posle kojih mozes jedino sedativ da popijes od gluposti, lazi i trauma, sere...
Korisnikov avatar
By unic0rn
stigli smo do Milosevica :smeh: :smeh:
tolko o nekrofiliji...

nista, poslacemo javni poziv da Sinod, SANU i Kurir posalju po jednog predstavnika koji ce biti moderatori foruma i urednici sajta.

Valjda cemo tako postatu Srbougodni i necemo iritirati strejtere koji ce jedva cekati da nas tako podobne prihvate u svoje drustvo.

A dotle, pobiti femi tetke i butch devojke, momci u teretane i dnevna doza od 3 utakmice boksa, devojke u shopping, kod shminkera i u solarijum.

Da slucajno ne bude nesto drugacije od onog sto strejteri hoce.
Ili da ne prodjemo kao Milosevic.

:roflmao:

em, svasta su ove diskusije iznele na videlo.

pojedinci izgleda ne mogu da prihvate cinjenicu da ce neko biti homofob bio neko ne znam kako str8looking, pisao neko po nekome, bio bichevan ili gutao spermu jer se ipak jebe u dupe ili gura prste u picku. (nikako nikome da padne na pamet da sve to i oni rade, samo se ne osecaju krivim zbog toga!) i da tu ne moze nikakav afirmativan stav ili negativan stav ni novina ni Breda Pita i Angeline Jolie nista da uradi.

Tolerancija se ne dobija vezbajuci konformizam, trulim kompromisima i igranjem pod maskama.

Daleko od toga da svi treba da napisemo na chelu ja sam nekrofil, ali ne treba ni da se strepi sta ce neko heteroseksualan da pomisli ako slucajno kazemo nesto sto nije za njega normalno.

Ovo prevazilazi konkretan problem - diskusije o nekrofiliji - nego u jedan princip, koji sto se moderiranja foruma tice povlaci vrlo zanimljivo pitanje - gde je granica konformizma? kakve diskusije dopustiti a kakve ne? ko to moze da odredi i da li ce uvek biti u pravu? ili zatvoriti forum, chat, oglase.. mozda i sajt? jer.. mogu da vredjaju?

I mislim da je vreme da se shvati jedna stvar, to sto su homofobi homofobi nema veze ni sa fem ljudima, ni sa buch devojkama, ni sa pisanjem, gutanjem sperme ili sta vec, ni sa nekrofilskim shalama ni sa odlaskom na prajd ili u gay klub. To isto vazi i za autohomofobiju - ako vec zelite da zivite po nametnutim pravilima to je vas izbor, ali nemojte mrzeti druge zbog toga sto ste nemocni da sebi priznate da ta pravila jednostavno nisu vasa, i da zivite po tudjem obrascu u kome se ne osecate kao vi.

Prosto receno, i te fem tetke i ostala ekipa po kojoj je najlakse osuti paljbu treba da zive.
I tek momenta kada budete shvatili da vi niste strejt niti cete biti, niti cete moci da zivite takav zivot, i da sve nabrojane kategorije moraju da zive isto kao i vi, pa ma koliko vama ne bilo interesantna ni njihova pojava ni fetishi ni nacin zivota - i to su ljudi, koji isto tako jebeno imaju pravo na zivot, ljubav i statijaznam koliko i vi i ti strejteri kojima se prilagodjavate.

Tema o nekrofiliji po meni nit je skandal nit je problem. Zajebavali smo se na toj temi kao i na ostalima. Problem bi bio ako bi se takve teme namnozile do besvesti, i ako bi to stvarno postalo ovdasnja preokupacija.

Ovako sutra na naslovnoj strani Kurira moze da izadje kako ja koristim Lakiboy_ns-a kao seksualnog roba da bi on dobio zvezdicu na forumu. I sta tu sve moze da se iskonstruise.

Tako moze sa sto drugih tema. I sta? Na kraju mozemo samo da pricamo o gradskom prevozu (ako nas zbog kritike istog ne bi proglasili anti lokal patriotama) i kvalitetu kafe i sta ti ja znam. Gde to vodi?

izgubih nit.. nije ni bitno..
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by unic0rn
stigli smo do Milosevica :smeh: :smeh:
tolko o nekrofiliji...
Dobro je...

Umalo sam pomislio da ce tema o nekrofiliji zavrsiti pitanjem o Kosovu i Metohiji :lol:
Korisnikov avatar
By EYA

pa ako vec po svaku cenu treba da pozemo da "nas ima" onda sto se ne pojavite na gay pride-u, nije vazno sto ce da vas biju,vazno da vas ima?
ppffff
staviti sebe izmedju cekica i nakovnja i to bez ikakve potrebe je ravno mazohizmu i ne toliko daleko od ...nekrofilije
ja ne mislim, niti sam jednom recju dala nagovestaj za to, da je ovo sve bio smisljeni aktivisticki napad. i sam maljkovic kaze da je sve bilo namenjeno za internu filozofku raspravu. celu ovu frku niko nije mogao ni da nasluti.
a najvecu frku pravimo ˝mi˝ u svom panicnom strahu da ce se sad sruciti nebo na nas, da ce dikriminacija prerasti u pogrom gay populacije u srbiji, jer je tamo neki kurir prepisao, pa jos pogresno i izvadjenu iz konteksta, neki raspravu na temu nekrofilije.
samo sam trvdila da kad se vec desilo to da privucemo bilu ciju pozornost na ovaj nacin, uopste nije lose ispalo, tj da se veoma dobro moze iskoristiti u nasu korist.
a cak nas i nisu nazvali nekrofilima, mada me ne bi cudilo da jesu.
meni je taj text u kuriru smesan do besvesti :pucaodsmeha:

ne ne mogu da shvatim na sta mislis, sorry.
ako je to, kako sama kazes, preterivanje, sta je realno ono sto ce da se desi, a cega se bojis?

i jos jednom ponavljam, ovo nije bio AKTIVIZAM, ali moze lepo da se iskoristi za to :zastava:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Dušan Maljković
Jedna reakcija na blogu b92 --

http://blog.b92.net/node/4459

Primetite kako su komentari uglavnom umereni...
Pa naravno da su benigni, mislim, dooljan je iq 20 da bi shvatio da je u pitanju zajebancija....
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by unic0rn

I mislim da je vreme da se shvati jedna stvar, to sto su homofobi homofobi nema veze ni sa fem ljudima, ni sa buch devojkama, ni sa pisanjem, gutanjem sperme ili sta vec, ni sa nekrofilskim shalama ni sa odlaskom na prajd ili u gay klub. To isto vazi i za autohomofobiju - ako vec zelite da zivite po nametnutim pravilima to je vas izbor, ali nemojte mrzeti druge zbog toga sto ste nemocni da sebi priznate da ta pravila jednostavno nisu vasa, i da zivite po tudjem obrascu u kome se ne osecate kao vi.

Prosto receno, i te fem tetke i ostala ekipa po kojoj je najlakse osuti paljbu treba da zive.
I tek momenta kada budete shvatili da vi niste strejt niti cete biti, niti cete moci da zivite takav zivot, i da sve nabrojane kategorije moraju da zive isto kao i vi, pa ma koliko vama ne bilo interesantna ni njihova pojava ni fetishi ni nacin zivota - i to su ljudi, koji isto tako jebeno imaju pravo na zivot, ljubav i statijaznam koliko i vi i ti strejteri kojima se prilagodjavate.
bravo Unic0rne :klap:
za ceo text, naravno :up:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Da komentari na b92 su super...ali kao sto znamo vecina tih ljudi kurir i ne pruhvata za ozbiljno-a o njima ni ne pricamo nego o ovoj drugoj grupi
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne mogu da citam svih 7 strana... Ali verujem da je zanimljivo!

:klap:
Korisnikov avatar
By IriS
što ti je tema... 2167 pregleda (dosad) a još nije prošlo ni 24h od objavljivanja :giggle:
Korisnikov avatar
By Seaman
Cudno mi je kako su moderatori uopste i dozvolili jednu takvu temu.To prelazi sve granice..
By aldlfr
Bog je mrtav....
U mojoj ideologiji bozanstva tj ono sto ti nazivas Bogom ja zovem priroda nema djavola.....

I briga me bas sta Kurir, novine posle kojih mozes jedino sedativ da popijes od gluposti, lazi i trauma, sere...

ma za kurir se slazem ali to neko tamo ko je otac nekog gay decka ne moze da razume i ako mu se ovaj ikada outuje bice jos gadnije, pederi, nekrofili itd itd... :bljak:
Dakle sa nekim stvarima se nije ni saliti, kao one karikature o Muhamedu, mogli su da nadju nesto drugo za salu, tako se i oko pedofilije,nekrofilije,zoofilije i religija ne treba bas saliti, ako nemate neku drugu inspiraciju za salu onda bolje zavezite.
"Performans",ih....onda i oni navijaci mogu da kazu "nismo tukli pedere,pa to je bio PERFORMANS":sekirica:
By aldlfr
Originally posted by Zonche
Da komentari na b92 su super...ali kao sto znamo vecina tih ljudi kurir i ne pruhvata za ozbiljno-a o njima ni ne pricamo nego o ovoj drugoj grupi
komentari na B92 su super jer ljudi koji idu na B92 su malo pismeniji od onih koji citaju Kurir i to je samo zbog toga.
Svi znamo da je u pitanju zajebancija koja je daleko otisla zbog idiota iz Kurira ali je na moderatorima da se ovakva stvar NE PONOVI jer bi bilo previse...
Ocu da kazem da bi ubuduce trebali malo da pazite i to je to,pa valjda nije to tako tesko?
Uzgrud,tek sad sam procitao ono o mrtvim bebam akoje se cele nabadaju na kurac i muka mi je iako ZNAM da je sala,sta tek mislite kako je nekome ko poveruje da je ovo istina?:obesen:
Korisnikov avatar
By blenta
chitao sam samo prvu i poslednju stranu
mrzelo me da prelazim sve
umoran sam
nachelno se slazhem sa mary u svemu
tj. rekla je ono shto i sam mislim

:obraz:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vrlo se slazem sa Unicornom.... haug
Korisnikov avatar
By gari
Reklama je reklama a NEGATIVNA reklama je sad hit u svetu. Ja skidam sesir Dusanu sto se setio da nas ovako lepo promovise i predstavi javnom mnjenju, pa makar i preko "Kurira". A "Kurir", kao i svaka stampa mora od necega da zivi, pa sad to sto su objavili objavili su bez komentara a oni koji citaju neka shvate kako god hoce.

Sada se sistemom "Radio-Mileva" zna da u Srbiji ima i nekrofila i gotovo. Da li ce to neko shvatiti kao zajebanciju ili ce pokrenuti sistem da pronadje manijaka /nekrofila/ posto je delo kaznjivo po KZ, to je vec treca stvar.

Policija ima metode da "izvuce" brzo priznanje pa bio kriv ili nevin a POSLE /batina, samice i drugih metoda/ na Sudu moze sve da se porekne.

Ja se nadam da ce Dusko biti hrabar i da ce sve to izdrzati a oni ce posle uvideti da su imena nepostojeca, da ne postoji Pera u mrtvacnici da prodaje leseve, ni grobar Zdera da otkopava sveze i malo manje sveze leseve za upotrebu.

Dakle, CESTITAM D.M. ovo ni sa svim onim parama od nevladinih org. ne bu USPEO da privuces paznju javnosti. Ma ovo je kao deset gay prajdova, to nam vise i ne treba.

Predlazem da sledeca tema za "Kurir" bude-Pederi otimaju malu decu da bi ih pojeli /kanibalizam/. Sto, tek ta reklama bi bila efektna.

:roflmao: :grouphug: :icequeen:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!