Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By coka
imam brdo str8 drugarica, pitanje je uopste da li imam lez ili bi drugarice... nego vecina zna za mene i totalno im je opusteno jer znaju da ni jedna od njih nije recimo moj tip, a i veruju da ce me proci (izludecu od ovog izliva mozga) :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Galadriel
imam samo jednu lecu drugaricu, sve ostale su str8 i nijedna ne zna. mada meni se sve nesto cini da mi pise na celu od kad je doslo do samospoznaje iako znam da je to samo u mojoj glavi. kad bi saznale znam tacno kako bi reagovale jer imaju uvek istu reakciju na to bilo da se radi o nekom poznatom ili iz okoline . komentarisu samo ako je neko zgodan/na u fazonu: kakva steta, e jebiga, ma meni se i cinilo da me ona gleda onako, ja mislim da oni to rade iz fazona. Jbt sad sam se setila ponovo sto im necu reci:zacepi:
Korisnikov avatar
By shishmish
one koje ne znaju nisu mi drugarice...
a one koje saznaju nisu vise str8 :blenta:
Korisnikov avatar
By Zoe
@baby_girl: dobra ti ta na avataru :love:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by shishmish
one koje ne znaju nisu mi drugarice...
a one koje saznaju nisu vise str8 :blenta:
:smeh: :peace: :up:
Korisnikov avatar
By shishmish
:)
:hand:
ne kazem da ih ja preobratim (ili kako vec da se izrazim) nego svima to bude cool i kao hoce i one da probaju
:psiholog:
pa me jure da ih vodim na zurke, na gej mesta...strasno
Korisnikov avatar
By coka
:)
:hand:
ne kazem da ih ja preobratim (ili kako vec da se izrazim) nego svima to bude cool i kao hoce i one da probaju
:psiholog:
pa me jure da ih vodim na zurke, na gej mesta...strasno
e e e ne izvlaci se sad :lol:
Korisnikov avatar
By coka
pa sad ovaj... :closet:

moram da idem :)
a jel moras da ides a? to ti neka drugarica u nevolji pa da joj pomognes jel c c c :djavo:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Drugu se u nevolji pomoc ne odbija:smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zoe
@baby_girl: dobra ti ta na avataru :love:
faaaja.pazljivo sam birala ko ce da stoji ispred mog nick-a, sa sve urednim nokticima. :nokti: :alexis:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
inace, moja dva najbolja i dva najveca prijatelja su str8...i imam potpunu podrsku od njih dve! Znaju za mene, i prihvatile su me jednostavno takvu kakvu jesam i to je to. jbg...i mislim da kad ne bi imala njih, kad bi se druzila samo sa gay populacijom da bi otisla u k*rac.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Imam str8 drugarice....nemam nijednu lez drugaricu...bar je ja ne kontam....al samo 2 drugarice znaju i totalno im je opušteno čak odmeravamo devojke zajedno:right: :right: :right: :right:

Što kaže Coka, veruju da će me proći, i ove moje misle da sam se nešto istripvala....al ato ja non stop to ponavljam da im uđe u njihov mozgić i nooon stop samo o ..........TIJANI..... pričam.... :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Galadriel
bilo bi super imati lez drugarice. hvala bogu imala sam srece pa imam jednu. ne bih da se kockam i poveravam svoju privatnost nekome niti da nekome poverim prosirivanje kruga ljudi kojima sam outovana.zato i ne trazim nove, jer upoznavanje istih ne znaci nuzno da cu i naci pravog prijatelalja. posle mnogo prica procitanih na forumu i koje sam cula da su se dogodile na sceni, vagam i merim da mnogo vise gubim ako se ukljucim.:roll:
Korisnikov avatar
By Sandra123
sta u slucaju da dodje do svadje i prijateljica vas izda? znam za osobe kojima se to dogodilo.Kasnije se one kaju sto su rekle,ali sto je bilo bilo je
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by baby_girl
bilo bi super imati lez drugarice. hvala bogu imala sam srece pa imam jednu. ne bih da se kockam i poveravam svoju privatnost nekome niti da nekome poverim prosirivanje kruga ljudi kojima sam outovana.zato i ne trazim nove, jer upoznavanje istih ne znaci nuzno da cu i naci pravog prijatelalja. posle mnogo prica procitanih na forumu i koje sam cula da su se dogodile na sceni, vagam i merim da mnogo vise gubim ako se ukljucim. :roll:
ajoj ja sam malcice omasila temu:nesiguran::jbg:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Sandra123
sta u slucaju da dodje do svadje i prijateljica vas izda? znam za osobe kojima se to dogodilo.Kasnije se one kaju sto su rekle,ali sto je bilo bilo je
sto se mene tice nem pojma.ko sto sam vec rekla imam samo jednu i verujem joj.kad bi nekim kosmickim cudom ona pocela da trubi istinu o meni, niko joj ne bi verovao. ne bojim se
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Originally posted by Sandra123

U jbt, to mi nije palo na pamet...znaju dve drugarice, ali 99 posto sam sigurna da neće reći nikome...ma jok bre 100 POSTO SAM SIGURNA....Ako kažu...ma pretila sam im da ću ih ubiti, neće ništa reći:kakodane:
Korisnikov avatar
By Galadriel
chuvaj se, ne srljaj. o svemu dvaput razmisli. mlada si, mnoge stvari ces jos pozeleti, mozda i porodicu, decu...
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Dobrooooooooo, planirala sam da kažem trećoj najboljoj drugarici, al vi me tako zbunite, da je to čudo :mad: ... Šta sad čpvek da radi, da li da kaže ili ne....:ubise:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
#Sta_reci (zaljubljena )

mislim da ne treba da zuris , i govoris svima...

ima vremena...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
imam 4 najbolje drugarice u Bg.sve su strejt is ve znaju..
a u Ns vecina ljudi koje poznajem zna za mene da sam bi tako da...ne gvorim svima..samo onima sa kojima postanem bliska:setnja:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sve znaju. I totalno su ok s tim.
Korisnikov avatar
By Blady
Imam ih... i vecina zna za mene i ne bune se....
sto da ne, uopste necu da se ogranicavam na gay ljude....
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno da znaju, saznale su onda kada sam i ja saznala /da volEm zene/
One koje sam kasnije upoznala /najblize su mi drugarice iz detinjstva/ a strejt su, isto su vrlo brzo saznale, cim je bila prva prilika. Cak sta vise, ja volim da to kazem sto pre i da znam kakav stav ima osoba prema LGBTI.
Korisnikov avatar
By Hys.
OBOZAVAM kad napisem "cak sta vise" :ubise:
Korisnikov avatar
By scout_finch
sve moje drugarice su strejt,a samo jedna je bila totalno ubedjena da mi se svidja,sto naravno nije bilo tacno,i to me je mnogo nerviralo.a imala sam utisak da ako joj kazem,e oladi,ne svidjas mi se,da bi je to povredilo,iako je totalno strejt. cudna neka devojka. :lol:
al' sad je sve ok,to je bilo pre par godina.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Imam dosta str8 drgc, mislim vecina mojih drgc je str8...neke znaju i skroz me podrzavaju, ove druge koje ne znaju imaju razloga da ne znaju....ne dopustam sebi da se zaljubim u dobre drugarice, koje poznajem duze vreme, jer se bojim da bi to sjebalo drugarstvo...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Sta_reci!
Imam str8 drugarice....nemam nijednu lez drugaricu...bar je ja ne kontam....al samo 2 drugarice znaju i totalno im je opušteno čak odmeravamo devojke zajedno:right: :right: :right: :right:

Što kaže Coka, veruju da će me proći, i ove moje misle da sam se nešto istripvala....al ato ja non stop to ponavljam da im uđe u njihov mozgić i nooon stop samo o ..........TIJANI..... pričam.... :love: :love: :love: :love: :love:

Gospode Boze, ovo sam ja pre samo godinu dana... (covece, i sama primecujem kolko sams e promenila...)... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!