Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by GALATEJA
Originally posted by bigirl
Originally posted by Kiwi
Jeste, on je! ... samo... danas je mnogo mnogo bolje izgledao ... lepi trbušnjaci, miši?ave butine... razvijena leða .... jooooooj ... i veoma gayish ga?e :D
Uuuuh... :mljac:
Mozda cu da vas razocaram, ali Frederik je samo 163 visok.
Ja volim niže! :trep:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Nisam gledala, ali evo rezultata Torino2006 Olympic Winter Games-15.02.2006. :
Evgeni Plushenko (RUS), second to perform, immediately set the level for the competition with a breathtaking performance to Puccini's Tosca, which awarded him with a well deserved 90.66 points.
Slika

Second place for now for American Johnny Weir, who was awarded 80.66 points for his performance to Saint-Saens's "Swan".

Slika

Third place for Swiss Stéphane Lambiel (79.04 points), with a programme inspired by the atmosphere of the Cirque du Soleil.

Slika

Only fourth place for French Joubert, who was awarded 77.77 points for his programme in which he interpreted James Bond.
Korisnikov avatar
By broX
ocekivao sam vise od Joubert-a, prosle godine je izgledalo da je on novi Plushenko( samo sto je malo lepsi) :love: :mljac:
Korisnikov avatar
By Kupper
Znate sta, sinoc sam gledao sve njih i svaka cast Plusenku (verovatno i jeste bolji za ceo svemir od ostalih po tim pokretima, potezima, kako se sve zove to sto rade) ali kad gledam onako, po nekom svom osecaju, Joubert a posebno Lambiel su brate bolji. Mislim, lepse izgleda(ju), ceo utisak od izlaska na led pa do kraja. Neka je Rus najbolji ali, kad bi se, kao totalni laik pitao, moj glas bi otisao Lambielu pa Amerikancu pa Joubert-u pa tek onda Plusenku. Sve to lepo izgleda kad on to radi ali nekako kao po PS-u....
By Storm
Muškarci su se na?isto pogubili od treme.
A ona dvojica komentatora na eurosportu su alapa?e najve?e.

Sportski parovi su bili super. Ono što su uradili Tatjana Totmjanina i Maksim Marinin je bilo neviðeno dobro.
Slika

Ina?e, njihovom zlatnom medaljom, Rusi imaju sve zlatne medalje (na Olimpijskim igrama) u sportskim parovima od 1964!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Storm

Ono što su uradili Tatjana Totmjanina i Maksim Marinin je bilo neviðeno dobro.
Kad nisu? Koliko sam juce cuo oni godinama nemaju dostojne protivnike.
By Storm
Originally posted by Kupper
Ono što su uradili Tatjana Totmjanina i Maksim Marinin je bilo neviðeno dobro.
Kad nisu? Koliko sam juce cuo oni godinama nemaju dostojne protivnike.
Oni jesu najbolji, ali kao što vidiš, po novim pravilima ocenjivanja, jedan pad i - ?ao. A Kinezi navalili (drugo, tre?e i ?etvrto mesto).
Ina?e, izgleda da je pre par godina on nju udario sli?ugom u glavu, naravno slu?ajno na treningu.
Zamisli taj put od takve povrede do ovog uspeha. Stvarno sjajno.
Korisnikov avatar
By Galateja
Zenjica je opet prvi!!! Ubedljivo je najbolji, najkvalitetnije i najsigurnije je otklizao. To sto mi je lep i sarmantan je druga prica.

Nije mi jasno zasto su Dzoniju Viru dali tako malo bodova. Dobro je klizao... Lambije i Zuber mi nisu simpaticni, posebno mi je iritantan Lambijeov kostim.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Samo sam par njih gledala, slazem se da je Plusenko stvarno zasluzio 1. mesto ako gledamo kako je izveo svoj program, ali mi je Lambije interesantniji.
Plusenko ima eleganciju pokreta i sve sto radi je jako dobro ukombinovano, ali bas zbog toga ne vidim u njegovom klizanju snagu.

Vir je dobio malo poena jer je njegov program bio dosta siromasan. Dok su Plusenko i Lambije imali u programu i cetvorostruke skokove, i serije skokova, do tad Vir nije imao nijedan cetvorostruki skok, a imao je samo jednu seriju skokova.
Korisnikov avatar
By Lunja
Razocaran sam muskim nastupima! Da nije bilo Plusenka, procenat klizaca koji su bar jednom pali u toku slobodnog programa (o kratkom i da ne govorim) bi bio 100%. Dosadno je gledati Plusenka bez konkurencije (svaka mu cast!) i dvocifren-broj ostalih od kojih se ocekuje puno, a kad dodju u finale onda obavezno padaju i dobijaju toliki strah da u trenutku menjaju koreografiju, tzv. program. Znam da svaki od njih na treningu sve radi besprekorno, ali kad je najbitnije onda drhte noge. Bezveze mi je da sebi mogu da priuste luksuz da padaju, i da glatko osvoje medalju. Meni je sinocno takmicenje licilo na skolu klizanja (u kojoj je Plusenko ucitelj, majstor), a ne na OLIMPIJADU.
:sw:
By жњ
ladno sam propustila plusenka, sad cu da trazim po netu snimak nastupa
Korisnikov avatar
By zboO
:lol: :lol:

ja sam juce lepo sela gledala, i gledala...videla najvaznije...onda je krenuo i poslednji takmichar, bez vecih uspeha za nekim probojem ka medalji...i zbunjena je u tom momentu pala u komu...i propustila i zvanichno proglashenje pobednika!! :zid:

ali KRALJ je ipak ostao KRALJ!!!

:love:

prvi je nastupao...i zavrshio je odmah posao! Svaka mu chast...

@ Kuppi...meni je On ( plushenko) naj naj....to sto on radi je prosto neverovatno, a opet izvodi egzibicije sa takvom lakocom, da nama i izgleda kao da ih izvodi po PS - u jeb ga.....profesionalac! :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by GALATEJA
Zenjica je opet prvi!!! Ubedljivo je najbolji, najkvalitetnije i najsigurnije je otklizao. To sto mi je lep i sarmantan je druga prica.

Nije mi jasno zasto su Dzoniju Viru dali tako malo bodova. Dobro je klizao... Lambije i Zuber mi nisu simpaticni, posebno mi je iritantan Lambijeov kostim.
Pih:) Ali dobro je sto si pomenula Vira bas zbog obog novog sistema bodovanja o kome je govorio Storm. Ko je gledao sinoc poslednjeg Japanca video je da se i komentator Eurosporta cudom cudio zasto je sa petog pao na osmo mesto iako mu se cini da je bio (makar taj deo programa) za drugo ili trece mesto, pa se covek javno nadao bronzi. I sami ste videli koliko se cekalo na bodove jer ovaj, novi sistem bodovanja obavezuje video pregled, slow motion, svasta nesto jos sto mi ne vidimo. Tako da je onaj drugi (strucni) sve to lepo objasnio. Nama se cini da ovaj sa 3 pada mora da bude iza onog sa jednim padom a desilo se da masa njih ne izvodi sve one potrebne aksl-ove, okrete bas kao sto je zacrtano i sto pre nije moglo da se vidi. Mozda ste i culi tog strucnog koji za Japanca kaze da bi, po starom, sigurno bio bronzani, ali, po novom, pao je sa 4-5 mesta na osmo.

A Plusenko? OK je sve to sto pisete, skoro da se uopste ne razumem u Eiskunst ali onako, moj laicki utisak je da je INAF. Idi dete kuci, pusti druge da osvajaju medalje. Jos kad je bila ceremonja dodele medalja, druga dvojica reaguju kao ljudi (jedan place kao dete, drugi se pogubio) a ovaj podigao nos, ne mozes mu ocitati ni polumisao.

Sto kaze Brat X, ok, osvojio je sve, sad moze u profesionalce.

@Zbunjena - :mete: :durenje:
Korisnikov avatar
By TheTree
...A Tatjana Navka i Roman Kostomarov,aaa?..E to je bio mnogo dobar par..ali i oni odose u profesionalce..steta..necu ih vise gledati :(
By жњ
sta znaci to kada odu u profesionalce?

izvinjavam se na neupucenosti i nadam se odgovoru
By ~ Le Saint X ~
I love ice skating!!!!!!!!
Plushenko je , sigurno, kralj na podijumu/klizalistu...
ALI

Brian Joubert :love:
&
Stephan Lambiel

su mi EXTRA!!!!!!!!!!

KAo i Johnny Weir
i jos nekoliko njih....
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kupper
Neka je Rus najbolji ali, kad bi se, kao totalni laik pitao, moj glas bi otisao Lambielu pa Amerikancu pa Joubert-u pa tek onda Plusenku. Sve to lepo izgleda kad on to radi ali nekako kao po PS-u....
Baš tako.
Prosto ne volim savršene sportiste. Pa bili teniseri, odbojkaši ili klizači.
Kada to što rade odrade toliko savršeno, meni izgleda kao da se nisu ič namučili. Suviše lako se čini.

Inače, najvolem da gledam parove.
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by xyz
sta znaci to kada odu u profesionalce?

izvinjavam se na neupucenosti i nadam se odgovoru
To znaci,da svi odu u Ameriku,ucestvuju na kojekakvim ice-skating predstavama i za to budu debelo placeni..Do sada su se vozali za medalje..E tako nekako znaci :)
Korisnikov avatar
By saiL_away
specificno za njega je sto je u stanju da izvodi figure iz zenskog klizanja, koje ostali "kruti muski klizaci" (ovo glupo zvuci, priznajem :lol: ) nisu u stanju da izvedu...

Uze mi rijec s tastature!! :)

:tushe: Plushenko je poznat po tome sto izvodi tzv. zensku piruetu i to kako!! :klap:
On je definitivno najveci talenat i stvarno niko mi nije harizmaticniji i originalniji na ledu od njega! :hail2:

Ja mnogo volim da gledam umjetnicko klizanje a Plushenko mi dodje kao tiramisu posle rucka... :leviathan: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Galateja
Da li ste gledali ovogodišnje klizanje? Utisci?
Ovi pri vrhu su bili dobri, ali kada se setim kakav je bio Plušenko... Nisu mu ni blizu. :(
Korisnikov avatar
By Mars
A kad se ja setim kakvi su bili pre 10 godina...
Osecam se kao ti u vezi Plusenka.

Plesni parovi, narocito. Nije mi jasno kako mogu da izadju na led i budu zadovoljni onim sto prikazuju,eto toliko su ranije generacije bile superiorne.

:pirat:
By Storm
Na ruskoj televiziji sam pogledao delić programa koji izgleda spada u "profesionalno" klizanje.
Vrlo tužno. Toliko kiča na jednom mestu, skoro kao cirkus.
Tako da to ne daje najveseliju slika sporta zvanog klizanje - razbijaš se na vrlo teškim treninzima, neke tamo sudije te ocenjuju, i na kraju završiš na trash revijama.
By ~ Le Saint X ~
Gledao sam evropsko...

Brian Jubert - my lovely boy - was # 1

naravno, jer nisu bili Lambiel i Plushenko...

ali, ta trojka je definitvno super...

Brian vodi jer je cute as hell!
Korisnikov avatar
By bigirl
Mmmmm... Brrrrrrrrajan Žuberrrrrrrrr... :mljac:
By ~ Le Saint X ~
I love people who love Brian J !
:kiss:bigirl
Korisnikov avatar
By Mars
Tako da to ne daje najveseliju slika sporta zvanog klizanje - razbijaš se na vrlo teškim treninzima, neke tamo sudije te ocenjuju, i na kraju završiš na trash revijama.
A ti se onda seti bacačica kugle. Koje gonima jedu tebe i mene za jedan obrok, izdeformišu tela za sva vremena, i završe karijeru a da niko nikad se ne seti i da su postojale... Ništa ugovori, ništa slikanje za časopise, ništa udvaranje lepih muškaraca (i žena). Samo proširene vene, obolela kičma, i pitanje - šta im je to trebalo u životu...

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Renoir
I love people who love Brian J !
:kiss:bigirl
On je isti jedan moj bivši dečko... Dizastr. Da sam tada znala da liči na budućeg prvaka u klizanju... ne bi postao bivši. Tralalalala... :zvizdi:
By ~ Le Saint X ~
jer bi taj bivsi zainteresovan, npr, bio za mene???
:D

BRIAN !!!
CUTE!
FRENCH!
:france:

vIVE LA FRANCE!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja volim onakav nos i onako bistre oči.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!