Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sky123
sem ako ne racunas hitlera, lukreciju bordziju, atilu hunskog, dr mengele-a, dzeka trbosjeka, ahila, dzingis kana, hamleta:P, i jos dvije ili tri milijarde ljudi... :pivce: :pivce: :pivce:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by xyz
u poltergejstu je u pitanju indijansko groblje, a ja sam cula da je ceo novi beograd sazidan na turskom groblju, tako da imam osnova za strah..)
bejbi, cijeli je planet jedno gigantsko groblje... there's no safe place in that respect :pirat:
;)
:kiss:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja kao klinac u par navrata sa društvom prizivao duhove, i skontao da se sa tim stvarima ne treba igrati. Samo ću reći da to uopšte nije naivna i bezazlena zabava dokonih ljudi. Ono što se jednom od tih prilika desilo, ja i dan danas ne mogu sebi da objasnim.
By Çâðê_DUP
Ovako: napises slova na iscepkanim papiricima, svako slovo ima svoj papiric, poredjas u krug, uzmes casu u ruku, ako prizivas s nekim, uhvatite se za ruke, postavite pitanje, ugaasite svetlo i, mhm, prizivate duhove. duh se javi, pomera ruku, polako i nezno ka ... svakom papiricu i ... dobijes odgovor na svoje pitanje. :duh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by gorilica
Ja kao klinac u par navrata sa društvom prizivao duhove, i skontao da se sa tim stvarima ne treba igrati. Samo ću reći da to uopšte nije naivna i bezazlena zabava dokonih ljudi. Ono što se jednom od tih prilika desilo, ja i dan danas ne mogu sebi da objasnim.
Isto :uplasen: Mada sam ja sa prijateljicama prizivala duhove samo jednom i kasnije su se cudne stvari desavale svakoj od nas... Ja i danas osetim strah kad se setim, nikad vise mi nije palo na pamet, neka hvala...
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa i meni je frka kad se setim sijalice koja se gasi sama od sebe u trenutku dok se raspravljamo ko će ustati iz kreveta da ugasi svetlo, lupkanja o zid u toku čitave noći, plastične piksle koja se istopila sama od sebe sutradan....
Korisnikov avatar
By Dina
Nama su se nesto vrata zalupila dok smo prizivale duhove a nije bilo daska vetra... jedna prijatljica je vec tu plakala ali najgore je islo posle te noci... Moji su bili na odmoru i kad god izadjem iz kuce ili odem u drugu sobu - voda pocne da tece sama od sebe. Oni koji me znaju pogotovo ce znati koliko je to cudno, jer ja se po tri puta vracam da sve zatvorim i iskljucim, nikada ni pre ni posle toga nista nije ostajalo. Vrhunac mi je bilo kad sam se jednom vratila sa bazena posle nekoliko sati a ono sve cesme u kuci otvorene, voda preliva, ma uzas jedan... TV se onda sam ukljucio, onda mi je pukao prozor sam od sebe dok sam se tusirala a bio je suncan dan... I bilo je toga jos ali ovo mi je onako bas ostalo u secanju :uplasen:

E da, slicne stvari su se desavale i mojim prijateljicama, desavalo se da budemo i zajedno u kuci a cesme se otvaraju, pri cemu smo sve sigurne da nijedna nije to uradila. A ona moja drugarica sto je plakala za vreme prizivanja opet u plac... Jednoj prijateljici i meni dok smo prizivale bilo smesno, ali posle nam je preselo,a ova prijateljica je nas krivila da smo naljutile duha jer je mislio da mu se podsmevamo...
Korisnikov avatar
By decko
Ja sam kao mali mnogo voleo da dozivam duhove i obicno sam to radio sa starijim bratom! :) Skoro sam sa drustvom prolazio pored jednog parka u kome se nalazi mala parcela sa tri nadgrobna spomeniak i secam se da je neko predlozio da dozivamo duhove ali niko posle nije smeo! :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Dina
Nama su se nesto vrata zalupila dok smo prizivale duhove a nije bilo daska vetra... jedna prijatljica je vec tu plakala ali najgore je islo posle te noci... Moji su bili na odmoru i kad god izadjem iz kuce ili odem u drugu sobu - voda pocne da tece sama od sebe. Oni koji me znaju pogotovo ce znati koliko je to cudno, jer ja se po tri puta vracam da sve zatvorim i iskljucim, nikada ni pre ni posle toga nista nije ostajalo. Vrhunac mi je bilo kad sam se jednom vratila sa bazena posle nekoliko sati a ono sve cesme u kuci otvorene, voda preliva, ma uzas jedan... TV se onda sam ukljucio, onda mi je pukao prozor sam od sebe dok sam se tusirala a bio je suncan dan... I bilo je toga jos ali ovo mi je onako bas ostalo u secanju :uplasen:

E da, slicne stvari su se desavale i mojim prijateljicama, desavalo se da budemo i zajedno u kuci a cesme se otvaraju, pri cemu smo sve sigurne da nijedna nije to uradila. A ona moja drugarica sto je plakala za vreme prizivanja opet u plac... Jednoj prijateljici i meni dok smo prizivale bilo smesno, ali posle nam je preselo,a ova prijateljica je nas krivila da smo naljutile duha jer je mislio da mu se podsmevamo...
:nerd: :nerd: :nerd:
By жњ
Originally posted by Dina

mozda bi trebalo da kontaktiras nekog vodoinstalatera :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
xyz,
Ta zbivanja su bila pre mnogo godina i odavno se ne desavaju. Cesme su bile sasvim u redu.
By Swanheart
:zacepi: eeeeeeej izbegavam da procitam odgovore na ovoj temi vec nekoooooo vremeee i sad nadjem da gledam...c c c...ako veceras ne budem mogla da spavam vi nahebaste jer cu ubiti u pojam sa glupim temama...e tako...a sad odoh na kolokvijum...ae zdr
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ako zaista želiš da se duh pojavi, pojaviće se. Ali moraš baš da želiš!
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By reveal
jednom sam.... jaaaaaaakoooo davnooooooooo.... (dobro, ne bas tako davno...) prizivala sa drugaricom Svetog Savu.....
i... Stavile smo stolicu nasred sobe, naravno ugasile svetlo i upalile tri svece (koje su bile postavljene na stolici).... ondak smo se pri'vatile za ruke i kao obrazovale neki krug i pocele da pevamo "Uskliknimo s' ljubavlju" (tad je bila aktuelna ta pesmica u shkoli). otprilike na pola pesme, na nasu (ne)srecu... zavesa je pocela da se pomera kod prozora koji smo naravno otvorile (zaboga, kako bi Sveti Sava usao) i usrale smo se... usledilo je panicno paljenje svetla, adrenalinski shok i sl... tako da ono.
mogu reci da smo uspele :vatroslava:

znaci, tri svece, stolica, otvoren prozor, drugarica i malo hand-hand action... i eto ti duha.

nadam se da sam bila od pomoci :D
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Nešto sumnjam da se javio sveti Sava. Više sam za opciju Savanovića. :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Nikada mi nije bilo jasno kako to da su u pocetku formiranja hriscanstva bili toliki sveci a sada nema ni jednoga? Zar smo svi postali toliko losi?

Onda, za svece su proglasavani /kanonizovani/ i ljudi /caresi, knezevi/ koji su bas ono ubijali na gomile a ne pojedinacno a Bozja zapovest glasi "Ne ubij". Kao to da su onda oni proglaseni za svece a ruke im krvave do lakata? Da ne pricam o drugim gresima.

:smirk: :hail2: :radosnice:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Vlada T

Ali, ceo kraj oko Tasha jeste sazidan na negdasnjem groblju -- time neki tumace loshu srecu (i jos gori program) RTS-a.
Ijaoooo, sad mi je jasno - znaci, otuda svi oni cudni zvukovi u neodredjenom prostoru izmedju mog stana i krova (ja sam na poslednjem spratu, a nemamo tavan).........................:uplasen:
Korisnikov avatar
By Seaman
Duhovi se dozivaju sa dus dus dus dus duhu :D
Korisnikov avatar
By gari
Duhovi uopshte ne moraju da se dozivaju-ceshce dolaze sami. I onda nece da odu...E tada dolazi na red EGZORCIZAM /isterivanje zlih duhova/.

Pravoslavni svestenici obicno citaju molitvu i svetom vodicom prskaju uglove soba. Za katolicke ne znam. Mislim da i oni to isto rade sudeci po filmu "Isterivac djavola".

:cita: :uljenavatru: :pilence:
Korisnikov avatar
By stefan19
Mislim da duse umrlih ne treba uznemiravati ni pod kojim okolnostima, jer mozes sebe uvaliti u problem. Moj deda, pradeda i generacije u nazad su bili svestenici, i imali su iskustva sa tim stvarima. Moj ti je savet - NE
:-)))
--Stefan
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Neka Constantin istera djavola iz Morgana pa neka mu treba cela noc.
Korisnikov avatar
By *atman*
bilo je 'playing hard to get'
ali dozvao sam ti jednog, sky:

:duh:
Korisnikov avatar
By *atman*
ups, trebalo je da bude za xyz...
Korisnikov avatar
By Sandra123
ne daj Boze da to dozivim..mislim da bi poludjela.Ne razumijem ljude koji dozivaju duhove,nemaju pojma u sto se upustaju..to nisu duse mrtvih nego duhovi koji nikada i nisu zivjeli i koji se mogu pretvarati u osobe koje su ti poznate.Budite sigurni,mrtvi nemaju tu mogucnost da kontaktiraju zive,osim u snu..sve ostalo su dzavolski duhovi
Korisnikov avatar
By muzika86
A izgleda ima budala na ovom svijetu pa nemaju niceg boljeg da rade nego vjeruju u duhove... boze svasta!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by muzika86
A izgleda ima budala na ovom svijetu pa nemaju niceg boljeg da rade nego vjeruju u duhove... boze svasta!
Vazno je da ti dokazujesh svoju inteligenciju vredjajuci druge.
Korisnikov avatar
By muzika86
sorry ali meni je dozivanje duhova stvarno budalesanje bez kraja.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sorry ali meni je dozivanje duhova stvarno budalesanje bez kraja.
Dve su razlichite stvari iskazivanje lichnog mishljenja i vredjanje uverenja drugih ljudi.
Korisnikov avatar
By Sandra123

Da je budalastinja baviti se njima jeste,a da ne postoje..fakat prevelik broj ljudi ih je dozivio da bi se mogli tek tako odbaciti.
Korisnikov avatar
By muzika86
e pa ja kada dozivim onda cu vjerovati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!