- 08 Feb 2007, 21:22
...da mi eventualno pravi drustvo ukoliko budem tamo bila u subotu popodne?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Jelena_Blissi ti si iz Kragujevca?
kada sam videla naslov ponadala sam se da je neko okupljanje lez kragujevchanki u pitanju,kad ono hlaf trazi vodicha:giggle:
e jbg nisam tu,ali ne bi bilo loshe da isplanirash josh neki obilazak kg-a recimo u martu/aprilu;)
Originally posted by Dragoniteaham,ali trenutno nisam u kg-uOriginally posted by Jelena_Blissi ti si iz Kragujevca?
kada sam videla naslov ponadala sam se da je neko okupljanje lez kragujevchanki u pitanju,kad ono hlaf trazi vodicha:giggle:
e jbg nisam tu,ali ne bi bilo loshe da isplanirash josh neki obilazak kg-a recimo u martu/aprilu;)![]()
Originally posted by Dragoniteaham,ali trenutno nisam u kg-unaravno, uvek je posle Beogradjana kragujevacka ekipa bila najjaca na forumu
verovatno si i ti iz kragujevca chim pitash:)
![]()
Originally posted by Jelena_BlissJa sam na BubnjuOriginally posted by Dragoniteaham,ali trenutno nisam u kg-unaravno, uvek je posle Beogradjana kragujevacka ekipa bila najjaca na forumu
![]()
![]()
![]()
![]()
@Angy
![]()
![]()
![]()
mislish na naselje aerodrom?![]()
Originally posted by DragoniteUfff odlichno,blizu smo:pivce:Originally posted by Jelena_BlissJa sam na BubnjuOriginally posted by Dragoniteaham,ali trenutno nisam u kg-unaravno, uvek je posle Beogradjana kragujevacka ekipa bila najjaca na forumu
![]()
![]()
![]()
![]()
@Angy
![]()
![]()
![]()
mislish na naselje aerodrom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by bigirlHeh,bouze bigirl se shokirala:lol:i shta cemo sad?Mislila sam da ti je Escobarka to rekla.Koliko puta smo prichale i ja ti nisam rekla odakle sam:smeh:
:bigirlpadas'marsa:
Blisserka je iz Kragujevca?!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!