Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by gariveoma si maštovit ... ipak, ne barataš činjenicama.
Kakvo smesno pitanje-da nije tih "sekond hand shopova" ja bih prosto isao go ulicama. Nadam se samo da sve one lepe stvari nisu skidali sa mrtvih amera i engleza /kako moja baba kaze/: "Nosish stvari od onija mrtvaci, jel te nije stra?"
Dodushe na jednom sakou sam primetio neku rupu od metka sa malo krvi okolo, ali nema veze-kad me nepristojno pitaju za to ja ima kazem da su misi progrizli a imaju paradentopatiju pa im desni krvare.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Kuppersad sam potpuno zbunjen!
Opcija 2.
P.S. rajsfeRslus
Originally posted by jukieSve je to lepo.. to radi i moja mama, mada ređe u poslednje vreme jer vidi da ne nosim stvari koje se njoj sviđaju ... samo ne znam kakve veze kinezi imaju sa secondhand radnjama? i oni imaju neki svoj secondhand butik ili šta?
Mama mi je kod Kineza kupila razne stvari... košulje, majice i tako to. Neke su naravno brzo propale, ali su neke vrlo izdržljive, sem što sam se u međuvremenu ugojio pa izgledam smešno u njima.
Originally posted by ^RAY^Rekoh ja da ovde niko nista ne cita vec svako vodi svoj monolog. Napisah da kupujem u tim radnjama i da me baba pitala:"Zar me nije strah da nosim odecu pokojnika".
ne zaboravite da se u tim prodavnicama prodaje i garderoba pokojnika
mislim ok je to,ali sama pomisao na.......no comment!!!
Originally posted by Morgan Le FayeKoliki si ti covece? Ja nosim XXL i (svih pet puta) kad sam odlazio nasao sam nesto za sebe.
Morgan nije nishta kupio u SHS jer sve shto mu se svidelo je bilo malo za njega. Od tada je Morgan doshao do zakljuchka da su to prodavnice za niske ljude.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!