Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by baby_girlajoj ja sam malcice omasila temu:nesiguran::jbg:
bilo bi super imati lez drugarice. hvala bogu imala sam srece pa imam jednu. ne bih da se kockam i poveravam svoju privatnost nekome niti da nekome poverim prosirivanje kruga ljudi kojima sam outovana.zato i ne trazim nove, jer upoznavanje istih ne znaci nuzno da cu i naci pravog prijatelalja. posle mnogo prica procitanih na forumu i koje sam cula da su se dogodile na sceni, vagam i merim da mnogo vise gubim ako se ukljucim.![]()
Originally posted by Sandra123sto se mene tice nem pojma.ko sto sam vec rekla imam samo jednu i verujem joj.kad bi nekim kosmickim cudom ona pocela da trubi istinu o meni, niko joj ne bi verovao. ne bojim se
sta u slucaju da dodje do svadje i prijateljica vas izda? znam za osobe kojima se to dogodilo.Kasnije se one kaju sto su rekle,ali sto je bilo bilo je
Originally posted by Sandra123
sta u slucaju da dodje do svadje i prijateljica vas izda? znam za osobe kojima se to dogodilo.Kasnije se one kaju sto su rekle,ali sto je bilo bilo je
Originally posted by Sta_reci!
Imam str8 drugarice....nemam nijednu lez drugaricu...bar je ja ne kontam....al samo 2 drugarice znaju i totalno im je opušteno čak odmeravamo devojke zajedno:right:![]()
![]()
![]()
Što kaže Coka, veruju da će me proći, i ove moje misle da sam se nešto istripvala....al ato ja non stop to ponavljam da im uđe u njihov mozgić i nooon stop samo o ..........TIJANI..... pričam....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!