Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gorilicaja vidjeh, ali cu takodje da izrazim neslaganje sa njegovom izjavom da je neprivlacan...
Ja za doček ne vidoh privlačnijeg stvora od mladunca,pa vi sad vidite.![]()
Originally posted by MyselfPa kako sad da odgovorim, a da potrefim sustinu onoga sto se trazi u ovoj temi ?
Decaci i devojcice, pitanje je glasilo da li sami sebe smatrate privlacnim/nom. Ne kako vas drugi dozivljavaju.![]()
P.S. Htedoh da vidim kakvo ljudi, sa ovog Foruma, imaju misljenje o sebi (da li su samokriticni, narcisoidni, realni i sl.). Mis'im, k'o da cu da dobijem iskrene odgovore, al' 'ajde.![]()
Originally posted by Myselfand here she goes again...Originally posted by Angelina777Ma, trebala sam kao ti da stavim anketu i da ljudi glasaju za najprivlacnijeg/ju i da se navedem kao jedna od kandidatkinja i da popljujem kad glasaju za nekog drugog, a ne za mene.
ah, kako zanimljiva tema! konacno!
Originally posted by FrizerkaKratko i jebitachno !
svako ima svoje atribute i pecaljke za narod
![]()
Originally posted by MyselfOriginally posted by Angelina777Vidis, ja bar ne copy/paste-ujem po drugim sajtovima, ne stavljam ovde na Forum da budem 'pametna' i to ne 'pripisujem' sebi.Originally posted by Myselfand here she goes again...Originally posted by Angelina777Ma, trebala sam kao ti da stavim anketu i da ljudi glasaju za najprivlacnijeg/ju i da se navedem kao jedna od kandidatkinja i da popljujem kad glasaju za nekog drugog, a ne za mene.
1.trebala sam?
"trebati" je bezlichni glagol u spoju sa jos jednim, a normalno se menja ako stoji sam. ne moze se, npr, reci: Ja trebam, ti trebas, ona bi trebala. uvek ide u obliku trebalo: "trebalo bi da naucim pravopis srpskoga jezika" (u sklopu sa glagolom "nauciti"). moze se reci: "trebao mi je savet iskusnog psihologa" (posto stoji sam)
dakle, hajde da malo pokusas da negujes srpski jezik. bar sto se pravilnosti tiche, ako vec ne mozes da ga ocistis od prljavstine koju si pokupila lizuci kafanske podove.
2. kljucni problem sa percepcijom virtuelnog entiteta ANGELINA 777
doduse regresija ljudske svesti u zivotinjsko carstvo nije nista novo ni spektakularno na ovom forumu, zasto bi ti bila izuzetak, kad ocigledno, ni po cemu drugom nisi. and there's the rub![]()
3. problem sa realnoscu
ne prepoznajem se u tvojoj prici o anketama i mom anketiranju drugih. tvoja nemogucnost da shvatis tudji humor, samo je tvoj problem, apropos samoimenovanja. (osim toga, moje je pravo da igram male prljave igrice sa sopstvenim ogledalima)
sto se "pljuvanja" tice, sta reci , sem da verujem da mislis da na ovaj nacin mozes da izgradis svet koji odgovara iskljucivo tvojim potrebama i niskim porivima opanjkavanja druge osobe.
kad razresis ove, po meni krucijalne probleme, mozda ti sledeci put i odgovorim na nicim izazvano vredjanje. ovako, ne bih da ulazim...![]()
Za 'trebam' si u pravu. Onda shvati ovako:
Trebala sam (bilo mi je potrebno, htela sam, zelela i sl. - posto ti se 'divim') da stavim anketu i da se navedem u njoj, pa da svi glasaju za mene (mada me skoro niko ne poznaje 'uzivo' sa ovog Foruma). ili koga vec.
Eto vidis - to se moze nazvati salom. Kako ti ne mozes da shvatis tudji humor, jbt?!![]()
Za tvoje slihtace i uvlakace, veliki pozdrav. Vecini je dupe 'misaona' imenica, pa u nedostatku muskog neka se uvlace u tvoje.
Odjavljujem se sa 'moje' teme, a ti nastavi da kopi - pejstujes po Forumu.
P.S. Pokusacu da ne komentarisem ni tebe ni tvoje postove.
Originally posted by MyselfOriginally posted by MyselfOriginally posted by Angelina777Vidis, ja bar ne copy/paste-ujem po drugim sajtovima, ne stavljam ovde na Forum da budem 'pametna' i to ne 'pripisujem' sebi.Originally posted by Myselfand here she goes again...Originally posted by Angelina777Ma, trebala sam kao ti da stavim anketu i da ljudi glasaju za najprivlacnijeg/ju i da se navedem kao jedna od kandidatkinja i da popljujem kad glasaju za nekog drugog, a ne za mene.
1.trebala sam?
"trebati" je bezlichni glagol u spoju sa jos jednim, a normalno se menja ako stoji sam. ne moze se, npr, reci: Ja trebam, ti trebas, ona bi trebala. uvek ide u obliku trebalo: "trebalo bi da naucim pravopis srpskoga jezika" (u sklopu sa glagolom "nauciti"). moze se reci: "trebao mi je savet iskusnog psihologa" (posto stoji sam)
dakle, hajde da malo pokusas da negujes srpski jezik. bar sto se pravilnosti tiche, ako vec ne mozes da ga ocistis od prljavstine koju si pokupila lizuci kafanske podove.
2. kljucni problem sa percepcijom virtuelnog entiteta ANGELINA 777
doduse regresija ljudske svesti u zivotinjsko carstvo nije nista novo ni spektakularno na ovom forumu, zasto bi ti bila izuzetak, kad ocigledno, ni po cemu drugom nisi. and there's the rub![]()
3. problem sa realnoscu
ne prepoznajem se u tvojoj prici o anketama i mom anketiranju drugih. tvoja nemogucnost da shvatis tudji humor, samo je tvoj problem, apropos samoimenovanja. (osim toga, moje je pravo da igram male prljave igrice sa sopstvenim ogledalima)
sto se "pljuvanja" tice, sta reci , sem da verujem da mislis da na ovaj nacin mozes da izgradis svet koji odgovara iskljucivo tvojim potrebama i niskim porivima opanjkavanja druge osobe.
kad razresis ove, po meni krucijalne probleme, mozda ti sledeci put i odgovorim na nicim izazvano vredjanje. ovako, ne bih da ulazim...![]()
Za 'trebam' si u pravu. Onda shvati ovako:
Trebala sam (bilo mi je potrebno, htela sam, zelela i sl. - posto ti se 'divim') da stavim anketu i da se navedem u njoj, pa da svi glasaju za mene (mada me skoro niko ne poznaje 'uzivo' sa ovog Foruma). ili koga vec.
Eto vidis - to se moze nazvati salom. Kako ti ne mozes da shvatis tudji humor, jbt?!![]()
Za tvoje slihtace i uvlakace, veliki pozdrav. Vecini je dupe 'misaona' imenica, pa u nedostatku muskog neka se uvlace u tvoje.
Odjavljujem se sa 'moje' teme, a ti nastavi da kopi - pejstujes po Forumu.
P.S. Pokusacu da ne komentarisem ni tebe ni tvoje postove.
Originally posted by Angelina777Dobro, poligonu. Bye!
well... ovde samo ti pratis ljude i ne pokazujes ni trunku zrelog ponasanja. konsultuj se sa nekim strucnim, jer ja nisam placena da budem poligon za izivljavanje ljudima sa psihosomatskim ili bilo kakvim oboljenjima. besplatno radim mazohizam samo za prijatelje. stoga, nema razloga da dalje skvichish za mojim postovima.
bye.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!