Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
slicnu temu sam postavila jednom kad sam morala da otpadnem u Subotici...

..i tada se niko iz subotice nije javiom ali zato moram da se zahvalim neverovatnoj Faim kojoj nije bilo tesko da se probudi, sedne u auto i dodje iz Sombora da popije samnom kafu, iako smo se tada prvi put videle!!!!

a cim smo se videle, odmah smo ukapirale da smo debili slicne sorte! tako da ja sad imam novog drugara!!!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Evo drugaru moj,FaiM se odaziva(hehe)... :domino:
I da..bas nam je bilo penal u Subaji...da je So blize pravila bi ti drustvo i u Kg :)

:kiss:
By Çâðê_DUP
Hoces ja? :angel:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
kada sam videla naslov ponadala sam se da je neko okupljanje lez kragujevchanki u pitanju,kad ono hlaf trazi vodicha:giggle:
e jbg nisam tu,ali ne bi bilo loshe da isplanirash josh neki obilazak kg-a recimo u martu/aprilu;)
By Dragonite
Originally posted by Jelena_Bliss
kada sam videla naslov ponadala sam se da je neko okupljanje lez kragujevchanki u pitanju,kad ono hlaf trazi vodicha:giggle:
e jbg nisam tu,ali ne bi bilo loshe da isplanirash josh neki obilazak kg-a recimo u martu/aprilu;)
i ti si iz Kragujevca? :gatara:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Dragonite
i ti si iz Kragujevca? :gatara:
aham,ali trenutno nisam u kg-u
verovatno si i ti iz kragujevca chim pitash:)
By Çâðê_DUP
Subota je popodne, a hlaefdige sletela nije na kragujevacki aerodrom. :budilnik:
By Dragonite
naravno, uvek je posle Beogradjana kragujevacka ekipa bila najjaca na forumu

:crveni:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss

:up: :up: :up:

@Angy
:lol: :lol: :lol:
mislish na naselje aerodrom?:smeh:
By Dragonite

@Angy
mislish na naselje aerodrom? :smeh:
Ja sam na Bubnju :cobanica: :hug: :hug: :hug:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss

@Angy
mislish na naselje aerodrom? :smeh:
Ja sam na Bubnju :cobanica: :hug: :hug: :hug:
Ufff odlichno,blizu smo:pivce:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
eto ja se izvinjavam, ali do kg nisam stigla. a ni komp nisam skoro imala pri ruci da vidim odgovore...

...ipak, ja cu imati posete kragujevcu otprilike po jednom mesecno, pa ce biti prilike.... a i vi ste se sad pokapirali ako nista drugo
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ovaj..... ja sad stvarno dolazim..... i imam vremena u subotu do pet sati.... pa eto...
By Sportasica
e pa Kragujevcani jer bio neko na jucerasnjoj transgender zurci da mi isprica utiske jer nisam mogla da dodjem?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e ja stvarno dolazim.... krecem za pola sata.... ako je neko slobodan u subotu do pet nek se javlja (or hold your peace forever hehehe)
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Pozdravi mi kragujevchanke:usamljen:
Ajde pliz ako budesh mogla uslikaj neka mesta po KG-u pa da okachish fotkice:hyper:
Korisnikov avatar
By bigirl
:bigirlpadas'marsa:

Blisserka je iz Kragujevca?! :shok:
By Sportasica
Tako bar kaze samo trenutno valjda nije
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by bigirl
:bigirlpadas'marsa:

Blisserka je iz Kragujevca?! :shok:
Heh,bouze bigirl se shokirala:lol:i shta cemo sad?Mislila sam da ti je Escobarka to rekla.Koliko puta smo prichale i ja ti nisam rekla odakle sam:smeh:

@Sportashica
nisam bila tamo.nego shta je to?neki novi club?
By Sportasica
LGBT organizacija.Druzenje gay i friendly osoba,zadnji put organizovali zurku(Madonna party)u Contrasty
By Dragonite
SUSRET NA VRHU

Kako nasi zivori saznaju, Hlaefdige je zaista posetila Kragujevac u petak i subotu.

'Ocarana sam ovim gradom', izjavila je poznata forumashica, 'Planiram da se ovde preselim kad napunim 200 godina. Svima preporucujem da povremeno posete ovaj divni grad.'

Nakon vecere i bala u Skupstini Grada, gde je Hlaefdige primio gradonacelnik i clanovi lokalne vlade, veselo drustvo je nastavilo druzenje uz starogradsku muziku u restoranu 'Lovac'.

U subotu je Hlaefdige imala susret sa Dragoniteom, jednim od najstarijih zivih forumasa i direktorom NVO Taboo, u cijem su bunkeru na 6-om spratu proveli prijatno popodne uz gorku kafu i sladak razgovor.

'Prijatno sam iznenadjena... iz taboo-ove kancelarije, pardon -bunkera, se pruza divan pogled na groblje i istocni deo grada. Dragonite izgleda odlicno, ne deluje ni dan starije od 300 godina.'

Nakon konferencije za predstavnike medija Hlaefdige se povukla u svoj dvorac, gde je i ostala do kraja svog boravka.
By Dragonite
Jao,josh jedna kragujevchanka:klap:
:teg:

sto je vise to nas je veselije :D

kad dodjes ovde, svrati do Taboo-a, ja sam glavna faca tamo :kopa:
Korisnikov avatar
By colorado
SUSRET NA VRHU

Nakon vecere i bala u Skupstini Grada, gde je Hlaefdige primio gradonacelnik i clanovi lokalne vlade
Moja cica, moj ponos i dika!

Vama gospodine posebno hvala sto ste vodili racuna o njoj dok mene nije bilo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e pa vratila sam se sa turneje....

..utisci iz kg..paaaaa.... niko ne djuska... posvuda male sejnoidne lezbejke..... bilo mnogo hladno...

....provela sam divno popodne sa dragoniteom u kancelariji i dobila mooooooooooore svega!!! raznih super pamfleta, publikacija i filmova.... i kafu koja mi je prijala..... uz to i zanimljive price iz prve ruke o nekim provodima i forumasima.... sve u svemu, i sledeci put cu da se javim...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hlae, ovog vikenda idem u KG, ali ne idem mojim kolima. Kad ti planiras sledeci odlazak dole?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!