Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
A-ha...ali jos ne znam gde...Ali ako me inspiracija ne bude sluzila najbolje...uvek mi ostaju moji stalni favoriti kojima se rado vracam (pogotovo zimi i u rano prolece): Napoli, pa zatim Sicilija (Siracusa i Palermo)....i Tel-Aviv.

Mada ako mi dune, i ako naletim na povoljne ponude moze da bude nesto sasvim deseto...

P.S. Mars je postavio pitanje! Kako bi bilo da sad i Mars na njega odgovori?
Korisnikov avatar
By Mars
Marsu se već dva puta izjalovio prolećni put u Pariz, tako još uvek neće da otkriva gde to misli da ide ove godine...
Korisnikov avatar
By Marvin
Planirao sam Istanbul. I skoro da sam bio pri kraju planova. Odredio dane, ispozivao ljude, grubi planovi obilazaka, doshao vec do dileme hostel ili host...
Kad ono- sestra zakaza svadbu. Buhuhu.
Sad em ne idem nigde u rano prolece (a vec sam imao trogodishnju tradicijicu) em moram da prezivim svadbu.
Ranoprolecni uzasi. :grom:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
u februaru kanim poci za BG, da proslavim kinesku novu godinu sa kiwijem i jos nekima:cigareta:

sjutra cu "otputovati" poslovno do Budve:giggle:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Marvin
Planirao sam Istanbul. I skoro da sam bio pri kraju planova. Odredio dane, ispozivao ljude, grubi planovi obilazaka, doshao vec do dileme hostel ili host...
Kad ono- sestra zakaza svadbu. Buhuhu.
Sad em ne idem nigde u rano prolece (a vec sam imao trogodishnju tradicijicu) em moram da prezivim svadbu.
Ranoprolecni uzasi. :grom:
A ko kaze da na svadbu bash morash da idesh???
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ja i moj dragi planiramo da idemo na medeni mesec u Amsterdam :spliff: :love: :bouncy:
Korisnikov avatar
By V25
Nadam se negde sa mojim štenetom...
Korisnikov avatar
By Error
Budimpesta, Bukurest ili Istanbul.:njami:
Korisnikov avatar
By gorilica
Četvoroumio sam se između Rima, Londona, Njujorka i Pariza, ali sam se onda setio da na računu imam kinte otprilike za kupovinu jedne nogavice farmerica, tako da ništa od mojih putovanja ni ove decenije. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tristan Adonis
Budimpesta, Bukurest ili Istanbul.
E, Istanbul je u planu za 1. maj tek.
Svidja mi se što je ove godine Uskrs rano. A i što se poklapaju pravoslavni i katolički.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by M M and I
A ko kaze da na svadbu bash morash da idesh???

E moj Em EMu i AJ.
Sve mi to kaze. Do sada sam bio na jedoj ipo. Vrlo naalkoholisan a opet i dalje vucem traume. Tako da veruj mi- da imam izbora sigurno bih bio bilo gde drugo. Ali kad se bash bash mora- mora se.

A i pozitivno je shto sam sada Istanbul prebacio na pozno leto i na njega nakalemio Siriju i Jordan. Jes' da nema shanse da to odradim ovde godine ali svet je lep kada sanjamo. Pa ja, eto, sanjam :D
Korisnikov avatar
By Mars
Mogu da te povežem sa čovekom koji je Siriju i Jordan spojio sa Egiptom i dobio putovanje iz snova. I to u solo režiji, za mnogo manje pare nego da je sa agencijom išao samo u Egipat, recimo. Da ti ne nabrajam šta je sve video, pretpostavljam da znaš i sam.
Korisnikov avatar
By Marvin
E moze. Posebno ako je ishao vozom (poshto josh oko toga imam neke nedoumice).
I naravno da ispadne jeftinije nego sa agencijom bilo gde. Ako uzmesh da mi u Srbiji placama najskuplje carter letove u Evropi!!! (tako bar kazu u Travel Magazinu, a ja im verujem) i da ti svako makne gde stigne- stvarno postane neverovatno da se bilo ko i dalje drzi agencija. I sipa to malo para koje ima u prazno...
Korisnikov avatar
By Mars
Videću da nadjem kontakt telefon ili mail pa se javljam.
Ne mogu da se setim čime je išao, ali se nešto ne sećam da je u pitanju bio voz...

A u Srbiji je sve bezobrazno skupo i precenjeno, pa i čarter letovi.
Korisnikov avatar
By Mars
Marvine, pronašao sam čoveka, čekam da mi se javi.
Imam njegove utiske sa putovanja od letos, mogu to da ti pošaljem.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Tradicionalno, kao poslednjih nekoliko godina, Berlin.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
ja se razzmishljam da li da skoknem do londona ili ipak istambul. tejt galerija ili da me dlakavi turci vijaju po hamamu...hmmm:sise:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mishicavo mache
ja se razzmishljam da li da skoknem do londona ili ipak istambul.
Pazi - umeju da budu jako osetljivi na "m" u nazivu svog grada.
Ne znam čemu burne reakcije u vezi toga*.

Ali zanimljivo je da će puno ljudi da ide tamo.

*Atinjani recimo pizde kada im kažeš Likabet umesto Likavitos, jer su ga upravo Turci onako zvali...

Korisnikov avatar
By ...
Ja sam ceo april i deo marta na jezeru Komo, tako da se Uskrs sasvim slucajno poklapa s tim...
Korisnikov avatar
By Hys.
za uskrs se necu nigde maknuti, eventualno cu otici do divcibara. u junu planiram englesku, pa makar crkla.bas tako-makar crkla ima da sam tamo.a ne da mrzim vadjenje vize, spremicu i dokumenta koja ne traze, i krv cu dati, samo da me ne smaraju zapadnjacki zlotvori :gotika:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Morpheus
Ja i moj dragi planiramo da idemo na medeni mesec u Amsterdam :spliff: :love: :bouncy:

A ne prijavljujete DZukele, a!? KAD?

Ja cju tek u aprilu na put. Beograde, Beograde...

:astral2:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ubedjivali su me juce da idemo u Tursku, na jedan obilazak od desetak dana koji zvuci fenomenalno ali ne daju mi se pare a i ne volim organizovane obilaske. Zasto da idem negde kad je Grcka ionako prelepa, a treba mi tri zivota da je obidjem celu.

Originally posted by Mars
Atinjani recimo pizde kada im kažeš Likabet umesto Likavitos, jer su ga upravo Turci onako zvali...

Ti Atinjani koji se bune nemaju pojma, sem toga Grci se neprekidno oko svega bune. Na srpskom je samo i iskljucivo Likabet, i to nema nikakve veze s Turcima. Uostalom ime je starije od Grka, kao i sve sto se zavrsava na -ttos/-ssos (Imittos, Kifissos, Alikarnassos = Himet, Kefis, Halikarnas).

Opet me uhvatilo moje pravopisno. Ap-ciha.
(izletelo)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa šta znam-ja prenosim moja iskustva.
Čak su me ispravljali i kad biš loše akcentovao Likavitos.

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa verujem ti ali strani govornici nemaju uticaj na jezicki standard. Belgrade na engleskom ostaje Belgrade ma sta mi mislili o tome.

Inace Likabet je najbolji leti, u julu, s veceri, kad puca pogled na ceo grad. Pedeset kilometara Atine svud unaokolo, a ako pogledas jako pazljivo videces i vecernje brodove koji plove ka Pireju. Jos ako uglavis neki koncert u Theatro Lykavittou, ugodjaj je potpun.
:muzika:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina
Inace Likabet je najbolji leti, u julu, s veceri, kad puca pogled na ceo grad.
Obožavam i ja letnje večeri, blizina zvezda i sve, ALI kakve veze ima godišnje doba sa vidljivošću... Valjda se uvek ceo grad vidi odozgo.

Ja mislim da samo leti nisam bio, ali je svejedno svaki put bio doživljaj. Volim i one ulice koje vode ka vrhu tj. do uspinjače. Ne znam da li pešaka može da se dodje do samog vrha?

Korisnikov avatar
By AngraMaina
"Kad" je bilo kvalifikativno, "kad dodjes do one visine na kojoj puca pogled na ceo grad". Jeste, moze i peske, uostalom dok dodjes do zicare to je kao da si dosao peske :) najdivnije je (meni) sto se ipak ne vidi ceo grad, tj. severna i zapadna predgradja, a bogami ni istocna Atika... ali i ovo sto se vidi je dovoljno :cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
Aaaa... ok. Taman pomislio da moram obavezno da dodjem i leti da bacim pogled :D

Ja uvek išo do vrha žičarom, malko dosadi pešačenje pa prija ta promena...

Korisnikov avatar
By Mars
Kaži mi šta misliš o varijanti: letovanje u Glifadi i kombinovanje kupanja i izleta u Atinu?

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!