Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MarvinA ko kaze da na svadbu bash morash da idesh???
Planirao sam Istanbul. I skoro da sam bio pri kraju planova. Odredio dane, ispozivao ljude, grubi planovi obilazaka, doshao vec do dileme hostel ili host...
Kad ono- sestra zakaza svadbu. Buhuhu.
Sad em ne idem nigde u rano prolece (a vec sam imao trogodishnju tradicijicu) em moram da prezivim svadbu.
Ranoprolecni uzasi.![]()
Originally posted by M M and I
A ko kaze da na svadbu bash morash da idesh???
Originally posted by mishicavo machePazi - umeju da budu jako osetljivi na "m" u nazivu svog grada.
ja se razzmishljam da li da skoknem do londona ili ipak istambul.
Originally posted by MarsTi Atinjani koji se bune nemaju pojma, sem toga Grci se neprekidno oko svega bune. Na srpskom je samo i iskljucivo Likabet, i to nema nikakve veze s Turcima. Uostalom ime je starije od Grka, kao i sve sto se zavrsava na -ttos/-ssos (Imittos, Kifissos, Alikarnassos = Himet, Kefis, Halikarnas).
Atinjani recimo pizde kada im kažeš Likabet umesto Likavitos, jer su ga upravo Turci onako zvali...
![]()
Originally posted by AngraMainaObožavam i ja letnje večeri, blizina zvezda i sve, ALI kakve veze ima godišnje doba sa vidljivošću... Valjda se uvek ceo grad vidi odozgo.
Inace Likabet je najbolji leti, u julu, s veceri, kad puca pogled na ceo grad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!