Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Nego kako... Nosim brdo neke odece skupljene po ormanima rodbine, ponesto iz seconhanda, i ponesto s buvljaka.
Volim vintage.
Korisnikov avatar
By m..
Ovo za buvljak, ne one turske i slicne stvari, nego ono - neko istovario podrum tu na pod pa 3x u ariel, pa tako...
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
A ja pomislio da se ova tema odnosi na Second Hand Job i bas se pitam shto nije otvorena u golicljivim stvarima....kad ono...
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by m..
Ovo za buvljak, ne one turske i slicne stvari, nego ono - neko istovario podrum tu na pod pa 3x u ariel, pa tako...
a ace, sona kiselina... :lol:
:ves:
Korisnikov avatar
By Dina
Opcija 4 - nisam.
Korisnikov avatar
By Adenim
Po svetu su second hand radnje veoma kvalitetne, prodaju raznu interesantnu garderobu, imaju dosta stvari koje se npr prodaju ovde po prodavnicama Urban Jungle ili vec kako se zove lanac, s tim sto napolju, poredjenja radi, pantalone u second handu nenosene kostaju oko 3 evra, a ovde u Urban-u 100.
Ovde second hand ima prilicno losu garderobu pa je u skladu sa tim i ne kupujem...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
naletio sam par puta na mnogo dobru garderobu u Second Hand shop-u. ovdje u Kotoru postoji jedna ql radnja u kojoj se pored nosene garderobe prodaje i garderoba sa felerom, ali je isti ponekad tako mali da se skoro ne primjecuje. izmedju osalog, tamo sam nasao kratku crnu jaknu, kojoj je feler bio to sto nije imala unutrasnje dzepove, tj. imala je samo otvore za njih. i platio sam je 8 eura:)
Korisnikov avatar
By jukie
Mama mi je kod Kineza kupila razne stvari... košulje, majice i tako to. Neke su naravno brzo propale, ali su neke vrlo izdržljive, sem što sam se u međuvremenu ugojio pa izgledam smešno u njima.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by jukie
Mama mi je kod Kineza kupila razne stvari... košulje, majice i tako to. Neke su naravno brzo propale, ali su neke vrlo izdržljive, sem što sam se u međuvremenu ugojio pa izgledam smešno u njima.
mama ti je kupila?
Korisnikov avatar
By jukie
Ma da, išla je kada su Kinezi bili novost da tako kupuje razne stvari i vratila se* sa tim košuljama i majicama "vidi šta sam ti lepo našla"... jedna bela polo majica je imala problem sa dugmadima, neka kao košulja na rajsfešlus je bila previše vruća, a u onim pravim košuljama sam izgledao kao kineski radnik...
*ima tako običaj da se pojavi sa bilo čim što je slučajno videla pa kupila, umesto da mi ikad kupi nešto što mi treba
Korisnikov avatar
By Error
off: rajfeslus, bez onog 's'
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Tristan Adonis
off: rajfeslus, bez onog 's'
izvini, to je germanizam od reci reissverschluss.
Ali, ako se dobro secam i tvoj oblik je pravilan odomacen, kao i jukie-ev rajsfešlus.

kao npr, ofinger i aufhenger....
By fazza
Ne, nit' imam nameru. Gadim se bilo chega shto je upotrebljavano...
Korisnikov avatar
By Kupper
Opcija 2.

P.S. rajsfeRslus
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by fazza
Gadim se bilo chega shto je upotrebljavano...
Uglavnom nista nije upotrebljavano ili bar jako malo.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
fazza, u SH se ne prodaju iznošene stvari, već nešto što si kupio, pa video da ti ne odgovara ili ti se ne sviđa i sl. pa mesto da ti stoji u ormaru, a ti to lepo prodaš. ako je i nošeno, to je sigurno bilo manje puta oblačeno nego stvari koje kupuješ po buticima, koje recimo ljudi probavaju u garderobi.

btw, nisam ništa kupio još uvek, jer slabo zalazim po SH radnjama, nemam društvo za takve poduhvate. doduše, verujem da se može naći super stvari ali za žene. jedna moja drugarica ima gomilu stvari koje su odlične i super joj stoje, a sve su SH.
Korisnikov avatar
By gari
Kakvo smesno pitanje-da nije tih "sekond hand shopova" ja bih prosto isao go ulicama. Nadam se samo da sve one lepe stvari nisu skidali sa mrtvih amera i engleza /kako moja baba kaze/: "Nosish stvari od onija mrtvaci, jel te nije stra?"

Dodushe na jednom sakou sam primetio neku rupu od metka sa malo krvi okolo, ali nema veze-kad me nepristojno pitaju za to ja ima kazem da su misi progrizli a imaju paradentopatiju pa im desni krvare.

:misli: :uljenavatru: :opacupa:
Korisnikov avatar
By KiWi
Temu sam postavio jer sam pre par dana za 200 din kupio duks koji nema nikakav feler, ne dejule nošeno, a proizveden je u Nemačkoj ... Moj ortak često navraća u sve tri secondhand radnje u Pančevu i mnoge stvari kupuje tamo (samo on ide redovno, zna kad dolazi roba i uvek bira među prvima). Jedini savet je dobro oprati odeću (ako treba i tri puta!). Generalno ne prija mi ideja da neko nosi moje stvari i ja tuđe.. ali ovo je extra jeftino i kvalitetno (naravno, ima i škarta).

Što se tiče robe sa felerom, bila je jedna radnja u Pančevu i sa tim stvarima, ali su tamo stvari bile uglavnom za žene (i to žene preko 70kg).

Inače, kada sam prošle godine pred maskenbala odlučio da se maksiram u duševnog bolesnika, ceo outfit sam kupio u secondhand radnji (bolnička pidžama - svilena + grejači za zglobove).. u susednoj radnji sam kupio čminku za podočnjake... i eto :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gari
Kakvo smesno pitanje-da nije tih "sekond hand shopova" ja bih prosto isao go ulicama. Nadam se samo da sve one lepe stvari nisu skidali sa mrtvih amera i engleza /kako moja baba kaze/: "Nosish stvari od onija mrtvaci, jel te nije stra?"

Dodushe na jednom sakou sam primetio neku rupu od metka sa malo krvi okolo, ali nema veze-kad me nepristojno pitaju za to ja ima kazem da su misi progrizli a imaju paradentopatiju pa im desni krvare.

:misli: :uljenavatru: :opacupa:
veoma si maštovit ... ipak, ne barataš činjenicama.
Korisnikov avatar
By Error
Originally posted by Kupper
Opcija 2.

P.S. rajsfeRslus
sad sam potpuno zbunjen! :gotika: Jer su me od malena ucili da je rajsferslus, pa je onda uciteljica u 4. razredu meni zakopcavala rajsfeslus, da bi konacnim gubljenjem suglasnika u IV razredu gimnazije na pismenom ova krucijalna rec mog zivota dobila oblik rajfeslus... I gle ti sad ovo, posle neka se drugi pitaju zasto je covek poludeo.
:ubise:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
ne zaboravite da se u tim prodavnicama prodaje i garderoba pokojnika
mislim ok je to,ali sama pomisao na.......no comment!!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jukie
Sve je to lepo.. to radi i moja mama, mada ređe u poslednje vreme jer vidi da ne nosim stvari koje se njoj sviđaju ... samo ne znam kakve veze kinezi imaju sa secondhand radnjama? i oni imaju neki svoj secondhand butik ili šta?

OnTopic: Miranda i Keri su par puta bile u secondhand radnji u seriji Sex i grad... što ide u prilog Adenimovom postu...
Korisnikov avatar
By bigirl
Koliko snobova u ovoj temi...

Btw u "second hand" prodavnicama se ne prodaje (po difoltu) roba koju je "neko nosio" već tzv. "roba sa greškom". Dakle, neki končić negde visi ili je greška u unutrašnjosti džepa na vezu šare i sl, pa, naravno, takva stvar (u belom svetu) ne može u prodaju po regularnoj ceni nego se šalje u sh prodavnice. Tkđ tamo se može naći neprodata roba od pre nekoliko sezona i sl.

Šopingovala sam gomilu nekih košulja u jednoj sh prodavnici u Sokobanji još pre sto godina. Eno ih, još uvek čitave, dok su se one "originalne i skupe" raspale već 5x do sada i koriste se kao krpe za brisanje poda.

U Bg-u nešto ne primetih nijednu radnju...
Korisnikov avatar
By anche
snobova na svim temama :alexis:

zaista je poseta sh-u u inostranstvu mnogo bolje iskustvo. ja se pogubim po ovim nasim, pretrpanim i gomilom losih krpica natovarenih prodavnicama...

opcija 3. :bouncy:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by anche
ja se pogubim po ovim nasim, pretrpanim i gomilom losih krpica natovarenih prodavnicama...

Da, ja bih bio redovan da nije sve trazi-pa-ces-se-snaci-mozda.

Bez reda, nabacane gomile a zivaca za to nemam.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan nije nishta kupio u SHS jer sve shto mu se svidelo je bilo malo za njega. Od tada je Morgan doshao do zakljuchka da su to prodavnice za niske ljude.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ^RAY^
ne zaboravite da se u tim prodavnicama prodaje i garderoba pokojnika
mislim ok je to,ali sama pomisao na.......no comment!!!
Rekoh ja da ovde niko nista ne cita vec svako vodi svoj monolog. Napisah da kupujem u tim radnjama i da me baba pitala:"Zar me nije strah da nosim odecu pokojnika".

Srecom, ja sam nasao odecu "pokojnika mog stasa tako da sam se bas lepo obukao /pokoj mu dusi/. Jos se oseca kolonjska voda koju je koristio /posto se radi o sakou/. Doduse, mirise malo i na tamjan, ali nema veze. Kosulju nisam kupio, ipak je to preblizu lesa cak i za moj /ne/ukus.

:vestica: :mete: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Morgan Le Faye
Morgan nije nishta kupio u SHS jer sve shto mu se svidelo je bilo malo za njega. Od tada je Morgan doshao do zakljuchka da su to prodavnice za niske ljude.
Koliki si ti covece? Ja nosim XXL i (svih pet puta) kad sam odlazio nasao sam nesto za sebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!