Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by xyzbejbi, cijeli je planet jedno gigantsko groblje... there's no safe place in that respect
u poltergejstu je u pitanju indijansko groblje, a ja sam cula da je ceo novi beograd sazidan na turskom groblju, tako da imam osnova za strah..)
Originally posted by gorilicaIsto
Ja kao klinac u par navrata sa društvom prizivao duhove, i skontao da se sa tim stvarima ne treba igrati. Samo ću reći da to uopšte nije naivna i bezazlena zabava dokonih ljudi. Ono što se jednom od tih prilika desilo, ja i dan danas ne mogu sebi da objasnim.
Originally posted by Dina
Nama su se nesto vrata zalupila dok smo prizivale duhove a nije bilo daska vetra... jedna prijatljica je vec tu plakala ali najgore je islo posle te noci... Moji su bili na odmoru i kad god izadjem iz kuce ili odem u drugu sobu - voda pocne da tece sama od sebe. Oni koji me znaju pogotovo ce znati koliko je to cudno, jer ja se po tri puta vracam da sve zatvorim i iskljucim, nikada ni pre ni posle toga nista nije ostajalo. Vrhunac mi je bilo kad sam se jednom vratila sa bazena posle nekoliko sati a ono sve cesme u kuci otvorene, voda preliva, ma uzas jedan... TV se onda sam ukljucio, onda mi je pukao prozor sam od sebe dok sam se tusirala a bio je suncan dan... I bilo je toga jos ali ovo mi je onako bas ostalo u secanju![]()
E da, slicne stvari su se desavale i mojim prijateljicama, desavalo se da budemo i zajedno u kuci a cesme se otvaraju, pri cemu smo sve sigurne da nijedna nije to uradila. A ona moja drugarica sto je plakala za vreme prizivanja opet u plac... Jednoj prijateljici i meni dok smo prizivale bilo smesno, ali posle nam je preselo,a ova prijateljica je nas krivila da smo naljutile duha jer je mislio da mu se podsmevamo...
Originally posted by Dina
Nama su se nesto vrata zalupila dok smo prizivale duhove a nije bilo daska vetra... jedna prijatljica je vec tu plakala ali najgore je islo posle te noci... Moji su bili na odmoru i kad god izadjem iz kuce ili odem u drugu sobu - voda pocne da tece sama od sebe. Oni koji me znaju pogotovo ce znati koliko je to cudno, jer ja se po tri puta vracam da sve zatvorim i iskljucim, nikada ni pre ni posle toga nista nije ostajalo. Vrhunac mi je bilo kad sam se jednom vratila sa bazena posle nekoliko sati a ono sve cesme u kuci otvorene, voda preliva, ma uzas jedan... TV se onda sam ukljucio, onda mi je pukao prozor sam od sebe dok sam se tusirala a bio je suncan dan... I bilo je toga jos ali ovo mi je onako bas ostalo u secanju![]()
E da, slicne stvari su se desavale i mojim prijateljicama, desavalo se da budemo i zajedno u kuci a cesme se otvaraju, pri cemu smo sve sigurne da nijedna nije to uradila. A ona moja drugarica sto je plakala za vreme prizivanja opet u plac... Jednoj prijateljici i meni dok smo prizivale bilo smesno, ali posle nam je preselo,a ova prijateljica je nas krivila da smo naljutile duha jer je mislio da mu se podsmevamo...
Originally posted by Vlada TIjaoooo, sad mi je jasno - znaci, otuda svi oni cudni zvukovi u neodredjenom prostoru izmedju mog stana i krova (ja sam na poslednjem spratu, a nemamo tavan).........................
Ali, ceo kraj oko Tasha jeste sazidan na negdasnjem groblju -- time neki tumace loshu srecu (i jos gori program) RTS-a.
Originally posted by muzika86Vazno je da ti dokazujesh svoju inteligenciju vredjajuci druge.
A izgleda ima budala na ovom svijetu pa nemaju niceg boljeg da rade nego vjeruju u duhove... boze svasta!
Originally posted by muzika86Dve su razlichite stvari iskazivanje lichnog mishljenja i vredjanje uverenja drugih ljudi.
sorry ali meni je dozivanje duhova stvarno budalesanje bez kraja.
Originally posted by muzika86
A izgleda ima budala na ovom svijetu pa nemaju niceg boljeg da rade nego vjeruju u duhove... boze svasta!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!