Originally posted by GALATEJA
Zenjica je opet prvi!!! Ubedljivo je najbolji, najkvalitetnije i najsigurnije je otklizao. To sto mi je lep i sarmantan je druga prica.
Nije mi jasno zasto su Dzoniju Viru dali tako malo bodova. Dobro je klizao... Lambije i Zuber mi nisu simpaticni, posebno mi je iritantan Lambijeov kostim.
Pih:) Ali dobro je sto si pomenula Vira bas zbog obog novog sistema bodovanja o kome je govorio Storm. Ko je gledao sinoc poslednjeg Japanca video je da se i komentator Eurosporta cudom cudio zasto je sa petog pao na osmo mesto iako mu se cini da je bio (makar taj deo programa) za drugo ili trece mesto, pa se covek javno nadao bronzi. I sami ste videli koliko se cekalo na bodove jer ovaj, novi sistem bodovanja obavezuje video pregled, slow motion, svasta nesto jos sto mi ne vidimo. Tako da je onaj drugi (strucni) sve to lepo objasnio. Nama se cini da ovaj sa 3 pada mora da bude iza onog sa jednim padom a desilo se da masa njih ne izvodi sve one potrebne aksl-ove, okrete bas kao sto je zacrtano i sto pre nije moglo da se vidi. Mozda ste i culi tog strucnog koji za Japanca kaze da bi, po starom, sigurno bio bronzani, ali, po novom, pao je sa 4-5 mesta na osmo.
A Plusenko? OK je sve to sto pisete, skoro da se uopste ne razumem u Eiskunst ali onako, moj laicki utisak je da je INAF. Idi dete kuci, pusti druge da osvajaju medalje. Jos kad je bila ceremonja dodele medalja, druga dvojica reaguju kao ljudi (jedan place kao dete, drugi se pogubio) a ovaj podigao nos, ne mozes mu ocitati ni polumisao.
Sto kaze Brat X, ok, osvojio je sve, sad moze u profesionalce.
@Zbunjena -